Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
ziceti, v-o fost dor de mine
am intrat pe fuga, da le job, imediat plec acasa!
Cristiana, si io vreau chestii despre gradi de inchiriat, dar am sa te sun...si vreau si la concert cu Billy Idol...
Svety, crezi ca numai Dani face tampenii? Serban a facut acu 2 zile kk langa olitza, ca asa a vrut el. S-a ridicat de pe oala si a facut pe parchet, langa oala! si apoi a inceput s-o strige be bunicasa, bu-niiiii ca-caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
revin diseara daca nu sunt zombi, iar daca nu, maine dimineata sigur imi beau cafeaua aici, doar sa am legatura cu netu....
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
Crisnemes spune:
Buna din nou!
Mariana Tache- poti sa ma treci in listuta, sper din nou sa pot si si destul de activa pe net si sa particip mai des la discutii.
Carry de ce o multi pe pustoaica de la Happy Kids?Eu m-am gandit la gradinita de stat de pe Alverna (parintii mei stai in apropiere) si cum voi naste in septembrie imi prinde bine o gradi din acea zona.
Pupici si o zi buan eu trebuie sa ies cu Dragos la plimbare.
26+
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Creola spune:
Buna seara!
Mariana mi-a placut mult surpriza!Multumesc Raman datoare cu o cafea.
Noi nici bine nu am venit si ne luam din nou zborul...maine plecam la Resita ,avemm un botez.Sa ne treceti motivat pana luni!
Va doresc un weekend frumos !
Poze
mariana tache spune:
Salutare gagici!
Roxana, mie mi-a fost dor de tine! Fa bine si scrire mai des!!!
Creola, f bine ca va plimbati! O luati si pe Sarah cu voi la Resita? Ma bucur ca ti-a placut dvd-ul (uitasem de surpriza ).
Cristiana, eu nu am cum sa pup asemenea rasfat (cu concertul)
Crisnemes, dimineata te gasesti pe lista; nu uita ca obliga la prezenta
Eu, la ora asta , mananc! Am in fata o salata mare de rosii+castraveti+salata+cascaval+sunculita ; ii mortala; dar sunt extrem de nesimtita! Mananc in locul sotului care s-a culcat flamand pe motiv de ...waw ce impresionata am fost! ; i-am promis ca nu-i mai gatesc niciodata ; ma intreb cat ma va tine!? oricum, pe weekendul asta am scapat .
Si cum ma vad de una singura prin zona, va urez somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
hatz! soro, te-am prins in flagrant delict! sincer si eu am ras o punga de bruschete cu e-uri cate vrei! curat!
pe maine
bye
dans!
mariana tache spune:
Salutare!
Pana la ora asta nu a aparut nimeni in zona?! Si vremea e de stat in casa! Nasol. Mi-e clar ca la vara desfiintam topicul cu Cluj! (asa daca va mai fii vara!)
Roxana, ce rau imi pare ca nu te-am pris aseara la o poveste! Oare cum de nu dormeai la ora aia? Si de ce nu ti-ai baut cafeaua pe Dc, asa cum ai promis? Mi-e lene, dar fug sa-ti dau un PM.
O zi buna tuturor!
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Mariana, greshit! is cu cafeaua in fatza! pe dc! guess where? pe zizi! unde incepand de la o postare a ta, soro, s-a declansat un adevarat scandal fratzika! Am uitat sa zic ca m-am ridicat din pat la 10, acu vad ca e taman 11:30 si io-s in pijamaaaaaaa!!!
mariana tache spune:
De la o postare de-a mea?????? Moama, soro, fa repede trimiterea catre sobect ca-s curioasa!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
am descoperit! (ma-i io nu mai trec pe la generale ca nu mai furtuni declansez )
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
Pai se poate fetelor sa ne lasati asa in neant cu sobiectul? dati repejor un link ca ma oftic daca nu stiu despre ce vorbiti.....
sint la sfirsit de program asa ca ma delectez ca de o sapt tot incerc sa va scriu:
mariana, soro cu ce a gresit "nenorocitul"? nu apreciaza ce are? mai stiu eu un mofturos da' eu am ajuns la nivelul la care ignor total acest aspect. ieri seara mi-a gatit prima oara, ochiuri si erau asa de arse ca erau deja amare (explicatia a fost ca le-a lasat un minut mai mult). da' nu am comentat, am ales si am papat .... .
a, mariana draga multumesc mult de aprecierile tale, nu pot decit sa incerc sa ma ridic la inaltimea lor!!!!!
roxana ce sint broschetele?
fug da' revin ca mai am mesaje personale si acuma asteapta altii dupa mine....