Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Si normal ca am uitat ceva.

Cristiana, sa nu-ti inchipui ca daca fac digital nu pun poze pe hartie! O! Din contra; scot chiar prea multe poze! Ultima tura am facut ~ 100 poze 10x15 si 20 buc. 13x18; ca la o nunta; Adi m-a certat; i-am promis ca-mi revin ...dar, ramana vorba intre noi, sunt irecuperabila.

Ieri am fost in billa si m-am intalnit cu Simona (mache)+ Lucian (ei ne-au dat masinuta); in principiu sunt bine, dar au trecut prin momente grele (a murit bunicul ), Simona a avut delegatii, are f multa treaba la servici etc.

Gata, fug in bucatarie!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Heloooooooooo!

Eu am terminat de pus mazarea la foc si voi tot ascunse sunteti ?!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai eu am adormit langa Dani. Dupa 15 min. de somn a facut o criza de plans, l-am luat langa mine si s-a linistiti. Ne-am trezit la 5 si a inceput "ca-ca"...io-i zic "Nu mami, nu-i kk", "ba bine ca esti tu desteapta!"-zice dani si "ca-ca", "ca-ca" pana simt ca miroase... Fuga sa-l pun pe billi da gata! Muta plicului!!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

No tu Mariano, nu te stramba ca io-s aici. Mai dau o raita si fug in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Ne-am intors azi de pe meleaguri maramuresene!Sejurul meu la Borsa a fost destul de lung(vorba Marianei),dar si frumos.Cu toate ca am stat mai mult pe langa sobita pot sa zic ca mi-a zburta timpul.Ce am facut nou?M-am tuns(breton),m-am facut zgipturoaica ...unghii tehnice si evident ca sa-mi pot etela frumoasele unghii (glumesc) ...m-am apucat de fumat .
Am sperat sa va aducem mult soare dar ,din pacate am ramas doar cu sperantasi prognoza meteo nu e prea imbucuratoare(cel putin pt sapt asta)

Baby -Boom`La multi ani pt aniversarea casatoriei!

Mariana cum ai reusit sa-l convingi pe Stefan sa adoarma singur?Ai aplicat metoda plansului progresiv sau si-o fi zis el ca nu poate fi mai prejos decat Simon?Oricum ,fain de tine !Maine trec dupa dvd-uri.

Simona Machetutzacondoleante pentru bunicul tau!Cand ai timp mai povesteste-ne de Luchi si spune-mi ,te rog daca ai primit pozele!Eu tot asteptam sa te vad on-line pe mess.

Svetycam toate ceaiurile de la Hipp si Milupa (instante) se invart cam la acelasi pret 150-160 mii!(exceptie fac cele din farm Sensi)

Va salut pe toate si va spun noapte buna

Poze

Mergi la inceput

Neatza!
Sunt pe fuga, ca ma mai culc oleaca. Mi s-a facut foame...

Creola, bine ai revenit! Chiar ca ati stat multicel. La noi ceaiurile Hipp sunt 180, dar cum zici, la Sensi. In schimb in Alba la Kaufland erau 140. Asa ca ma gandesc...unde sa ma duc. Da parca m-as duce la Alba, ca tare-mi place. Poate odata o sa reusim sa ne mutam acolo.

Ella, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor este concert Billy Idol la Bucuresti pe 10 iulie.ce ziceti?nu v-ar tenta?

waw Svety te culci inapoi la 8 jumate?FERICITO!!

ieri am iesit cu bicicleta noua si frumoasa si d-soarei mele nu-i ajung ca lumea picioarele la pedale asa ca ramanem umpic inca la tricicleta pina ni se mai lungesc

cred ca azi iar stam de ploaienici nu mai stiu cum arata parcu

Simo mache, condoleante pentru moartea bunicului stiu ca am vorbit mai demult de le si ca erati f apropiati!Odihneasca-se in pace!

va pup, o zi frumoasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Am pus mancarea pe foc si hopa sa vad care-i miscarea...da nu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hiiii, ce-i asta fetelor, nime inafara de mine in tura de dimi, la amiaza nu ma svety, ia bagati ca pun pe voi.

io ma duc in parcu mare dupa masa daca nu se strica rau vremea...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput