Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 6
carrie spune:
saliu fetelor
io am niste zile cam turbate la job...azi mi-am dat seama ca e miercuri.fetelor, nu ne vedem in parcu mare, ce ziceti?eu m-as duce incolo, dar nu-s 100% mi-e sa nu se strice vremea.
am pus pozicile de la chef, din pacate unele nu au iesit -asa ca nu le-am mai pus-enjoy!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=/589bre2&.view=t
legat de rotobioll, noua ne-a prins tare bine, n-o lasam mai mult de 1/2 ora pe zi dar fiind ff activa a ajutat-o sa umble, la 11 baga bine deja.
v-am zis ca avem serbare la gradi si o sa fim "futulash"?
va pup pe toate tre sa ies ca-s full
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
din pacate e horror vremea.nu cred ca merem in parc
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
baby-boom spune:
Servus, gagici!!!!
Mariana, sorry, n-am ajuns din motive obiective...trebuia sa mergem la o intalnire, programata de ieri, cu amicii din Bucuresti, care-s la Cluj, de care eu am uitat, da' mi-a amintit Anca...+ telefon descarcat, deci n-am avut de unde sa sun, sa anunt...sorry!!!!!!
Fetili, a venit randul nostru: azi avem 4 ani de la marriage!!!.... sper sa putem iesi azi undeva, cu toate ca pan' acum nu se arata nika...n-avem cu cine-o lasa pe pitik!!!
Stanca, drum bun, si de la noi!!!!
Simo, ai oare timp sa-mi zici cate ceva despre casuta voastra, etc, etc, etc??? Prietenii de care ziceam sunt interesati si ei...ne bat la cap sa ne punem fund in fund la un duplex...cine stie????
Va pup, si revin io cand am timp....cause now i'm all booked up....
p.s. Cristiana, abia astept sa fie si elsie "flutulash"...suuuper...cred ca sunteti entuziasmati bine, toti trei
....intrebare: cat costa o zi de nastere la gradi malteza???? ...am mai intrebat io, da' cred ca n-ai vazut!!! ...mersi anticipat!!!!!!
poze cu noi
baby-boom spune:
.....n-aparem in nici o poza........da's faine pozele....mama, si imediat facem si noi 2 ani.... nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul!!!!!
Pup u all!!!!
poze cu noi
codruta_grg spune:
In tzarc nu sta nici supravegheata.. Nu sta singura o clipa sa se joace. Uneori nu sta in tzarc nici daca stau langa ea. Daca ii dansez sau ii cant e super ok, danseaza si ea, rade, se distreaza si nu se plictiseste, dar pic eu rupta in 10 minute........ca de, nu mai am 20 si ceva de ani (ca deja sunt la 30+).
Asa ca tot dau telefoane prin piata, caut pe net, dar acum ne-a invadat raceala pe toti...asa ca stam la caldurica (sub plapuma, ca ntz centrala).
Svety, pentru Dani la zgarietura.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Crisnemes spune:
Buna seara la toata lumea!
De mult doream sa intru si sa va scri dar nu am efectiv timp. Vremea de afara azi m-a facut sa stau azi mai mult in fata PC-ului si asa ca mi-am facut curaj si am dat pe la voi.
Eu am un baietel Dragos de 2 ani si 4 luni si sunt insarcinata cu al 2-lea baietel in 26 de sapt. pe care cel mai probabil il v-a chema Victor.
Pe Dragos trebuie sa-l inscriu la gradinita pentru la toamna. Voi ce gradinita imi recomandati?
Pupici si o seara placuta!
26
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
svety spune:
Mihai spala copchilu si e extaziat ca s-a ridicat Dani in picioare si a stat singur. Eu bag mare aici ca fug apoi la alaptat. Deocamdata ma uit la Scooby Doo. Nu mai revin ca decand Dani e asa activ seara is rupta si adorm instant, spre bucuria lui Mihai care sta pana pe la 12-1 pe net.
Pup Stelistele pt. victoria Stelei. Avem echipa/Avem valoare...si am batut in deplasare...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
sara buna, io-mi astept sotzu sa aterizeze cu avionu de 12 noaptea
girlz,n-am noutati,am vrut numa sa-i raspund Florinei ca iar uit daca nu...in primul rand FELICITARI pentru aniversare, la multi si cat mai fericiti ani impreuna!
chefu m-a cam costat, iti zic in private daca vrei cam cat per total.inchirierea salii, de fapt a intregii gradi ca nu mai era nimeni acolo e 1 mil ptr pina la 10 copii si cam inca 100000/copil in plus.daca ai 4 copii platesti tot un milionash.
deci daca vrei detalii de scoruri organizatorice(mancare, tort, sucuri accesorii) da-mi un PM.
si sa stii ca pozele au fost mai multe dar spre disperarea mea unul din filme a iesit in ceata totala cred ca mi s-a miscat ceva la sofisticatul aparat la care eu stiu vreo 3 comenzi basic.
Crisnemes, eu din toamna o voi da la una din gradinitele de pe ALverna, probabil Tandarica.pina acum a fost la Happy Kids pe Bacau.
va pup si noapte buna
Thea Alexia
noi si Roma 2006
ralucames spune:
salve
Crisnemes, despre gradinite sunt multe de spus, depinde cam prin ce cartier te-ar interesa, daca vrei gradi particulara sau de stat, deci... eu stau in Manastur, daca te intere in zona, da un semn si detaliem Spor in cautat!!
Florina, felicitari si multi ani frumosi si plini de bucurii va doresc !! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna !! Primeste un buchet de din partea mea.
Mariana, sa nu crezi ca pe tine nu am vrut sa te felicit (zilele trecute)... dar atunci nu stiu de ce nu scriam, dar m-am gandit la tine si familia ta. Primeste te rog de la mine si un ,si sa ai spor la treaba.
minunea vietii mele
ralucames spune:
Am incheiat mesaju' brusc, pt ca aveam impresia ca pica pc-ul, dar iata ca a scapat !!
Fetelor, nu stiu de ce, dar asa spor tampit am la invatat... mai ales pt. examenul de luni... e horror rau de tot... as face si , numa sa nu-l mai vad
Va pup de noapte buna, poate maine va fi mai bine...
minunea vietii mele