Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxi, am vazut ca ai scris la nurori si chiar ma gandeam ca pe la noi nu treci ; ai un buchet de pt condicutza.

Va zic si eu noapte buna! Plec in pat ca nu mai pot de somn; cand fac pozele? habar nu am!

Noapte buna! Vise placute!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, clujence!

Mariana, multzam pentru raspuns...eu auzisem ca se renoveaza si Gine 1, de aia am intrebat. Ma gandeam ca poate au reusit sa faca ceva pana acuma. Voi naste cu dr. Sbirciu Mihaila, sau cel putin asa cred, pentru ca DPN e 24 decembrie si l-am avertizat ca daca are de gand sa mearga in concediu de Craciun, nu are incotro decat sa ma ia si pe mine cu el, ca io pe mana rezidentilor sau cine stie cine e de garda NU raman...Om vedea ce-o fi!

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza...

Codruta, da ia-i odata rotobilu' ala ca nu se intampla ninik. sa vezi ce o sa-i placa si ce timp o sa ai tu pt. toate cele! Sanatate la amandoi.

Se pune de-o intalneala azi?...intrebam si eu.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pana cand se poate plimba cu rotobilul?
Am reusit sa o racesc si pe Petra, cu toate ca am purtat masca. Offff, offff. Astept si doctora dupamasa sa o cosulte.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salutare fetelor. era cazul sa vin sa va salut !
va intalniti azi ? ca poate incercam sa ajungem si noi. tare mi'ar placea sa va cunosc.

codruta, eu, din anumite motive, nu am vrut sa'i iau rotobil. dar nici pe jos, pe plapuma, nu mai puteam sa o tin, pt ca de cateva ori s'a rostogolit pana aproape de dulap, si mi'era frica sa nu traga un cap zdravan... asa ca am optat pentru tarc. i'am luat un tarc mare, solid, super fain de la ambient. ii place la nebunie. se joaca fara probleme, are de ce sa se tina sa invete sa se ridice singura, si in plus, e in siguranta cat am eu de facut una'alta...

pupici, si o zi cu soare sa aveti !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Roxi, am vazut ca ai scris la nurori si chiar ma gandeam ca pe la noi nu treci ; ai un buchet de pt condicutza.

Va zic si eu noapte buna! Plec in pat ca nu mai pot de somn; cand fac pozele? habar nu am!

Noapte buna! Vise placute!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

buna!

trec zilnic pe la voi si va citesc constant...dar nu am bebelic...si nu prea am ce povesti leg de sub asta. avand biroul acasa...nu am noutati evidente si notabile...;asta e motivul pt care nu prea prestez povestioare ....
merci pt intelegere !
multazm si pt si v-o intorc tuturor!

o zi buna si senina ca sa va puteti intalni cu nazdravaneii in parc!

numai bine!!!!!!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu va citesc

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Codruta si noi tot cu tarc ne-am descurcat si foarte bine chiar.A stat in el pana pe al 1 an si 3-4 luni.In tarc il mai lasam si nesupravegheat dar in rotobil nu prea poti.

Fetelor eu voi lipsi pana luni.
Va pupacesc pe toate si va doresc un we superb.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Vreau sa ma laud tare, tare: ambii puiuti mi-au adormit singuri acum la amiaza; l-am pus pe fiecare in patul lui...si gata ; e super asa; bine, Simon adoarme mereu singur; cu Stefan e premiera.

Stanca, sa ai drum bun si sa va simtiti bine. O sa ne fie dor de tine!

Eu nu prea am chef de intalneala azi! Nu sunt cu toate oile acasa; asa ca eu o sa spun pas si de data asta.
In plus trebuie sa fac o vizita la Bila sau Metro, ca bate vantul in frigider la noi si nu pot amana nici o zi treaba asta. Nu se inscrie nimeni la o tura de cumparaturi?
Eu sper totusi sa va intalniti!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am si eu o intrebare: spanac poate manca precum Poppey? Nu are limite, da-i sa bage! De fapt el baga de toate. Azi a bagat nisip in parc.

IERI A CAZUT!Am crezut ca lesin. Statea in picioare in hol, cu manutele pe scaun, dar era putin inclinat si ma gandeam "Oare cade...?"da nu mi-am terminat gandul ca a picat pe dreapta, cu capul poc de ghidonul tricicletei, apoi pe ciment zbing si tricicleta peste el trosc. L-am insfacat ca nebuna, si nici car nu a zis. Toata partea dreapta era rosie si s-a ales cu o zgarietura pe spranceana. Apoi topa-topa la scaun ca era mai important ce mesterea acolo, sa nu piarda firul cu fleacuri precum cazatura...
Eu mi-am revenit greu.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput