Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 29
asi spune:
LA MULTI ANI SERBANICA!
Sa cresti mare sanatos si fericit.
Svety neparat sa vorbesti cu un pediatru despre Dani.Si faceti analize la un laborator cu credibilitate.
Creola felicitari pentru reteta.Daca esti dispusa sa o pregatesti platesc gras.Eu am papat melanzagne.
Romana pacat ca nu ai venit la intalnire.Mi-ar fi placut sa ne cunoastem.Sanatate multa si distractie faina!
Mariana
Fetelor dupa intalnire.Eu ,Oana si Florina am gasit un magazin cu chestii din India.SUPERBE!Au tot felul de hainite deosebite si chestii pentru casa.Ne-a placut tare!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Caldura mare mon cher!
asi spune:
Vreau sa ma laud.Razvan recunoaste cateva tipuri de masini :logan,renault, matiz si dacia "mai veche".
svety spune:
Sa stiti ca la pediatru mergem, sefa sectiei de pediatrie. Si tocmai sa fie sigura a repetat analiza sangelui. E tare corecta, poate ca si din cauza ca se cunoaste cu mama. Maine merge Mihai dupa rezultat, va voi spune.
Serbanel, La Multi Ani!! Sa cresti mare si cuminte si sa nu te mai caute mama prin expozitii. Sa va aduca numai bucurii si voi sa fiti sanatosi.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
multumesc de urari!
Nu va scriu mai mult acum, sunt inca la job.
Revin diseara!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
ralucames spune:
La Multi Ani !! Serban, sa cresti mare si sanatos, iar parintilor sa le aduci numai bucurii !!
Felicitari Roxana !!
Mariana, cred ca mamei tale nu-i trebuia un cadou special, daca s-a vazut cu nepoteii in curte... asa-i??
Stanca, felicitari baiatului mare si destept
Va pup pe toate.
minunea vietii mele
mariana tache spune:
LA MULTI ANI, SERBAN!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati!
Roxana, sa-ti traiasca mandretea de flacau si repede-repede sa-i faci un fratior! (abia astept sa te vad cu burta! )
Fetelor, de 15 min am intrat in casa .
Am fost de am sarbatorit-o pe nasa lui Simon si m-am simtit tare, tare bine!
Asa ca: LA MULTI ANI, CRISTINNA! (nashica!) si pe burtik!
Fug sa-mi fac si eu dushul de rigoare. Revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Buna seara!
Deci v-ati distrat nu gluma ...ieri ...fain de voi !
Roxana inteleg de ce nu s-au facut pozne...lipsea fotograful!Cum te-ai simtit azi ganndindu-te caci ,cu 2 ani in urma a venit pe lume voastra ?Felicitari si parintilor!
Codrutadeci nici in lumea viselor nu scapi de noi ?Sti cum se numeste asta :dependenta de ,mai ales de acest topic...de altfel ca si mineSpor la calarit pt maine si distractie frumoasa la nunta de duminica!
Svety tinem pumnii stransi sa iasa bune analizele lui Dani!
Trimit si revin cu reteta...
Poze
roxanicea spune:
la multi ani ...cu intarziere, serbanica fara frica!!!!
seara placuta tuturor!
roxi foto