Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Ati fost multe?Daca ati facut poze am vrea sa le vedem!

Mihaela azi m-am intalnit cu Darius si noua bona de 2 ori,in Calvaria ,la bisericuta!Pare cumsecade noua bona iar cu Darius mi s-a parut dragalasa si atenta.Tu esti multumita sau e inca in proba?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Creola bona este cea veche ..... s-a reintors spasita .
Nu am gasit nici eu ceva convenabil , asa ca imi convine tare mult ca s-a razgindit si eu sunt supermultumita de ea .Nu a venit 2 sapt si cind l-a vazut pe Darius a inceput sa plinga de dor ce i-o fost ......si Darius tare mult s-o bucurat.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

sara buna...

Maine repetam analizele ca se pare ca a facut o forma usoara de hepatita virala, deci de la ficat era si eruptia. Si medica de familie imi zice ca de la transpiratie... Asa ca va mai spun maine, sper sa iasa bune rezultatele de data asta. A! Si e o tzara anemic, dar socotind ca analizele au fost facut la boala, e normal. Mai ales ca nu mancase bine in perioada aia.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Miha

Creola, nu am multe, doar 5 si nici pozne n-am facut, in schimb am ras, eu una cu lacrimi si daca ma gandesc bine nici Stanca nu era departe .

Cristiana e o excelenta povestitoare si ne-a delectat cu faze haioase cu Theiutza. Abia astept sa vi le povesteasca si voua :)). De fapt toate am povestit faze haioase, dar aia cu fantanica a fost cevaaaaaa...

Mariana, soro, musai da un bip maine.

Svety, sarmanul copil. Tinem pumnii lui Dani sa se faca bine repede. Multa sanatate si aveti grija!

va pe toate si va urez noapte buna!

Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI SERBAN, sa cresti mare si sanatos!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ohoooooooo, ne-ai trecut pe listuta MARIANA, multumim!!! In curand pun si poze, dar sa am timp si sa ma invete cineva ca io....habar n-am!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
V-am visat azi noapte. Pe Mariana si pe Creola . Normal, cu carucioarele dupa noi. Ne-am intalnit intr-o piata, care era amplasata unde e Mc Drive-ul in Manastur
Azi vintalniti?
Maine m-am programat la calarie , la 5, iar duminica merg la nunta...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineata!

Serban!Sa cresti mare si frumos,sa fii sanatos si mai ales vesel iar parintii sa fie mandri de tine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Multam ca suntem si noi pe lista.....cand citesc pe aici despre spitale ma apuca groaza ,zau...ca si io am fost clienta la toate spitalele din Cluj cu Daniel cand era bebe:bronsiolite,pneumonii,fimoza,otita etc
Cand ma gandesc ca o sa iau iar de la inceput,.....nu-i musai dar bebicii tot timpul au cate ceva si la dr de fam innafara de ospamox nu prea primim altceva
Hai ca acu cateva zile v-am zis de Kaufland..din 2 oct se deschide Cora..si astia se tin ce cuvant se vede treaba ca si la Kaufland au respectat termenul...,pa si o zi buna
Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata

LA MULTI ANI SERBAN!!!!!!!!!Sa fii sanatos si sa ai muuult mult noroc in viata

fetelor chiar o fost super ieri, am ras de numa, si am mancat de-mi crapa burta cand am ajuns acasa.toate fazale povestite or fost mortale, mie mi-o ramas cea a Florinei care a tarat-o pe Elise pina i s-au rupt pantalonii, si care i-a aratat vanzatoarei inelul ca sa dovedeasca ca e fetitza.
musai tre sa repetam ca o fost mortal.

Creola, am fost eu, Roxana, stanca, Florina si Oana.
ai reteta de mallazane?waw, o vrem si noi, clar!

Svety, hepatita?ar trebui sa mai consultati un dr ca sa aveti un diagnostic clar, nu?Sanatate multa va dorim!

Mariana?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput