Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 26
svety spune:
Cristiana, nu a stiut sa-mi spuna pt. ca nici eu nu stiam de la ce s-ar putea. Nici nu am spus ca i-am dat Carotella cu o zi inainte, dar culmea e ca i-a aparut dupa Ecoflorina. Dupa masa, la a doua tura, i-a aparut complect si oribil. Nu stiu daca are vreo legatura. Era si sambata si nu lucra laboratorul sa-i faca analize. Apoi avea angina netratata si ca sa nu-l infunde pe gura i-au facut injectii. Eu is mai pro inj. decat 100 de minuni pe gura.
Ma duc la nani ca ma doare capul. E foarte cald, avem peste 25 de grade in casa. Bine ca-i furtuna!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
...ce dor mi-e de copii! (fara falsitate! chiar simt ca mor de dor!)
...abia astept sa ne vedem maine!
...somn usor la toata lumea!
...
ps. Eram pe pg 2 .
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Buna dimineata, gagici!!
Mariana draga de tine, te inteleg perfect, fara sa exagerez, si eu la fel simteam. Iti tin pumnii sa iti iasa pasentele, macar sa fi meritat dorul de copii.
Criss. , am inceput cursul luni, ma sfarseste ca timp fizic, mi o ciuda ca m-am apucat de el acum si nu in urmatoarea serie...(sa nu ma intelegi gresit: imi place, dar nu apuc sa invat pt. ex din fac.) de mor. Se suprapun ca naiba examenele, trebe sa ma scol cu noaptea in cap, pe langa ca ma culc dupa 12 frecvent... (si mie nu-mi place asa ora tarzie la somnic), soacra e la tara si nu mi-o ia nimeni pe Stef., asa ca incerc sa ma descurc asa-incet-incet...la ora intalnirii apare profu la curs... deci nici o sansa.
Pupici Theiutzei domnisoare, care inca mai vrea sa fie alintata
Oana, voiam sa te intreb despre curs mai multe, dar poate pe net., daca vad ca fizic nu ne intalnim... dar si despre cum sa ii tai suzeta la fiica-mea, poate scapam de ea odata-si-odata... (cine stie-stie... )
Va pup pe toate si va doresc intalnire faina.
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am reusit si eu sa ma trezesc de 5 min. Nu-mi vine sa cred ca am dormit asa de mult!
Primul lucru: am sunat la copii, apoi am intrat aici . Incerc sa ma trezesc bine, ca apoi ma apuc de treaba.
Raluca, draga de tine, ce matinala ai fost azi! Chiar ma gandeam la tine ca ai putea venii la intalnire, ca 2 ore de relaxare nu strica. Dar daca te duci la curs....asta e altceva.
; o zi minunata tuturor!
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
arghirmonica spune:
Salutare fetele,
Romana noi am avut serbare si am dus prajiturele ,fara crema si suc.Au mancat inamicii pe rupte ca dupa atata serbare ,poezii si cantece iti dai seama....
Acum fiecare duce ce vrea dar daca nu va intelegeti nu stiu cum va iesi....A,si inca ceva cafeluta pt parinti ...
Colac peste pupaza e o caldura de mor..si mai am 3 sapt pana la marele eveniment....nu mai pot sa dorm de mult si ma dau jos din pat prin rostogolire...,va pup
Monica 36+ Cristian,Daniel 4,3 ani
A,inca ceva daca va intereseaza am descoperit o tipa care vinde chestii de copii,de la carucioare,leganute,rotobile,masini, lenjerii de patut,vanite,scaunele de masina etc noi, aduse de dincolo...la preturi super.Nu are magazin dar are doua camere pline cu marfa
mariana tache spune:
Hihihihi, tocmai am vorbit cu maica-mea (a treia tura azi) si mi-a zis ca au instalat leaganul iar Stefan isi ia micul dejun acolo; si daca nu papa repede din gurita, bunica nu il face tare. (ca el vrea sa se dea tare: "mai taie, mami; mai taie" ). Asa ca al meu fecior stie sa manance si repede.
A! Azi e ziua lui mami. Sa-mi traisca .
Monica, draga, eu zic ca ai noroc de vreme, ca inca nu a fost asa de cald; cand am fost cu Simon am prins 2 saptamani de canicula....sa vezi atunci suferinta! Asa curgeau apele pe mine de zici ca eram Dunarea.
Cu 2 saptamani inainte de nastere am botezat pe Alex al Corinei (steaua) si la un moment dat, in biserica, m-am speriat ca mi s-a rupt apa asa imi curgea transpiratia printre picioare. Asa spaima am tras!
NU mai ai mult. Bucura-te cat mai poti de burtica, ca dupa aia plangi (stii tu).
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
saliuu
La multi ani !mamicii lui Mariana!
fetelor sper ca vine la intalneala si Ioana, mamica lui Razvan-varu lui fie-mea.ii stiti de la chef.tre s-o corupem sa intre pe forum!
fetelor, azi mi-am demarat analizele
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
svety spune:
LA MULTI ANI mamicii tale,Mariana.
Azi e miercuri, va vedeti in Gradina Botanica?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
La multi ani mammica de Mariana!
Fetelor vroiam sa vin si eu cu o prietena dar am crezut ca ne-ar strica "intimitatea".
Deci pot sa vin si eu cu o prietena?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Stanca, poti sa vii cu cine vrei, numai sa nu se simta prost prietena si sa nu fii tu nevoita sa faci conversatie cu ea, ca atunci nu ai rezolvat nimic.
Hihihhi, daca e cu invitati, atunci hai sa chem si eu pe cineva (forumista de-a noastra )
Svety, azi le zicem pas la copilasi, ca ne intalnim doar noi,
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!