Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 25
romana_74 spune:
Mersi Cristiana, le-am intrebat si mi-au spus ca fiecare aduce sau nu, dar in principui sa fac o praji daca vreau! Serbarea e la gradinita ca sunt mici si nu ii duce pe scena ca si asa vor fi emotionati si cred ca va fi un fiasco toata treaba, adica la modul cel mai dragut, ei nu vor spune poeziile si educatoarele se vor necaji...asa se va intampla ca doar sunt pana in 3 ani de la 1 ani si 9 luni.
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
svety spune:
In primul rand:Bun venit Romana!!!. Tu mi-ai facut cd cu Maria Mirabela si inca nu ti-am dat cd in schimb ca nu stiam cum, dar daca ai intrat in gasca, ne vedem la vreo intalneala
Dani doarme, inca se reface. Mama pleaca peste cateva minute dar mai vine la sfarsit de sapt. Mi-a fost de mare ajutor.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Alexa Ioana spune:
maria mirabela ??? a zis cineva maria mirabela ??? si io vreau !!!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiz !!!!!! de mult caut, si nu am gasit nicaieri !!!!!!!!
alexa si mami
EDIT: tu, ce nesi' is. nici nu v'am salutat si nu v'am intrebat ce mai faceti, ca nu v'am mai vazut de mult
mariana, special pentru tine !!!
asi spune:
Mariana esti singura?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Stanca, io intelesesem ca o intrebi pe Mariana: esti sigura?
Mariana, zi soro, ce e?
Oana, am marfa!
Romana_74, magazinul TCM e pe Memorandumului langa Sooters.
revin diseara!
R
svety spune:
Sunt tare bine dispusa! Sham diri diri diri dam. Cred ca-i de la chefu' de la intalneala de 10 ani. Moama ce de gagici am avut p-acolo. Da acu suntem toti seriosi cu familii dupa noi. ...Nu...?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Nu-s buna de nimic! Sunt sfarsita! Sunt pustiita! Si
Azi nu-s companie placuta.
, pe maine.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
hop si io in tura de seara.
las ca te inveselim noi maine, Mariana, draga de tine, .
Svety , iarta-ma daca ai scris si n-am vazut da care a fost diagnosticu lu Dani?
fetelor:mai e vreuna din voi care cauta bona?
Romana, te asteptam si pe tine la intalneala?cine mai vine, haideti gagici sa ne ingrasam.hehe, rasucesc cutitu in rana.
eu azi am culcat copilu pedepsit fara poveste si desene...nu stiu ce are de vreo saptamana e tareintrecuta si rauca, e o noua etapa de testare ca am mai avut noi de astea in care ne testeaza rezistenta, da azi m-o enervat rau afara...pe langa talente si stragat ca din gura de sarpe"maaaami vreau si eu suuuuc!!!!!"si asta cu apa in mana de se uita lumea la noi ca la urs s-a apucat sa-mi traga fusta usor in jos.a amuzat-o teribil ca nici fustamea nu era f hotarata sa ramana pe talie fiind cazuta pe solduri si pe elastic subtire.io tzipam s-o lase si ea o tragea inversunata de era sa raman in chiloti.
in plus mai are apucaturi de piscat si lovit.cred ca de la gradi unde nu mai e nici unul singur in centrul atentiei si se straduiesc toti sa fie...
Simona, ce mai faci, e canicula mare in Bucuresti?ca aici ne uda ca la tropice, zilnic.
waw ce logoree pe mine
pup iu ol
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Cristiana ; mi-ai scos un zambet in seara asta. E totala domnisoara ta.
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!