Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 23
asi spune:
Am inceput o saptamana nasoala.Deja am primt 2 vesti proaste.Dar se rezolva pana la urma.
Mariana rinichii de obicei se tin in apa cu putin otet de seara pana dimineta la frigider.Asa ies toate mirosurile si se fragezesc.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Fetelor ce fel de intalnire e asta daor noi sau cu copii?Daca e cu copii eu nu pot la 17 ca doarme "Turbo".
mariana tache spune:
Fetelor, miercuri la ora 17 avem intalnire de gagici (fara copii!)
Veniti cu propuneri pt locatie.
Cine se inscrie?
1. Cristiana
2. Mariana
3. Stanca
4. ?
Eu zic asa: ora se poate negocia cu ~ o jum de ora, nu?
Stanca, mersic de pontul cu rinichii, dar acum nu ma mai intereseaza pe motiv de
Roxa, vii la intalneala?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Soro, acu zic ca da, cu eroarea aia de 15-25 de minute, sper sa nu se iveasca nimic urgent...veniti voi cu propuneri de locuri...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mariana tache spune:
Prezenta pt intalnirea de miercuri:
1. Cristiana
2. Mariana
3. Stanca
4. Roxana
5. ?
Mergem la Agape, ca tot ati vrut sa mai incercam feluri de papa? Sau la Napoli Centrale, ca mi-e pofta de mancarica de vinete?!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Napoli centrale si ca ii duc si sotului o portie de vinete la pachet.
tuchi spune:
ok, am apucat la calc. fetelor, ca de cind incerc si nu-mi iese!
vin si eu la intilneala de miercuri dar abia la 15.30 termin job-ul deci eu o sa intirziu un pic. cit despre locatie, votez pt napoli ca imi place mult la ei.
mariana - o sa ai timp mai mult de , uita-te la jumatatea plina a paharului sau macar incearca. am mai ramas restanta cu un raspuns despre activitatile intense ale feciorilor: Dragos nu se manifesta in mod deosebit, doar la baie si doar in mica masura, apoi uita repede! cit despre film, DA vreau si eu, normal, vrei calule ovaz?
roxa - nu uita de nr de tel pt mine si mersi mult
stanca - tinem pumnii sa treaca repede necazurile
florina - nu am uitat sa vorbesc cu afi dar nu am raspuns decit miine, multe multe felicitari pt reusita artistica...
cristiana - felicitari de reusite cit despre controlul ITM, ce au cu voi de va pureca asa? ce va controleaza de data asta? lasa ca scapi tu si de asta cu bine
raluca - sper ca ne vedem la intilneala!
sanatate multa lui dani-boy!
salutari tuturor fetelor mai secretoase, timide sau f ocupate!
svety spune:
Salutare
Sa stiti ca am nimerit tare bine la spital, era curat si mama s-a internat cu Dani. Doctora e sefa sectiei si fosta colega de pe la liceu cu mama si eleva de-a bunicii. Cum l-a vazut l-a internat pe loc, mai ales ca avea inca rosu in gat si nu era de acord cu tratamentul primei doct., care de altfel nu a dat nici roade. Pe loc i-au facut intravenos hidrocortizon si pana am venit cu pijamale si jumate din casa, i se curatase pielea. A inceput ampicilina injectabil, tot intravenos si ne-a spus sa plecam ca se descurca ele.
Asa ca am fost si la Zalau si la Campeni la intalnire. A fost mai mult decat super, obositor, dar a meritat. Cum Dani era cu mama eram linistita. Azi dimineata am venit direct la spital si la 2 ne-a externat. Si cand ma gandesc ca vineri m-am dus la medica de familie si mi-a spus ca n-are nimic in gat...
Eu cred ca am mancat eu ceva ca duminica de la Zalau m-am oprit la Spital sa-i dau sa suga si iar i-au aparut bubite pe fata, mama i-a dat Peritol - luat cu mana - am plecat la Campeni si azi cand i-am dat iar i-au aparut. Sa se curete laptele, ca nu-l intarc. Ma mulgeam ca disperata dupa chefuri si bietu Dani tot tragea de mama.
Acu e afara cu el. Pup you all.
ps. sa stiti ca m-am simtit mama denaturata ca l-am lasat, mai ales ca m-am distrat. dar de cand am nascut nu am iesit nicaieri numai noi si a fost un timeout bun. pacat de circumstante, dar sa stiti ca am sunat continuu si era bine. Sa nu ma judecati, ok?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Svety, pai copilul are deja aproape un an, e ok sa-l intarci, parerea mea, cu atat mai mult cu cat tu esti vinovata de alergie...gandeste-te ca intarcatul e cu atat mai greu cu cat alaptatul dureaza mai mult...1 an e arhisuficient, esti mama eroina deja...mai stiu inca una si gata
Napoli ziceti? Vinete, no bine, uite-asa ratez inca odata cura de slabire, mama masii de treaba!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
ralucames spune:
Salutare, fetelor.
Tare ma incantati cu povestile voastre de zi cu zi...
Svety, draga de tine, tare greu tre sa iti fi fost, tot cu gandul acasa la dany-boy... sanatate multa si pupici!! (daca vezi ca nu trece alergia, intarca-l pe copil, ca sa va fie amandurora bine...scuze daca nu am scris corect"amandurora"...am uitat complet daca asa se scrie)
Roxa, o sapt. usoara si rapida de la noi
Criss. ,sper sa scapi repede si bine la job... referitor la bubite, ce faceti cu ele?? cum sunteti??
Stanca, pe mine ma dor ingrozitor oasele, burta si spatele, kiar si capul uneori, in zilele de rushi sau inainte de ei cu 2-3 zile... naspa reactie, nuu?? Sanii nu m-au durut niciodata... inca...
Oana, tare as vrea sa vb. putin pe PM sau pe mess., daca nu te deranjeaza, dar habar nu am cand as avea vreme...
Despre noi: Stefania ma kinuie de cateva nopti, din cauza caldurii cred, ca se agita, ma striga si cere apa toata noaptea... ce sa ma mai fac cu ea?? abia pe la 3-4 dimi adoarme linistit, iar eu dorm pana pe la 8... ceea ce abia imi permit in zilele astea... Camera i-o aerisesc seara devreme, n-o imbrac in exces, habar nu am ce sa ii mai fac.
Sambata viit. am un ex. la conta bancara, iar dupa-mesele mi-s tare ocupate, sper sa ajung si sa invat... deci sar si peste intalnirea asta de miercuri... ce fain era sa pot veni, ca Rares e in concediu 2 sapt. si poate sta cu fata... asta e.
Va pup si va doresc numai bine... mai vin
minunea vietii mele