Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am revenit, dar rapid.

Mihaelagrosan, eu sunt fan Iana (pe Eroilor - denumire noua ); raportul pret/calitate eu zic ca e f bun.Mai cumpar de la Pitrik din M Viteazul; sau mai sunt 2 magazine vis-a-vis pe a doua str din spatele Centralului.

Si am mai luat din Kaufland 2 salate, fff proaspete, cat capul meu (care stim ca-i cam mare ) cate una cu 0.9 ron/buc. Si o hinta pt copii (pt MM) cu 19 ron, hinta pe care am vazut la 50 ron in alte locatii. Si 2 scaunele de plastic pt flacai cu 7 ron/buc.
Asta asa, ca sa va faceti o imagine.

. revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu tocmai mi-am culcat piticul.
Ieri am fost am mitingul aviatic unde ne-am intalnit cu Mihaela ,Darius si Virgil.Azi am fost la tara.

In legatura cu lasatul copilului la tzara- lui ii place la nebunie.Eu am rezistat o saptamana pentru ca nu am stat pe acasa.Daca eram acasa nu rezistam mai mult de 2 zile.Ce e nasol ca vine rupt de acolo dar tare fericit.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Mersi fetelor de informatii. Sper sa pot merge saptamana viitoare prin oras sa mai cumpar cate ceva.
Azi am primit pachet de la mami din Baia Mare si a cumparat si ceva hainute. Sunt primele hainute ale bebitei si cand le-am vazut m-a apucat un plans, nu ma mai puteam opri. N-am mai fost asa emotionata nici nu stiu de cand, si nu-mi venea sa cred ca sunt atat de mici...Saracu Alinutu meu(sotul) nu stia cum sa ma linisteasca desi era si el cu lacrimi in ochi. Ce copii suntem! Azi toata ziua m-am uitat la ele si m-am rugat sa fie totul bine, abia astept sa o tin in brate.

carrie eu sunt la dr. Mihu. Imi place de el,imi da asa o siguranta. Cat am fost in spital mi-a dat Gynipral perfuzii. Cand am iesit a spus sa incercam numai cu no-spa si cat mai multa odihna, dar cum au inceput iar contractiile (din ce in ce mai rau) l-am sunat si mi-a dat un trat. cu Gynipral pastile,Diazepam si Utrogestan. Maine merg sa vad ce mai zice.

Va pup pe toate.

MIhaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am o intrebare - voi ati patit ca dupa ce au venit rushii sa va mai doara sanii?

Mihaela sarcina usoara in continuare.Si mie imi place Mihu tare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor unde e Kaufland? Si ce e, ceva supermarket ?

Mergi la inceput

Mihaela, Kaufland e supermarket deschis in manastur pe str. Campului. Un special pt inca o morosanca de-a mea (care e si gravidutza! ). Ce momente speciale traiti! Doamne ajuta sa ajungeti in pace ziua in care o s-o tineti in brate pe Elena!

Stanca, eu nu imi amintesc sa fi patit asa. Ce-o fi asta? Dor rau? Eu deja am o multime de idei!
Cum a fost la miting? Ti-a placut? Dar lui Razvan?
Poti sa vii miercuri la intalnire?

Cristiana ; am inima cat un purice. Dar vezi ca nici nu te sun de emotii; daca e ceva imi zici tu.

Oana, tocmai fac cd si dvd de la un chef la care a participat si Dragosel-ateluta. Tu mi-ai trimis de munca? Cum mai e Dragos cu mana? Voi ce mai faceti? Oare tu ai aparea miercuri la intalneala?

Corina suntem . Groaznic! Hahaha, oare ce a gandit elevul tau cand l-ati fericit cu asemenea mirosuri?

Fetelor, hai sa va spun una tare: v-am zis ca am luat din K rinichi; eu am mancat rinichi fierti de la porcul taiat in MM si mi-au placut f mult; ei, cand am auzit de rinichi am zis clar ca vreau! si fiind pofta f mare am pus 2 la fiert in seara asta. Vai! Fetelor! Ingrozitor! Ce putoare! Vai! Mi s-a intors stomacul pe dos! Nu mai mananc niciodata rinichi, nici de la porcul din MM! Mai aveam un pic si . Groaznic miros cand incep sa se fiarba; ziceai ca toata familia ne-am pishat la bucatarie de o saptamana. Brrrr! Nici nu vreau sa-mi amintesc!

Mai sunteti careva prin zona? Eu mai zabovesc cca 50 min.

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Noapte buna!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pagina 3!!!

Mariana, soro, acum vreo 10-15 ani buni am patit si noi asa cu rinichii, a luat mama si i-a fiert, am murit incet, asa greata m-o apucat. Nici nu ma pot gandi la ei, dar sa cumpar vreodata ... never!!!! Dar ciudat, ca pana atunci, mai mancasem si nu patisem asa si erau chiar buni...brrrrr cum zici fata!

Stanca, ce rau imi pare ca nu am fost si noi la chestiunea aia "aviara" vroia Vic si ne-am razgandit, multi prieteni au fost!

Cristiana, bravos pentru picnic! Pupicei Theiutei, si tie, sa-ti treaca repede bubitele! Nu te-ai dat cu crema?

fetelor, am inceput o saptamana oribila! tineti-mi pumnii!

Va
Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, innebunesc, imi vine al doilea control ITM pe anul asta.tineti-mi pumnii

io de fapt am intrat sa vad cum e pe miercuri, ne videm la intalneala?eu am propus ora 17, ce ziceti?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carrie, succes cu ITM-ul

Clar, la Kaufland sunt marfuri ieftine si nashpa. Am luat branza "proaspata" de vaci de la milli si cand am deschis-o era acra . Doar carnea e buna la ei (poate deocamdata)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput