FIV 77
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Cristina, sa vezi atunci cand ii vei vedea pe monitor cum s-au divizat ce frumos este. Eu si acum am in fata imaginea lor. Va fi bine vei vedea. Si daca vei avea si pentru congelat va fi si mai bine. Ai grija cu abdomenul dupa ET. Tine-l cat mai relaxat. Mult succes. Tin pumnii.
Monica
Carmen.cita spune:
Dana p., ai cerut lista de analize de la Medsana, iat-o:
-Cultura col/Analiza bacteriologica/Flora bacteriana
-Chlamydia secretie/sange
-Toxoplasma IgG si IgM
-ziua 3 a CM : FSH, LH, Prolactina,Estradiol,T3,T4,TSH
-ziua 21: Progesteron
Ptr. sot:
-Chlamydia Iga(ser) si secretie
-Cultura uretra
-Secretie uretra
-Ureaplasma
-Micoplasma
-Spermograma
Ptr amandoi:
-hemoleucograma
-uree
-glicemie
-sumar de urina
-probe de coagulare
-creatinina
- HIV
- RBW
-probe hepatice
- hepatita B
- hepatita C
- EKG si probe respiratorii
Mult succes fetelor care sunt acum in asteptare: Monilland, Cristina, Adelia Alin!
dana p. spune:
Carmen, saru'mana de raspuns, pana acum nu ma ajutat nimeni cu lista de analize de la Medsana si nici de la Med New LIfe - pe asta am luat-o de pe site-ul lor si sper sa fie cea care trebuie pentru Fiv.
Eu nu stiu pana la urma daca voi face sau nu Fiv pentru ca nu stiu daca o sa pot strange toti banii, dar sper din tot sufletul ca site-urile pe care le-am strans sa fie de folos tuturor fetelor care sunt la inceput de drum.
Tu ce faci ?Cum iti mai e?
Cristina sa dea Domnul sa se divizeze toti cat mai bine.
Dana
Poze
Carmen.cita spune:
Multumesc pt intrebare, Dana... si eu la fel ca tine, calculez... nu numai banii, cat anii care mi-au ramas sa mai incerc... Am aflat recent ca singura solutie la noi e FIV-ul, si nu orice FIV, ci din ala cu ICSI.
Ai avut o idee foarte buna cu organizarea topicului, eu am sapat mult pana am adunat toate informatiile pe care le-am salvat intr-un folder, legat de analize, tratament, procedura. Iti stau oricand la dispozitie pt informatii.
Sper din tot sufletul sa reusesti sa rezolvi partea asta spinoasa, materiala si sa treci la fapte cat esti inca tanara.
dana p. spune:
Ma bucur ca nici tu nu te-ai lasat si ca mergi mai departe.
Am vorbit zilele trecute cu doctorul pe care-l aveam pe vremea cand mergeam la el la consultatie acum 3 ani, si spunea ca-i place de mine ca nu ma las doborata de greutati si ca alta in locul meu ar fi renuntat demult, la care i-am raspuns " ce sa fac ma ridic si merg mai departe" el a zambit si mi-a zis ca e foarte bine ca am moralul ridicat. Asa si tu "te ridici si mergi mai departe".Numai bine iti doresc.
Dana
Poze
aurelia77 spune:
Ingeras spune-mi te rog si mie cum ai luat ovamitul si estrofem.Cate pastile si in ce zile?
Multumesc mult.
dj_mama spune:
Fetelor, de ce urmaresc eu acest topic FIV? pt ca am concluzionat ca la varsta mea n-am cum sa mai raman natural:
1._ pt ca am FSH z2=16.75; LH cam pierit si progesteron pe masura (substitutie-mi scrie-n frunte)
2. _am fibrom e drept ca subseros dar este
3._nu mai am timp
Astazi insa dupa prima mea inseminare, am un “déjà vu” al fivului meu; adik in urma stimularii, hop si eu cu un singur folicul matur, apoi, hop cu un singur ovocit dar si ala gaunos, sau daca e bun, nu se combina si moare, sau daca se combina nu se divide, sau daca se divide nu se prinde ca n-am endometru bun …
Pai, spuneti-mi si mie, ce-mi face fivul in plus fata de inseminare cand eu am trompele si ovarele ok, cand sotul e ok, am copil e drept ca mare, am ceva avorturi provocate dar si unul spontan, deh, tot la batranete? n-am chlamidia, brucella, sidaa, alea-alea, toata gasca ca le-am facut dupa avortul ala spontan toata carca); estrogeni+prolactina super (la mijlocul intervalului de la faza in care au fost facute.
Prin urmare, ce-mi face mie in plus fiv fata de inseminare? Ca nu-mi garanteaza dupa ET, nika-nika; adik, ca si la inseminare; adik si cu banii luati si ne
Aveti vreo parere la cazul meu? Vorbiti si cu mine?
Pai, ori ma resemnez, ori doar la Dumnezeu mi-e scaparea. Gresesc?
Carmen.cita spune:
Uite ca m-ai facut sa rad, DJ Mama. Habar nu am ce face FIV-ul in plus fata de IAS... Sincer, am citit atat de mult ca nu mai inteleg nimic, s-a lasat ceata pe judecata mea... Dar am ajuns in situatia asta prin eliminare, iti dai seama... Natural n-a mers, cu inseminari nu, poate-o merge cu FIV, zic si io Ca daca nu merge nici cu FIV, atunci zau c-o iau pe campii!
Si acum ca sa-mi dau cu parerea strict la cazul tau, ca de fapt asta te intereseaza, nu? spun ca eu in locul tau cu un copil as privi experienta mult mai detasat. Te admir mult pt curajul tau si sa stii ca atata timp cat exista sanse merita sa lupti!
zouzounaki spune:
...ceva frumos pentru voi toate,si sa dea Bunul Dumnezeu sa aveti toate parte de copii frumosi si sanatosi,care sa va aline viata http://www.woow.ro/index.php?file=Mama
http://www.sfaturiortodoxe.ro
gabiu spune:
neata fetelor, sunt la cafeluta, matinala ca de obicei
Dj_mama, vorba canmencitei, cu un copil as privi si eu mult mai relaxata lucrurile, dar pe de alta parte te inteleg.Sora mea a patit la fel intr-un moment mai indepartat al vietii si-mi spunea ca de fapt nepoata-mea nici nu mai exista pentru ea, pentru ca vroia neaparat un baietel. Din fericire vremurile alea au trecut si ea a revenit la normal, chiar daca n-a mai facut al doilea copil.Cat priveste intrebarea ta dj_mama, ei bine Fiv-ul iti da posibilitatea ca in aceeasi luna sa ai mai multi folicului-prin stimulare, deci sansele cresc. Deasemeni, se sunteaza trompele, ceea ce in multe cazuri conteaza ( sunt fete care au trompe infundate sau chiar lipsa), face ca intalnirea cu ovulele sa fie sigura si chiar sa vezi ca viata incepe, inainte de a-i transfera in burtica. Deci avantaje sunt. Nu foarte multe ce-i drept, dar sunt.
gabi