FIV 77

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cristinici,faza asta am patit-o si eu cu deschisul capitolului.Vezi ca acum un capitol are 20 de pagini,asa ca sterge capitolul nou ca sa nu te certe administratorii.Scriewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77539" target="_blank">aici
Multumesc mult pt. urari!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Dragele mele, am sa va agasez cu problemele proprii pt ca de aceea ma aflu pe acest forum ca sa mi le lamuresc.
Sa va povestesc de prima mea monta …. Dupa ce ieri va intrebam de endometru subtire si folicul solo, deh!-floare rara, au aparut altele de lamurit.
Ce credeti ca am patit ieri cu pregnilul? Sunt sigura ca nimeni n-a patit asta. Eu la farmacie m-am uitat sa fie de 5000 ui dar nu mi-am pus problema ca ar fi gol…mai ales ca eticheta il acoperea aproape de tot. Buuun. Il deschid si vad ca e gol, nu m-am uitat inainte decat in capac sa nu fie ceva, i-am dat bobarnace si pac, l-am deschis dar gol. Mi-am zis ca probabil praful ala in contact cu aerul devine transparent si o fi o solutie pe care nu o vad eu mascat fiind de eticheta, eram si sub presiune ca cei din casa nu stiau cu ce ma indeletnicesc si de ce m-am incuiat in dormitor asa ca n-am stat mult pe ganduri, am pus diluantul in Pregnilul nepregnil cu gandul ca oi fi eu nebuna si el e pe acolo, grija mea la injectii e cu bulele, stau muuuult sa nu cumva sa ramana sa fac embolie, Doamne-fereste.
Evident ca azi la monta, foliculul nu sparsese dar a fost, mey, pe gandul meu ca s-a facut de 22 x 18.5 iar cu endometru am prins dr. cu minciuna ca n-aveam hartiile cu mine si mi-a zis ca, vezi ca a mai crescut, ca azi are 7mm (ori ieri mi-a zis ca are 7.5 mm, e drept, la ecograful de la spital) ?
Dupa ce ca dimineata abia am stors de la un sot superstresat 2 linguri de gigei, ajungem noi in timp record de 25 min si ce crezi ca ma ia la monta dupa 1.5 ora ca mai erau 2 perechi la inseminat + consultatii dar in timpul asta eu imi imaginam ca resuscita gigeii si-asa cam putinei, ca tot disparea in laborator si se auzeau tot soiul de zgomote.
Pe masa, mi-a mai curs ceva dar dr. a zis ca e glera …. Mey, ce de-a mai glera ca nu prea aveam cine stie ce …
Prin urmare, mai fac azi un pregnil de 2000 dar eu n-am incredere in dr. care ma cheama maine la dubla, dar mi-e cam lehamite sa-I mai platesc inca o monta+eco ca si azi (la fiecare urmarire am platit eco si am citit ca nu prea ar fi trebuit separate… cred ca depinde de “client”)
Deci, eu ce fac? Ma duc maine iar si poate iar n-a spart si dr constata cand e cu seringa cu gigei pregatita si continua oricum?????
Eu ma vaietam ca uite n-a spart si dr zicea ca ce, voiai sa fi spart? Am tacut ca parea ca am spus o prostie.
Fetelor, eu nu mai inteleg nimic.
Eu acu ce fac? Mai are rost sa ma duc maine sau prestez acasa sin u-l mai stresez nici pe el. Ca am mai primit azi o veste cam proasta pe plan professional si suntem cam turtiti.
Am sa postez in 3 locuri unde stiu ca ma ascultati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of Dj_mama, cat de cunoscut imi suna dilema asta : sa ma duc, sa nu ma duc..... Eu, daca ai citit ce am scris, nu m-am mai dus. Apropos, dr. ta e Moisa? Ca prea imi pare cunoscut filmul asta.

gabi

Mergi la inceput

DECI, MIE DE CE MI-A FACUT AZI INSEMINARE DACA NU SPARSESE FOLICULUL SI N-AM OVULAT, NU? DE CE A CONTINUAT PROCEDURA IAR MAINE MAI PLATESC ACELASI LUCRU DIN NOU 3 MIL.?
voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

DJ MAMA eu nu sunt atotstiutoare dar avand in vedere ca am trecut printr-un FIV pot sa-ti zic ca ai dat banii degeaba.Pregnylul e TOCMAI PT. A FI SIGURI DR. CA FOLICULUL S_A SPART!Caci unii au membrana f. groasa si nu reusesc sa se sparga singuri.Si mie dr. mi-a facut luna asta pregnyl tocmai pt. a fi sigura de asta si sa ma poata pune la .Ca asta a mea nu face IUI.Tu chiar cu cine faci ca pare tare habarnista, nu te supara!
Mai bine nu-l mai stresa ca si al meu suuupperrr stresat de spermograme si da-ti bataie !Ca de vrea Domnul iese si natural si de nu uita-te la mine,nici cu FIV nu s-a putut!
Mult noroc!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristina38 bine de tot ,multa bafta in continuare .

Moniland ,Puiramy sa va dea DD cate un

Adelia bafta si tie .

Va pe toate .

GINA 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Dupa vreo 2 luni de absenta, revin si eu. In tot acest timp am citit cind am avut timp si chef dar nu am scris deloc. sper sa nu va suparati pe mine.
Dupa ultimul esec la FIV (al 10-lea) reiau lupta. Am vorbit cu un alt si mi-a spus ca sintem un caz f greu - nu avem nici o problema dar nu reusim. Am cam facut tot ce se poate face si singura solutie e sa perseveram si cu tratamente si pe cale naturala.
Acum vom face un protocol scurt, asa ca de luna viitoare (in 14 ar trebui sa-mi vina ciclul -dar sper sa nu se intimple) voi incepe prin a lua anticonceptionale (ce ironie, nu am luat AC decit 2 luni pina acum din cauza de chisturi, iar acum cind vreau BB iau).
Apoi voi continua cu puregon 5 zile si menogon pina la punctie si ceva pt oprirea ovulatiei. Sper sa fie mai bine.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

ceci, ce sa mai fac antireclama ca este un dr-vedeta aici pe forum
fetelor vreau sa ma duc luni in cartier sa vad daca a spart, dar oare se vede si la eco abdominala? ca nu vreau sa-mi mai faca oricine vaginala sa ma infectez; daca n-a spart poate e nevoie pe viitor de un driling ovarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristina, nu ne zici nimic de copilasii tai? Ce-i drept mie partea cu embrionii imi place cel mai tare.

denisa73, de pe acum stie Cristian ce vrea

dj mama, nu cunosc deloc fazele astea cu monitorizarile si cu inseminarile. Eu iti doresc sa rusesti natural.

Mirga, numai perseverand putem reusi. Ma bucur ca nu ai cedat si iti doresc ca urmatorul FIV sa fie o frumoasa reusita.

Liana, statul in pat ma omoara. Medicul mi-a recomandat sa-mi reiau viata normala pentru ca e sigur ca nu am de gand sa urc vreun munte.

Andicu, Cristinici, Gina

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna seara, prietenele mele dragi!!!
Vestile sunt destul de bune, din 9 foliculi s-au divizat 7, dr embriolog era multumit, voi vedea pana maine daca s-au divizat in continuare, tare imi doresc sa am ceva si pentru crioconservare.
Ieri dupa punctie, cam dupa 3 ore m-a luat o durere de burta ( in zona ovarelor ) de nu-mi gaseam locul, nu stiam pe ce parte sa stau, mi-au dar sa iau doxicilina 1/12h si indometacin supozitoare 3/zi, azi imi este mai bine.
Cand mi-au spus ca am 7 embrionasi mi s-au umplut ochii de lacrimi, nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu ca s-a indurat de mine, sper in continuare ca ma va ajuta.Duminica la 11.30 imi fac ET.

Moni, ma bucur ca te-ai linistit si bebelasii sunt in burtica la caldurica, iar cu ajutorul tau si a lui DD se vor prinde.

Luna asta TREBUIE sa avem vesti super bune de la puiramy, monilad, apoi si eu, Doamne ajuta!
Eu zic ca si pumnisorii vostrii magici fac minuni.

Ce sa mai spun, am emotii pentru maine cat caru`, nu stiu cati embrioni imi vor transfera.

Vreau sa va multumesc din tot sufletul ca m-ati ajutat sa trec prin aceste clipe grele, ma voi gandi la voi cu multa dragoste in aceste doua saptamani care vor urma, voi pleca spre Iasi dupa ET daca medicul imi da verde, acolo nu am internet.Va voi scrie cand voi merge la servici, iar vestile sper sa fie asa cum ne dorim TOATE, POZITIVE.

va sarut!
va imbratisez cu mult DOOOOOORRRRR!!!!

adelia alin, mult noroc si bafta!!!

Mergi la inceput