remedii contra insomniilor....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Cred ca daca te-ai baga in pat la lumina unei veioze si ai citi o carte ,te-ar lua somnul numaidecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu cand sunt stresata stau treaza ore intregi sau ma trezesc asa fara nici un motiv. La mine laptele nu a avut deloc efect. Ma ajuta uneori nu intotdeauna ceai de romanita. Camomila. Sau numar in gand pana ajung aproape de 1000....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

incearca pastilele de valeriana sau ceaiul!
poti sa te duci si la un plafar sa intrebi!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

am avut si eu asa o perioada pe cand incercam sa devin vegetariana :) dupa aia am citit ca e normal ca daca nu consumi destule produse de origine animala corpul o ia putin razna (pana se adapteaza, poate, sper sa nu-mi sara vegetarienii in cap)
era un articol din newsweek, parca, un studiu facut de amaericani, normal, portnit de la constatarea ca in anii 60 tinerii erau asa, mai agitati, mai insomniaci si mai-repede-iesitori-in strada la proteste, si au corelat ei asta cu faptul ca multi erau vegetarieni
pe mine m-a tinut 2 luni si mi-a trecut subit cand am inceput sa mananc iar oua si lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Niste pastilute cu extracte din plante - Pasiflora.
Infuzie de salata verde-nu stiu sa-ti exact cantitatile, dar am auzit de la cineva care are probleme destul de severe cu somnul, ca e foarte eficienta.
O baie calda in care picuri niste ulei de levantica.
Sper sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Fitosedin, niste capsule cu extracte de plante, la mine au functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

se pare ca mi-au trecut, am revenit la un somn profund!!! . probabil insomniile erau si din cauza unei dureri de masea si pe fondul stresului cu proiectul de licentza!! va multumesc pt sfaturi!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput