remedii contra insomniilor....
de vreo 5 nopti de pe la ora 4 nu mai am somn....
. si nu pot spune ca ma culc devreme. mai repede de ora 00-1 nu se intampla!!
am auzit ca face bine inainet de culcare un pahar cu lapte cald, o baie fierbinte....
mai stiti ceva leacuri babesti??? incep sa ma gandesc sa iau niste somnifere mai slabe!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Raspunsuri
ellinia spune:
Sau un pahar cu vin. Numai sa nu incepi cu somniferele ca nu mai poti scapa de ele. Poate din cauza stresului ai insomnii, eu stiu,alte griji! Poate daca incerci sa te relaxezi inainte de somn, sa te gandesti la ceva placut. Stiu din perioada sarcinii ca nu sunt deloc placute
asa ca iti urez succes in incercarea de a scapa de ele.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ina78 spune:
Incearca o baie fierbinte, o cana cu ceai de tei. Stiu ca e calmant. Nu ti-as recomanda somnifere sau calmante.
Fa ceva relaxant inainte. Stiu ca si o plimbare seara are efect.
Sanatate.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
giulia71 spune:
da, daca e vorba de bebe, las-o mai moale cu somniferele...
alt remediu bun de care am auzit este sa fierbi 3 mere taiate felii la o cana mare de apa; se fierbe pana ce apa a ajuns la jumatate, apoi se pune o lingurita de miere si se bea caldut!
daca insomniile nu dispar, intreaba ginecologul si nu te mai chinui!
Sa auzim de bine ;)
floriinutza spune:
un pahar cu lapte cald, indulcit cu miere, eventual
un pahar de vin
ceai de levantica
valeriana-sunt pastile naturiste combinate care contin si valeriana si alte plante care au efecte soporifice si calmante
mai stiam un ceai dar trebuie sa caut reteta, ca e mai complicat: se face un amestec din hamei, levantica, urzica moarta alba si inca vreo 5 plante
sau poti sa incerci acupunctura, poate e doar un dezechilibru energatic. din pacate, nu toti se si pricep de-adevaratelea la acupunctura, asa ca e posibil sa nu-ti foloseasca la nimic, sau chiar sa-ti creeze alte probleme.
in nici un caz, somnifere. majoritatea creaza dependenta si, de fapt iti dau peste cap tot organismul. totusi, am auzit ca XANAX-ul ar fi destul de bun, dar trebuie sa ti-l prescrie un medic, pt. ca nu se da fara reteta.
Samurai-lady spune:
la mine are efect laptele cald si o cacao
caldutza inainte de a ma culca.
Somn ushor
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
lavinai spune:
pana acuma nu prea credeam in leacuri babesti, dar aseara inainte de nani, am baut un pahar de lapte cald.si...... am dormit bine pana dimineata. oare sa fie chiar de la lapte??
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
sheherezada spune:
Si stresul poate duce la insomnii dar din pacate nu avem cum sa-l eliminam din viata noastra.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
lavinai spune:
quote:
Originally posted by mazzel
nu e o solutie in cazul meu....crede-ma e incercata ideea
alinaxeni spune:
La mine are efect ceaiul de sunatoare.Cat am baut ceai dormeam 3 ore dupa amiaza si seara la ora 9 eram in pat,ca muream de oboseala.Dimineata ma trezeam la 7 punct,fix,fara ceas.In mod normal ora de trezire e 10.Incearca sa vezi ce rezultat are.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.