Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

intru si eu dupa o saptamana de absenta pe forum si vad numai vesti bune.am lipsit motivat (am fost la sora mea sa o ajut cu bebele), dar si pentru ca sunt a doua luna in care nu am voie sa prestez si nu prea am nicio veste noua.imi fac de lucru ca sa treaca timpul mai repede ca simt ca o iau razna (luna asta nu am avut voie nici de placere pentru ca latexul si spermicidele din prezervative anuleaza efectul tratamentului cu ovule, asa ca sunt ).
ce de gravidutze au aparut in luna copilului.
Felicitari aventura!!!sa ai o sarcina usoara pana la capat si un bebe sanatos!
vad ca o veste de ultim moment din partea lianei ne anunta cu bubulina noastra draga e insarcinata.
bubulina FELICITARI!ma bucur enorm pentru tine.sa ai o sarcina usoara si un bebe bsanatos!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

[red]FELICITARI BUBULINAAAAAA!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BBEL SANATOS!PE UNDE UMBLII?NU SAI NICI UN SEMN?MULTI PUPICI PE BURTICIASA SA FIE LUNA ASTA DE BBEI AICI LA ASPIRANTE!

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara aspirantelor... vad ca tine poate facem lista aia rosie cat mai lunga...
Bubulina felicitari!!!!!o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos, mancacios si cel mai frumos...
Bubuleana ce faci???

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bravooooo,Bubulina!!!!!
Ce surpriza nemaipomenita !!!!Mai ales de la o "colega de suferinta"!!!!!Asteptam amanunte,da-ne si noua reteta!!!
Ma bucur enorm pentru tine!
Si acum te vei trece TU, cu manuta ta pe a doua lista!
Inca o data,BRAVO!AI REUSIT!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Nusy ai perfecta dreptate cu retele - pai o sa fie multe nu shaga - ce ziceti fetelor lasati cite o retetuta inainte de a plecat la odisee

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmen: eu sunt foarte bine inca mahmura dupa petrecerile din ultimul timp si urmeaza alta nunta si alte petreceri weekendul asta asa ca daca-mi vin rushii o sa-mi vars naduful

sunt Z26, maine dim fac un test si va spun rezultatul dar cred ca va fi negativ: o astept pe melu sa vina din concediu sa plecam impreuna la gravi si poate mai luam cateva cu noi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...fetelor...am o intrebare.....la un CM de 35-36 zile e posibil sa nu ovulez?inainte sa intrerup pastilele aveam la 28-29...si chiar dupa ce le-am intrerupt am avu 2 luni la 28 zile iar acum.de 2 luni......s-a dereglat la 35-36...am facut luna trecuta teste de ovulatie din ziua 12...si nimik pana in ziua 22 cand mi s-a pozitivat...dar in ziua cand treb sa ovulez nici urma de albus....erau mai fluide dar nu erau incolore....nu semana cu albusul...oare sa nu ovulez?

Va pupa pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bubulina, felicitari si un bebe sanatos!!!

Karra, poti sa nu ovulezi nici la un ciclu de 28 de zile. Nu exista o regula.
La un ciclu asa lung ovulezi, de regula, mai tarziu.
Fa niste ecografii si niste analize hormonale. Ele sigur iti vor arata cum sta treaba.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

FELICITARI BUBULINA1 ,....sa ai parte de un frumos si sanatos si o sarcina usoara...si te rog sa ma treci si pe mine pe listaaaa la aspirante.pupici si sanatate maxima....

Va pupa pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buble dak tu esti asa dupa petreceri gandeste-te cum sunt eu... habar nu am in ce zi sunt, singurul lucru de care ma rog e sa nu vina rushii pana-n nunta... dupa asta e poate prindem si noi olecuta de luna de miere dar macar sa nu vina la nunta... ca nu i-am invitat...
Biby pe unde o fi???

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput