Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Bubuleana: Eu am stat la Tour Khalef si m-am dus in vacanta in perioada aia special ca sa ma intorc cu un mic african. N-a fost sa fie din pacate.
si eu urasc greata dar atat de mult imi doresc sa fiu ca aproape imi doresc sa o am.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata fetele, va pup pe toate si sa aveti o zi buna. Eu Z27, dupa simptome trebuie sa vina rusii, asa ca sper macar sa vina mai repede.
Mult succes mai departe tuturr optimistelor!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Sheri: tu parca erai in aceeasi zi cu mine, adica Z26 azi... sau iar am luat-o pe ulei oricum eu sper ca la tine sa se fi prins vreunul din oushoare ca la ce productie babana ai avut iti tin pumnii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor dupa vremea de afara este clar!!!!Ori ori numaram banii(ceea ce nu se poate la mine)asa ca......ramane sa prestam in continuare!Aseara dupa cat tam tam am facut am adormit ca o... ce sunt!Dar ma saturasem sa-mi astept sotul care se dezlipea de calculator!Asta este azi nu mai merge calculatorul!Va pup si in ciuda vremii sa aveti o zii buna plina de impliniri

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Si eu stiam ca SHERI e Z26, ca stiam ca e cu 2 zile mai mare ca mine. Cineva sigur a luat-o pe ulei. Mi-ai luat vb din gura, BUBULEANO, ca si eu voiam sa-i spun acelasi lucru. Ca la citamai cosul de oua, s-o fi prins macar unul. Parca vad ca face Sheri tripleti, sa se sature de bb!! (si poate-mi da si mie macar unul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna la toate aspirantele,

eu in z28 si nimic nici rushii si nici dureri cum aveam mai inainte, parca ar fi ceva nu ?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

marryan: mult succes!!! nu faci un test??

biby: tu ce mai faci?? ai mult de munca, nu?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bine inteles ca niciazi nu am ajuns la doctor, dar poate maine

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor am si eu mare dilema si va rog sa ma ajutati.

Pe scurt: luna trecuta am facut laparo la care s-au gasit aderente multiple(sugrumau ovarele si nu ovulam), tropmte infundate - ambele probleme rezolvate. Luna asta am facut instilatii, ultima in z10.

Azi sunt z15 si nu am prestat decat ieri (din motive indepentente de vointa mea). Ieri prezentam o frumusete de albus si de la pranz pana seara intepaturi in partea dreapta ... cred am ovulat.

De azi nu mai am albus in schimb mi-a aparut o mica sangerare mai diluata ca consistenta, rozie (nu ca la rusi).
Ce poate sa fie?
Mentionez ca nu am mai patit asa ceva niciodata.
Sunt putin panicata.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bubulina e gravidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput