Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Undeeee imi e meeesajulll????
Fetele, am scris si eu un mesaj de pe contul comun si nu-l vad nicaieri
Oare ce s-o fi intamplat?

Cristinna 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Cristinna,nu-i bai.
E moderat pina la 11 mesaje.De aceea nu-l vezi inca.Va aparea mai tirziu cind moderatotul il aproba.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Catalina infectiile urinare sint frecvente in sarcina.Se trateaza cu antibiotic pe baza de penicilina care nu-l influenteaza pe bebe.
Cristinna bravo!Greturile se atenueaza de obicei pina in sapt.a 12a, dar nu-i regula.
Massa bine ai venit la noi!Felicitari pentru testul pozitiv!Pe la 7 sapt.se vede mai bine simburelul la eco si se pot detecta si bataile inimii.Am impresia ca in Romania fetele se duc ceva mai devreme la eco decit aici.Doresti sa te trec pe listuta?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aiska

Cristinna,nu-i bai.
E moderat pina la 11 mesaje.De aceea nu-l vezi inca.Va aparea mai tirziu cind moderatotul il aproba.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

aiska nici acum nu-mi merge vezi ca ti-am trimis pm prima parola nu coincide cu a doua ,,,,,poate nu e buna nici asta

messa bine ai venit si felicitari!!! vad ca suntem in acelasi stadiu adik tot 5 saptamani si simptomele sunt cam aceleasi numai ca pe mine ma mai ddor un pic si sanii si spatele ma doare chiar rau
sa ai o sarcina usoara!!!!

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Felicitari Messa si bine ai venit.

Si eu am practic 5 saptamani si 2 zile...cam tot aia...ieri am fost la ginecolog ptr prima oara si mi-a facut control vaginal si ecograf vaginal caci mi-a spus ca la 5 saptamani e imposibil sa se vada la ecograful abdominal. S-a vazut numai saculetzul embrionar sub forma unei pete negre mici. Mi-a dat o lista cu analize de facut si tre sa revin prin 22 caci atunci se va vedea embrionul...sa vada ca e in regula.
Deci...esti la inceput de drum.
Cat despre stari diferite...ce e drept mai avem vreme sa ne apuce desi eu nu prea tin in mod special...deocamdata am oaresce pofte si mananc mai des dar mai putin cantitati...
In rest eu sunt cam balonata si mai nou, de vreo 2 zile cu tente de constipatie...dar tocmai m-am eliberat cu ceva eforturi.

Asadar...inca o data...bine ai venit printre noi.

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

aiska in sfarsit mi-a mers si mie cred ca te-am zapacit de cap
nushulica here

Mergi la inceput

Mi-a aparut mesajul, yupiiiiiiiiiiii

Aiska deci e normal, ca incetul cu incetul sa nu imi mai fie chiar asa de greata si sa imi creasca putin pofta de mancare.Ma speriasem ca atenuarea simptomelor de greata, sani, etc sa nu fie din cauza ca nu e bine ceva cu BB-ikul meu scumpa si drag.

Mergi la inceput

Nushulica, poate am copiat gresit fiindca am trimis Pm la toate fetele care il au activat.(ceea ce necesita un mic efort de concentrare pe care eu nu o posed intotdeauna)
Mie imi merge cu parola care ti-asm scris-o.Mai incearca.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

eu (Cristinna 8+) eram cu "Mi-a aparut mesajulllll, yupiiiii

Mergi la inceput

Oana aici la stat nu te primeste la ecograf pina in sapt.8-9. De aceea acum stau ca pe pioneze pina il vad pe simburel.
Ce bine ca voi in Romania il vedeti mai repede!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput