Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Am avut calculatorul bolnav 3 zile,l-a reparat tati, iar acum vad filmeleeeee!Uraa!Am vazut-o pe Ana lui Ripley si Stefanel!Super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Daca aveti ochi buni sa urmariti grafice crestere copii.... Cautati in partea de jos a paginii.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

m-am uitat de curiozitate in carnetul lui andrei de vaccinari... AR e trecut la 9-12 luni, la iris e trecut ROR la 12-15 luni... lui andrei i-am facut ROR, la 13 luni...
cred ca pana la urma fac AR-ul la iris in septembrie, la 10 luni.
oricum nu sunt de felul meu panicoasa, cu epidemiile...

catutza, multam tare inca o data pt anuntul de dim... mi-am utilat masina... acum merg linistita...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

dayssy, frumos si grasun Dragosul tau!Si ce ochi are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Mara multumim. Sunt ochii lui tati. :)

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, mamici

Va scriu si eu in miez de noapte, da' iute ca merg fugutza sa dorm.

Am inceput de pe 1 iunie serviciul, ce sa zic, ma gandesc muuuuullllttt la Alex (ce face, daca papa suficient, doarme...) e si oboseala mai mare.

Si smechera de ea, la 6 luni si o zi, adica de ieri, are un dintisor!!!!! Radeam ca macar la asta e si ea ca la carte, ca in rest....Adica e f. bine, n-am de ce sa ma plang, numai de-ar lua si ea mai iute in greutate, ca inca n-am ajuns la 7 kg.

Pupici si o duminica excelenta!!!!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

roxi si gabitaco pt. raspunsuri
Am cumparat totusi premergator si acuma sa vedem cat va sta in el ,deocamdata e speriata si nu da deloc din picioruse dar nici nu o tin mult.
Fetele lamuriti-ma si pe mine ce fel de cereale bagati in laptic ca pe aici nu este ca in Ro si am luat ceva dar e sub forma de fulgi si cand am fiert in laptic sa facut terci .La voi e praf sau cum arata?Aere ceva aroma sau ? Hai va pup si merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noi am fost azi la plaja - o zi superba! Dar am stat in trafic de ne-a venit rau (Bic, ne-am dus la Half Moon Bay dar cred ca mai bine veneam inspre voi...) Acum incarc pozele si trimit link-ul pe adresa din contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ok, am trimis acuma pozele pentru cine vrea sa le vada, subiectul e "Excursie la ocean". Am plecat la culcarica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ancaloredana, prea diferit nu poate sa fie...
sa scrie pe ele ca-s cereale pt bebelusi, in mod sigur au si prezentare cum sa le faci... daca au ele lapte sau nu...
dar din ce stiu sunt instant, nu se "fierb" cu laptele, se pun in el caldut si se lasa sa se umfle.
si da, se fac terci. pt ca asa manaca bb, terci, pana va sti si va avea si cu ce sa mestece...
noi acum suntem la cereale simple, orez. fara fructe sau arome. dar oferta e variata si poti alege. cel putin humana au sa te saturi.

cu premergatorul ai rabdare. se va prinde repede la ce foloseste si-o sa vrei tu sa stea locului.

pischi, cine sta cu fata??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput