Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi dupa o zi fara internet...
Vreau doar atat sa zic: Nokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sararica ta e MORTALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! L-am adus si pe Phil sa vada filmuletul si acu' incearca sa faca la fel cu missa care abia isi misca fundu'!!!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Sanary mai 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!!!
Vreme de betie..ce melancolie... Nu stiu de unde mai curge atata din cer!!!

Iaca furam si noi la dr, trebuia sa intram la 19.30 si am intrat la 20.45. Na, asta e, am stat cuminti si am asteptat.
So, Lore, ne luam de mana, mandra mea a luat 200 g luna asta, asa ca vom diversifica puternic. Dar si 4 cm, lungana lui mama, sa o pupe ea toata.
Deci, avem 8.400 kg si 74 cm. Incepem sa ne incadram la categoria manechine
Bagam de toata, pe rand, bineinteles:
piure de legume, carne pui, carne vita, galbenus de ou, branza calcica. Ce m-a mirat ca ne-a spus sa dam branza dupa- masa, pe la 17, 18. Cereale inca nu ca e constipata. Fructe: citrice, mar, piersica, nectarina, poate ne desfundam si noi cu ceva.

Asa ca trebuie sa mergem la cumparaturi ca de luni avem treaba.
Mei, nu m amai ofticati cu oferta de scaune de masa, ca io ma oftic in targul asta care abunda in produse baby care.

In alta ordine de idei sunt ceva amatori de concert Depeche? Nu cred ca o sa mai ajungem, ca nu avem cu cine lasa fata, SIngura varianta de incredere a picat si sincer, nu vreau sa-mi chinui copilul pt un moft. Plus ca am calculat si ne costa vreo 2.5 mil benzina.
Ne mai gandim saptamana asta ce facem, dar amandoi inclinam spre stat acasa cumintei; avem acelasi concert pe dvd, na, nu se compara atmosfera, dar asta e.
pupi cu soare!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

so...CRISTINA.N, SI ACUM AM PIERDUT MESAJUL. SI AM DAT BACK, DAR NIMIC.
REIAU:

mi-a adormit piticul si vroiam sa zic si eu :

LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE FAC AZI 6 SI 7 LUNISOARE:

SMARANDA-IOANA, ELISE-STEFANIA, TEODOR, ANDREI CIPRIAN, RAZVAN GABRIEL

SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI LA PUNGA GROSI!!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

scuzati greselile si repetitiile

Leea, bravos pt aparat, asteptam poze multe si filmulete:)
Madutza, sa folositi cu spor scaunelul!!!!

La Multi Ani pt sarbatoritii zile!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

IOANAAAA....NU-L POTI RUGA PE NASUL MARIEI SA-TI IA SCAUNELUL???
e super misto la pret...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ce-aveti neamule cu lista aia, lasati-o acolo ca nu ocupa loc in dulapul vostru, si nici io nu postez prea des ca nu am timp, dar asta nu inseamna ca nu va citesc!

“…….de vreo 2 luni incoace, sta in picioare sustinut de sub brate si se impinge si sare). Anutzache radea in hohote si el, cocos, la rasul el, sarea mai abitir. Erau de filmat!” Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Exact asa sare si Simonu meu!

Mandy, Felicia, eu deja ii pun cite o lingura de orez in supa, asa suntem feriti de diaree si totusi face kk zilnic!Si numai zic ca supa e mult mai gustoasa cu orez!(binenteles, totul blendaruit!)

Leea, eu ii pregatesc , la masa de prinz, 100 ml supa, care de fapt e piure de legume si apoi ii dau suculetzul de fructe.Dupa 100 ml supa el tot mai deschide gura dar nu-I mai dau…iar dupa prinzul acesta rezista cam 3 ore jumate, deci am reusit sa-I scot o masa de lapte!

Meems, din acelasi ciclu “Fiecare cu ce-l doare” m-a pus al cu coarne sa plec la cumparaturi (doar doua ore)cu Umflatu’ in marsupiu si de doau zile zac de dureri de coloana!

Ilenutza, eu si in cap de as sta, Seriosu’ meu abia scoate un zimbet!N-am vazut asa copil serios!

Gabi, si io m-am saturat de facut “supa de biberoane”, dar nu renunt la sportul asta, ptr ca io am o stomatita urita rau, limba mea zici ca e taiata cu fierastraul si n-as vrea ca Simon sa pateasca acelasi lucru!Incercam pina la un an!

CristinaNegara, eu am avut singerari in primele 3 luni de sarcina, toxoplasmoza,circulara cvadrupla si dureri cumplite de spate dar Simon , din cite stiti, rade tot, colici n-a avut, doarme toata noaptea de cind a venit acasa,n-a avut nici o problema la vaccinuri…. si mai e si frumos foc(nu stiu cu cine seama???)

Noki, asa dereglat am avut si io cm inaite de casatorie, dar acum vine cam la 38 zile!Nu ai fost la doctor sa vezi despre ce e vorba, sa-ti faca niste dozari hormonale!?
Eu abia asteptam sa ma marit ca sa-mi rezolv problema cu ciclul si cu tenul acneic!
-----------

Vorbeati de vaccin AR: Noi aici facem tetravaccinul ROR(MMR), dar la un an!Nu stiu cit o sa coste, dar oricum mai ieftin decit in Romania!
-----------
In alta ordine de idei, paralela cu topicul, cind vin acasa ,vreau sa-mi mai fac un rind de gauri in urechi cu pistolul, cica nu doare deloc! OFFF, mama , si acum mi-aduc aminte cind mi-a facut mama gauri la 6 ani, cu acul inrosit!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

maiii- da e pustiu rau de tot pe aici . La noi e o vreme tare naspa, ploua si bate vantul. De aceea am eu timp de net , ca de era soare .

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

La multi ani pentru Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu Stefan si Alexandra Daria!!!
Sa cresteti mari si frumosi!

PS: cate Darii se serbeaza azi!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Chiar asa, ce de "Dariuci" ...
Multumim tuturor pentru urari!

Eu n-am mai aparut pe forum pentru ca in timpul furtunii ieri mi-a traznit computerul, adica siguranta de la sursa ... Bine ca n-a fost mai rau !!!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai fetelor,e destept aparatu,asa de destept ca nu am reusit inca sa imi dau seama de toate cele.Si asta din cauza de pitic urlator.Si inca nu am dibuit cum le pun pe calculator.Dar va dau de veste.Pina atunci puteti sa ne vedeti aici

Joy si eu ma intreb daca petele alea albe pe care le vad pe gingii nu sint viitorii dinti.Ca taaare miorlait e in ultima vreme si balos.

Buluci io inca nu am reusit sa scot nici o masa de lapte.Oricit de multe fructe su legume ar minca, moare de foame fara lapte,so...

Azi mi-a mincat T o juma de borcanel hipp de spanac.Era gurita lui ca fundul gainii...asa verde..bleah.I-am si zis in timp ce ii explicam cit de sanatos e,ca io nu l-as minca nici moarta.Asa ca s-a oprit si el.

Cuscra nu stiu cine ce zice,da noi nu ne dam si la alte fetite.Inca.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna ,

fetitelor si baietilor care azi fac 6 si 7 lunisoare sa cresteti mari si frumosi

Referitor la AR dr mi-a zis ca il facem la 7 luni,eu ca de obicei ,fuga repede si citeste si intreaba in stg si in dreapta,stiu ca unele din voi spune-ti ca este prea devreme,dar eu am hotarat FACEM AR LA 7 LUNI
S i am luat decizia asta ,dupa ce azi ma vb cu sora mea,medic si o prietena de-a ei de la instit de episemiologie,si mi-au explicat ca fiecare dr pediatru sau de familie,primesc calendarul de vaccinari ,pe acre trebuie sa-l respecte,ei bine aceste calendare se stabilesc in urma anchetelor epidemiologice care se efectueaza de epidemiologi,la fiecare 6 luni astfel ca in fc de rezultatele lor se stabileste luna in care se face vaccinul.In plus cand m-am uitat pe carnetul de vaccinuri ,dat la iesirea din spital,dr neonataloaga de la spital a scris clar vaccin ar la 7 luni
Asa ca eu il fac

va pupacim

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput