Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
elisor spune:
Am vazut in sfarsit pozele de la ziua Emei. Asta e monumentala petitul . Atata caldura emana pozele voastre, atata veselie in jur, glasuri de copii, cred ca a fost o nebunie (in sens pozitiv) petrecrea. Frumoase poze si protagonisti. Filip si Androix cu frizurile noi, in sfarsit i-am vazut, Matei blondinul e tot o mirare, iar sarbatorita e o finuta si delicata domnisoara.
Am vazut si pozele de 1 iunie ale Adinei si Fran. Piticutii sunt haiosi, care mai de care mai scump. Felicitari voua ca v-ati adunat intr-un grup mai mare, l-am vazut si pe Eric pe care nu l-am mai vazut demult, dar pare neschimbat, aceeasi fatza grasunica si serioasa, Filip e un smecher cu freza de baietel, Patricia tatoneaza terenul inainte de lansarea in gasca, Ema pare gazda perfecta si in parc, Matei serios si el.
Oare cum ar arata o zi de gardinita cu copiii din gasca bb de mai-iunie 2005?
P.S. Fran mi-au placut mult comentariile.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
fran spune:
Danelutza-daca nu are febra mai degraba s-a iritat de la ceva, un fel de alergie? Ai luat tu ceva pastile?Roseola si rubeola sigur incep cu febra mare, cred ca si rujeola la fel. Incearca sa vezi cum are si ganglionii- de obicei se maresc la bolile astea contagioase.
Elisor-multumim de aprecieri, daca ii dam impreuna la gradi ii trimitem sigur in tabara la munte![]()
Maine plecam la mare. Vad pe yahoo ca toata saptamana viitoare ploua, abia astept sa-mi scot okii cu Iepu' in camera de hotel
. Paul nu vine cu noi, merg cu ai mei. Prevad ca o sa fie distractie maxima...n-am gasit nici apartament, avem doua camere obisnuite
Hai ca fug la bagaje, daca nu mai intru spre seara ii pup de acum pe toti bebeii aniversati in lipsa noastra.
Loreen daca ajung prin Constanta te sun pe tine, ca am numarul
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!
Sa fii sanatoasa si fericita scumpa, sa ai parte numai de lucruri bune in viata!
Fetelor, multumec din suflet pentru mesaje, incurajari si informatii. Am fost la vecina si fata e plecata deja la Herghelegiu. Avem o asistenta pe scara si i-a zis si ea aseara sa mai incerce si la alt medic. Am vrut sa ii zic de Herghelegiu de ieri dar nu stiu ce d-zeu am avut, cand am ajuns la ea nu mai aveam cuvinte de incurajare prea multe si mi s-a facut un gol in minte. In final prin cunostinte cumva a ajuns acolo la el, sa vedem ce face. Mama ei nici nu stia cum il cheama pe dr. imi spunea mie sa ii mai zis de doctori ca poate isi aminteste si asa a fost. Doamne ajuta!
Am mai citit in mare viteza mesajele voastre.
Bonsai si Ana - ca nu am apucat - bine ati venit! Sper sa va simtiti bine printre noi
Nelia, prin ce treci draga de tine dar mai ales puiul mic. Sanatate multa!
Danelutza, sanatate si Isabellei, sa speram ca nu e rujeola.
Elisor, figuri mai suntem si noi. Cand nu se ridica de ce nu o face si acum ca se ridica ne oboseste:))) Noi suntem la capitolul agatat in viteza de mana si dus unde vrea ea. Si oricum daca scapa din ochi e lipta de mobile si pereti, iese din camera si trebuie sa ma tin dupa ea.
Loreen
prin ce ai mai trecut si tu. Ai mereu un cuvant bun pentru fiecare in orice situatie. D-aia te iubim mult!
Gabitza,
baiat mare Andrei:) Pup pe cheliuta.
Newmami, nu te uitam si asteptam vesti cu drag de la tine.
Chris, multumesc mult pt link, am citit.
Pozele mele
elisor spune:
Fran sa aveti vreme frumoasa, poate nu se potriveste 100% ce zice yahoo cu toate ca pt. mine e un barometru perfect (intotdeauna a avut dreptate
) si pleaca si tu cu optimism in bagaje. Drum bun si vacanta placuta!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
andreea.a spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!!!!!
Am reusit si eu sa pun pozele de ieri pe yahoo, asa ca iata-le:
1 iunie in parcul Circului Sunt tare haiosi!
Nelia
cu drag Tudorei!
Si inca un
Isabellei! Danelutza, sper sa nu fie nimic grav! Poate e o iritatie?
Fran, distractie placuta la mare!!!
Cloreta
pt vecina ta!
Bonsai - bine ai venit!
Noi asteptam sa se trezeasca Eric sa ne ducem la pasapoarte. Caci ne-am platit cazarea pt o excursie in Grecia (pentru care ne chinuim acum, pe ultima suta de metri ai telenovelei, sa strangem bani de cheltuiala), dar eu si Ericozaurul n-avem pasapoarte. Asa ca ne ducem sa stam pe la cozi, etc, etc.
Sper sa ajungem in timp util si la ortoped, ca l-am programat si eu pt un control. Si sper sa fie totul ok.
Va pup si.. va pup! ![]()
andreea.a spune:
Iar am uitat ceva!
Am gasit intr-o carte o chestie haioasa. Se numeste CREZUL COPILASULUI:
Daca vreau jucaria inseamna ca e a mea.
Daca ti-o dau si ma razgandesc mai tarziu inseamna ca e a mea.
Daca pot sa ti-o iau inseamna ca e a mea.
Daca am avut-o putin mai devreme inseamna ca e a mea.
Daca e a mea inseamna ca nu va mai apartine niciodata altcuiva, orice s-ar intampla.
Daca construim ceva impreuna, toate piesele sunt ale mele.
Daca seamana cu jucaria mea inseamna ca e a mea.
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
BIANCA
sa crseti mare, frumoasa si sa fii sanatoasa!
Noi dimineata papam asa:
la ora 9.30 - un bibe mare de lapte 240 ml
la ora 11.30 - un borcan mare de piure fructe amestecat cu biscuite. Si daca ii mai este foame un iaurtel sau branza cu ou, cascaval de copii sau mar copt cu biscuite! Depinde ce am!
de la 12-14.30 - SOMN
la oar 15.00 - supita pui, curcan, vita sau bors sfecla, vita... dpinde ce am facut atunci! si felul II. Poate fi: spanac cu smantana, spahgete cu carnita si branza, pui cu carnita si orez... De la borcan sau preparat de mine... si desert: biscuite sau un fruct!
la ora 18.00 - un bol de cereale cu iaurt si banana asa e modelul sau budica de mere sau ceva ce face mami...
la 21.00 cand e nani, un bibe lapte cu cereale...
Bonsai, Bine ai venit! pozulici, aveti?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Mickyyy spune:
La multi ani BIANCA TEODORA

Am vazut si eu pozele din parc de ieri, care de care mai dragalas 

!
Si de data asta chiar am reusit sa citesc tot ce-ati postat, numai ca nu prea am timp de butonat. Astept cu nerabdare vestile de la Cloreta, sper sa fi fost doar o alarma falsa in cazul vecinei si sa poata duce totusi sarcina la bun sfarsit, mai ales ca bebelusul inca se zbenguie prin burtica! Doamne-ajuta
! Nelia, sanatate multa Tudorei si fruntea sus, o sa vezi ca va trece si perioada asta grea si vei privi in urma peste cateva luni cu zambetul pe buze. Cred ca toti am avut momente grele in viata, mai ales financiar. Mi-aduc aminte ca dupa ce o nascusem pe Malina aveam perioade cand abia abia imi ajungeau banii de pampersi iar astazi am deja 2 copii si-am reusit sa ne luam si casa (fara sa ne ajute nimeni, ce-i drept, cu credit), dupa 3 ani de stat cu chirie, iar preturile la apartamente in bucuresti sunt aberant de mari raportate la salarii. Daca acum 3 ani mi-ar fi spus cineva ca voi ajunge acum aici as fi zis ca-si bate joc de mine sau ca vrea doar sa-mi ridice moralul, dar uite ca chiar asa s-a intamplat.
Hai ca am fugit la ale mele, week-end placut si pupici la bebici!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!
Sa-ti fie viata plina de fericire, sanatate si noroc.Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor.
Cu intarziere urez si eu tuturor copiilor " La multi ani!"
Bonsai bine ai venit printre noi.
Clara imi pare tare rau de vecina ta. Poate ca pina la urma o sa fie bine. Speram din tot sufletul sa fie bine.
Nelia multa, multa sanatate Tudorei.
Danelutza
din partea noastra sa te faci bine.
Gusta un semn de viata din partea ta? Maurutu mic ce mai face?
Ma exaspereaza Dragos. Sta atarnat numai de pantalonii mei daca sunt la calculator.Tot timpul trebuie sa stau cu ochii pe el.Nici macar nu-l mai pot scoate afara ca ploua de rupe pamantul. Oare cand s-o opri ca m-am saturat.
M-a sunat si nasa lui Dragos ca baietelul ei a facut febra mare( 40 )si vomita de trei zile. A sunat pediatra si cica e plin de viroze si asa s-ar manifesta.
Ma duc ca iarasi urla ca nu-l bag in seama si trage la pumni la calculator de-l face praf .
Va pupam si dorim insanatosire grabnica celor bolnaviori.
Simona
de
Dragos Octavian
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE DIN PARTEA NOASTRA 
Cu Aidan tot aiurea este, mananca greu, este foarte distras de tot, vrea sa umble, sustinut bineinteles, prin toata casa si daca nu fac cum vrea el urla de nu mai poate si da din maini si din picioare.Ma scoate din sarite.Nu stiu cum naiba sa il educ sa nu mai fie atat de rasfatat.Eu de cate ori ii spun ca nu e voie el numai rade.Cum sa ma descurc???
Afara e foarte, foarte urat si nu pare sa se schimbe.Nu am mai iesit la o plimbare de 3 saptamani daca va vine sa credeti ca ploua intr-una.Si sunt numai 10 grade.
Cloreta, sper sa fie ok cu vecina ta.E tare nasol sa piarda o sarcina atat de avansata.:(
Nelia, o sa fie bine...stiu ca nu prea conteaza imbarbatarile astea dar trebuie sa crezi asta.Asa fac si eu ca daca nu ma urc pe pereti, aici singura toata ziua fara nici un ajutor...
In alta ordine de idei, prietena mea a nascut un baietel de 2.300g la termen!!!Poate din cauza ca ea fuma si avea 35 de ani.Oricum ei sunt de culoare iar bebe e taaaare alb
dar mi-e jena sa spun ceva ca oricum are trasaturi de negru :)
Poate o sa mai capete culoare - haha
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."