Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 2
loreen spune:
Andutzy stai linistita...eu is fan daca pot zice asa al peritolului...si ii dau Deliei 5 ml seara si 5 dimineata...ea ar oricum peste 10 kg...daca nu merge doza la jumatate adica 2,5ml de doua ori pe zi.Dr mi l-a dat cand a avut Delia dermatita atopica nasoala si apoi cand a mai facut un puseu...plus ca iar mi l-a recomandat cand a avut perioade lungi de insomnie ziua si noaptea...
Cuscra chiar azi vorbeam cu prietenii mei ca pe mine nu ma mai misca nimic din tragediile cotidiene,poate si unde am trecut eu personal prin prea multe...iar ceea ce-mi spui tu despre gravida respectiva a ajuns sa nu ma mai mire...eu oricum unele femei nu le pot intelege deloc...iar aia de care spui tu face parte din categoria asta...eu una m-am chinuit o viata as putea zice sa am ambele fete si daca s-ar intampla sa raman accidental gravida nu as avea taria sa renunt la copil chiar daca este fata...
Insa la intalnire cuma a fost...nu zici nimic?!Copilasii cum s-au distrat?!
Nelia ma bucur tare pentru voi ca nu mai aveti febra...finutul meu saracu iar trrece prin chinuri groaznice de la pacatosii aia de dinti...30% din chin il provoaca si maica-sa care este o panicoasa ce n-am vazut...
Eu sunt cobe in adevaratul sens al cuvantului,apopo de ce spuneai tu cu plansul despre viata amara...si "simt" cand ceva merge rau si stiu cand se va intampla ceva rau ...ceea ce ma enerveaza cel mai tare ca nu ma pot abtine in a spune: "sa vezi daca nu va fi ...in cutare si in cutare fel" si atunci chiar se intampla.Si am stiut mereu si cand imi moare cineva si cand se imbolnaveste cineva,cand a murit tata si mai nou am avut niste vise ciudate despre niste rude ale mele...
Suntem simpli oamneni in fond si la urma urmei cu slabiciuni si monente de glorie...este normal sa ai monente de declin mai ales cauzate de oboseala si stres...dar te vei descurca pentru ca ai dovedit-o in nenumarate randuri,chiar daca acuma esti la capatul puterilor...Ai un sot minunat si doua fete cum si-ar dori oricine si vei vedea ca vei trece peste probleme cu usurinta,chiar daca acuma ti se par obstacole veritabile...
Clara,vorba lui Androix,roag-o pe vecina sa mai confrunte o opinie...incercarea moarte nu are...macar va fi pe deplin impacata sufleteste.Am apelat si eu la Tutunaru cand cu Delia,ce-i drept prin intermediul internetului,si cu toate ca uneori nu mi-a cazut bine ce mi-a spus,a avut dreptate si mi-a folosit sfatul lui...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
cloreta,abia acum am citit.cumplit!m-ai rascolit.nu deznadajduiti inca.poate mai sunt sperante,poate mai este ceva de facut.sfatuieste-o sa consulte un alt doctor.daca pruncul acela inca lupta,trebuie sa lupte si parintii.
in cate saptamani este insarcinata?
Doamne ajuta!
loreen spune:
Adina eu te inteleg prea bine ...nici eu nu mai stiu cum sa procedez cu Delia... mamicile cu care ne intalnim "tolereaza" tupeul ei ca doar ne cunoastem de cand erau copii in burtile noastre,dar eu nu ma simt confortabil.Azi cand a venit Oana cu ALex la noi,Delia ca o veritabila gazda ce era in loc sa o lase pe Alex sa-i studieze jucariile,o dadea la o parte chiar o impingea...puteam sa-i explic in toate limbile pamantului ca nu-i frumos ca pur si simplu nu pricepe...in parc tabara pe jucariile celorlati,termosurile cu apa,biscuiti desi am genta plina,plus ca le cotrobaie mamicilor prin sacose...eu una sunt capiata de cate ori ne orpim la banci si le dam drumu la copii sa misune...
Despre ceea ce spune restul lumii chiar nu ma intereseaza pentru ca nu stau babele alea simandicoase sa-si bata capul cu tauroica toata ziua...si daca ai lor sunt usa de biserica sa zica mersi,insa asta nu le da dreptul la comentarii...Nu cred ca este vreun parinte care sa-si lasa copilul in voia sortii in speranta ca se va educa de la natura sau sub scuza ca este copil si are voie sa face ce vrea...
Ceea ce stiu despre a mea este ca ar eun simt al prorpietatii personale prea bine conturat...
Am vazut pozele...sunt mortali...baietii capitalisti sunt la fel de timizi ca si cei provinciali,in schimb fetele is la inaltime...Matei arata mortal cu noua "coafura",lui Filipu imi vine sa-i pap gurita mica,Eric e atata de serios nu zambeste deloc,iar fetele sunt bestiale,Ema plina de sotii ca se vede pe fata ei,iar Iepu' si ea extrem de serioasa,parca ar avea de rezolvat cateva probleme ce nu suporta amanare...Felicitari pentru asa copii reusiti... 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Fetelor din Bucuresti, am fost la Kidex si am plecat dezamagita. Ne-au luat si 50.000/pers la intrare. Citeva standuri de hainute, nimic spectaculos, citeva de jucarii, locuri de joaca, reviste si carti. Spatiul anemic, nici cit am vazut pentru copiii la tirgul de confectii de la Mamaia. Deci nu merita sa faceti drumul pina acolo, mai multe vedeti in Unirea sau in Plazza.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
elisor spune:
Buna seara!
Am intrat sa urez si eu "La multi ani" tuturor bb si copilasilor si de ce nu chiar copiilor din noi.
Azi ne-a pus parchetul in camera la Andreas si e gata camera, Incredibil! In 3 ore jjumate doi oameni ne-au pus parchetul si au montat 2 usi. Din pacate nu putem continua cu astia ca au o lucrare mare la o casa, dar azi fiind sarbatoare clienta nu a vrut sa se lucreze si asa au venit la noi. Noi am lucrat.
Trebuie sa gasim altii sa continuam cu holul si bucataria. Sper sa gasim unii la fel de eficienti. Mi-a mai crescut moralul.
N-am citit mare lucru, recuperez dimineata.
Beatrice eu ii dau laptele la 7-7.30, apoi la 12-13 masa de pranz cu carnita si legume, apoi pe la 16-17 masa de fructe si seara mai ciuguleste de prin farfuriile familiei cate ceva. Deci la noi nu exuista gustare intre biberon si pranz. Asa facem de cand am trecut la diversificare.
Atat, ca am puiul bolnav si e indispus si marait.
Noapte buna!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
Sanatate la puiutzii bolnavi
Nelia sus cu moralul, te stiu o femeie puternica. 

Vroiam sa spun mai multe, dar ... pot sa-tzi ca Dumnezeu ajuta si o sa rezolvatzi si cu banii, cu scoala, iar fetitzele or sa creasca, iar tu o sa-tzi amintesti cu drag aceste clipe. La fel patzesc si eu daca ma pling de ceva, sigur vine ceva mai rau. Dar daca este sanatate, le putem trece pe toate.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Cloreta spune:
Fetelor, multumesc mult pentru sfaturi si incurajari, am sa vorbesc cu ea maine. Poate pentru felul in care va face intreruperea de sarcina pt ca altfel nu vad ce ar mai fi de facut. Daca bebe ar fi fost sanatos ar fi luptat poate dar mititica are malformatie se pare.
Ea a fost la Filantropia si in afara de dr. ei a vazut-o nu stiu ce profesor, nici nu mai tinea minte saraca cum il cheama, eu m-am gandit la Ancar, poate gresesc.
Cica nu isi explica cum a "disparut" lichidul amniotic, a facut eco acum o luna si totul era in regula. Nici scurgeri ciudate nu a avut, nici prin urina cica nu ar fi pierdut. Atunci cum?!
E a doua sarcina pierduta, are si Rh negativ si pe seama asta punea malformatia de acum. I-a zis mamei ei ca o sa ia un copil sa il creasca, asa de mult isi doreste inca un bebe. Am plans acum cand am stat cu Teodora sa adoarma ca m-a simtit si fata si a inceput sa se foiasca.
Dr. i-a spus ca maine au luni sa se duca la spital si ea a decis pentru luni. Ma gandesc ce o fi in sufletul ei, sa simti cum misca in burtica si sa astepti sa te duci sa il curmi viata:((( Doamne!
Multumsc mult inca o data dragele mele!
Hai ca incerc sa ies din starea asta. Am deschis albumul cu poze de la intalnirea de azi a fetelor, sunt niste scumpi puiutii, ce frumos ca v-ati intalnit.
Nelia, ma bucur a Tudora e bine, starea asta de moleseala e sigur pentru ca e slabita mititica.
Adina, cred ca 20 de saptamani cumva are, stiu ca era vorba sa faca si morfofetala cam intr-o saptamana si asta se face dupa 21 de saptamani daca nu ma insel.
Pozele mele
andutzy spune:
Buna seara!
Multumim de raspuns pentru Peritol!
Mare regret ca nu am ajuns azi la Circ sa va vedem! MI-a trebuit Kidex si cum a zis si Gabitza, MARE TZEAPAAAAAA!!! Si cand am ajuns acasa erau in toi pregatirile pentru motzul de sambata si nu am mai reusit sa plecam. A venit si mama de la C-ta, bunica-mea e deja de o saptamana aici. Azi zarva mare: mancare, scos copil in lipsa mea, pregatiri pentru week end cand desi facem motzul la La Mama, tot vom avea cateva serii de musafiri din provincie.
Ne-am hotarat sa facem o poza cu un comentariu de genul "am un an- Dragos" si sa o dam fiecarei familii invitate la motz.
In alta ordine de idei, lui Dragos i-au aparut iar doua blande pe obraz
si de asta m-am hotarat sa-i dau vestitul Peritol fara sa-l mai intreb pe doctor, mai ales ca daca il vede nu are ce sa zica in plus despre blandele lui. Eu le recunosc prea bine, ca le fac de o viata, numai ca spre deosebire de el eu nu le fac pe fata...
Noapte buna!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
bonsai spune:
Ma "bag" si eu la voi aici,ca si noi suntem bebe din mai 2005 si de mult voiam sa aparem aici dar nu stiam cum sa ne inscriem;asa ca daca ne citeste cineva,help,vrem sa aparem la copii de mai-iunie!
bebe se numeste Daliana-Ioana si e nascuta pe 2 mai 2005.
O sa va mai scriu despre ea,cand o sa am ceva mai mult timp.
LA MULTI ANI ! pt bebei de 1 iunie!
ChrisDun spune:
Bine ai venit, bonsai!!! Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
Clara, si eu sunt de parere ca prietena ta sa consulte un alt doctor.
Nelia, imi pare bine ca Tudora e ok. Sanatate Agatei!
Noapte buna!