O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

E a 3-a zi cand Marco e marait. l-am dat si cu Calgel, nu mai plange, dar o ia de la capat dupa 30-40 min. de aici inteleg ca sunt dintii. trebuie sa fiu tot cu el, sa ma joc, sa-l fac sa uite.mare lucru nu pot misca in casa.

va si ne auzim deseara, cand sta si tat-su cu el.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Giova- merci de urari ...va dorim si noi sa fiti sanatosi si sa creasca marco mare si voinic.

Albi - stai linistita...te obisnuiesti cu totul ... cand ne vedem ?

Cosmina2- ne vedem inainte de a pleca spre alte tari???

Mitzukas- am inteles eu bine...e problema la crese?? ca nu sunt locuri?

Azi Andrei are 7 luni fix.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=694fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

si

http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=c65dre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Diana faine poze.e un dragalas Andrei.

Unde sunteti gagici?

va si va doresc noapte buna.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

scuze k iar scriu pe fuga (k sa nu ma uitati ) da' ma pregatesc de banket, am facut proba frezei azi :) si imi place cum iasa. mi-am luat si poseta, am invatat si niste dansuri mai speciale (valsul de deskidere )...o sa-mi inghete dar nu conteaza , macar azi m-am simtit mai ok :)
Diana, La multi ani! lui Andrei
scuze ca nu va mai nominalizez dar tot pe fuga scriu
toata gasca

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,

cand vine vara aia ca io una m-am saturat de frig ... plus ca ne-am mai si cumparat aer conditionat si acum imi vine sa ca mai bine cumparam carucior sau sterilizator, sau sticlutze sau ... etc. Fetelor ma apuca groaza cate sunt de cumparat.
Vrem luna asta sa lichidam una din datorii si sa mai ramanem doar cu cele 2 credite (ap. si masina) si sa ne apucam si de cumparaturi pentru bebe. Nu stiu daca o sa reusesc sa le cumpar pe toate pana in noiembrie.

Ia fie-va mila de mila si postatzi acilea chestii INUTILE, chestii care le-ati cumparat si apoi nu le-ati folosit ... sa profit si io sa nu le cumpar ... ca zau vom avea o gaura in buget de luna viitoare ... de nu ma pot incumeta la prea multe.

In rest ... Dani reface calcu acasa ... asa ca mai mult sunt surghiunita la TV, sau la culcarica, sau la o plimbarica ... decat lasata pi forum. Cam sufar eu ... dar imi iau revansa ici la lucru.
Ieri am facut si triplu test ... si mi-a iesit SUPER, deci bebe e in regula, il pastram in cutiutza lui rotunda si grasa. Apropos ... ati vazut cata m-am facut???
Ia trageti un ochi ici.

V-am pupat si mai revin io cand mai pot.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutari gagici.
Pai bine mai fetelor, nu mai trec pe la voi si va gasesc pe pagina a 3-a? Pai se poate asa ceva?

Nu am mai rezistat azi , tentatia e mare si am intrat(da numa un pic- vreo ora) pe forum.

Da sa stiti ca primele zile e greu. Abia m-am abtinut sa nu deschid forumul. Dar si cind esti cu morcovul...
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, o sa recuperez eu.
Eu nu am terminat inca de scris la teza, am trecut zilele astea printr-o stare...
Cum v-am spus nu am mai dat ochii cu proful de vreo luna. Trebuia sa ii dau ultiele capitole din teza la inceputul lunii mai. Mi-am propus sa ii dau marti (luni aici a fost liber). Marti seara nu eram gata asa ca mi-am zis totusi sa ii scriu un mail in care sa ii spun ca inca sunt in viata, ca sunt aproape gata cu capitolele si ca trec sa il vad in 2,3 zile cu manuscrisul complet al tezei.
Miercuri dimineata nu indrazneam sa intru pe mail. imi iau inima in dinti pe la 10 si intru. Proful imi scrie un mail scurt: am citit primele capitole si trebuie sa ne vedem sa discutam! Atit. Nu tu un ok, astept restul, intre timp ti-am citit celellalte...
Asa ca, mai fetelor, m-a apucat un tremurat si numai ginduri negative. Am interpretat mail-ul lui cum ca mi-a citit primele doua capitole si ca trebuie sa discutam fiindca nu e bun nimic din ce am scris! Eram intr-o stare... Ma gindeam deja ce o sa fac, daca o sa imi caut alt prof sa incep inca odata un doctorat, daca mai am nervi si forta pentru un alt inceput.
Cum nu puteam sta inca vreo 6 ore pina ajungea sotul de la servici ca sa pot trece pe la faculta, am inceput sa dau telefoane la prietene sa vad care poate sa stea cu fetele cit ma duc la facultate. Am reusit dupa doua ore bune sa ajung la facultate siiiii... schimbare brusca de situatie. Mi-a zis ca e ok, ca sunt greseli de exprimare dar in rest e bine si ce e mai important ca nu o sa taie nimic!
Ma voi intilni joi cu el pentru o discutie mai aprofundata, asa ca acum am timp pina la inceputul saptaminii sa ii trimit restul.
Asa ca, in continuare voi incerca sa intru mai rar pe forum pina imi voi vedea teza completa trasa la imprimanta

Va pup pe toate,

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Neatza!!!
Dia ma bucur ca e ok cu primele cap. tine-o tot asa si Doamne ajuta sa termini repede.
Miro frumoasa burtica, ma bucur ca a iesit bine triplul test.
De cumparat, eu zic ca e prea devreme inca. Sterilizator, incalzitor nu stiu zau daca are rost sa iei. eu le-am fiert si a fost ok. nu merita sa dai banii pe ele, si stai sa vezi ca daca alaptezi nici nu vei avea nevoie.Multe ar trebui cumparate, dar eu le-am luat doar in ultima luna, pana atunci am cumparat ceva hainute, o sticla cu bibe, forfecuta, termometru pt. apa, cantar, cadita, caruciorul si nu mai tin minte.
Te tin la curent cum imi aduc aminte.

Noi suntem bine, m-am uitat la film pe DVD, caci aseara am adormit.
cred ca ne pregatim de o plimbarica in jurul blocului.
Azi ia Clau salariu si maine la cumparaturi. Nu mai am haine la bebe, toate mi-au ramas mici, si uite ca e tot frig.

va , revin mai tarziu.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

numa' sa va zic ca mai traiesc si sa va aduc pe pag 1

Iar is pe fuga.. V-am vazut pozele.. is superrrr!! Abia astept sa va vad!!!!

Io ma bucur ca incepe sa fie iar cald afara (si implicit si la mine in camera ).. si evident ca plec de acasa imbracata prea gros si pe drum ma enervez si ma tot dezbrac .. eehh.. ce pb am io

Nah va las.. sa ma anuntati si pe mine cand puneti de-o intalnire

PS: Fetele care va certati cu sotzii pe comp, faceti chef! Incepe CM de fotbal.. ei se duc la TV si va lasa voua compu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Saluate fetele!

Noi plecam imediat la tara si venim duminica sera...asa ca intru scurt sa va urez un week end placut si cu soare...

Pupici!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Daca toata lumea intra scurt...o fac si eu...tot scurt.Poate punem de mai lungi cand vin vremuri mai calme.Cel putin la mine sunt niste vremuri...sa ma ..in ele.
Ma tot gandesc ca la intoarcerea din concediu,cel putin pt o perioada o sa fie ok.
Abia astept sa iesim undeva sa mai uit ,sa-mi mai revin olecutza.Deci stabilim ceva pe saptamana viitoare?Ca cealalta(19-25iunie) nu o sa pot,ca sper sa-mi fac bagajele sau in ultima seara o sa arunc din dulap direct in geamantane.Astept sa hotaram o zi.OK?

Mergi la inceput