All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 22
ADINUTZA spune:
Hello,
Multumesc pentru urari, va invit la plimbare
Lucrez in port, in dana militara.
Maine imi vin baietii acasa, sunt in bucatarie, fac bunatati, ca abia ii astept...sunt plecati de o saptamana dar parca a trecut mult mai mult timp de cand nu i-am vazut.
Mie imi place valea Oltului, noi mergem pe acolo de 12 ani, an de an.
O seara placuta va doresc!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
jone spune:
salutari si de la eforie
adinutza sa stapanesti sanatoasa masinuta si multi km la bord..superba!
lumea se pregateste de gradinita...acum imi pika fisa ca si eu ar trebui.
roxana, concediu?!?fara noi???
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
roxanaz spune:
neatza!
Adina ce bine ca vin baietii inapoi! distractie placuta impreuna!
Jo pai eu ma duc....nu va impedica nimeni sa veniti si voi
hehehe multumesc de idei ptr plecat....am timp sa compilez pana la sfarsitul lui august.
Adriana inca nu am gasit nici o gradi ptr Pat...ptr ca nici nu am cautat prea mult. mama ma bate la cap sa il mai las jumatate de an....mai vad eu ce fac.
Sanzi nu mi-ai zis cat stati? sper ca nu doar o saptamana!
pupici tuturor si o zi superba!
nastasie spune:
neata.
roxa, deci tu vrei sa-l dai la gradi?dar Pat e mai mare asa ca merge la gradinita.noi nu vo\m avea nici 2 ani in toamna asa ca ne-am orientat spre cresa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
lulu77 spune:
'Neatza sau mai bine zis buna ziua !
Adinutza ,sa stapanesti masina sanatoasa si fara evenimente neplacute!
Eu am o multime de treburi "pe cap" ,inca sunt in sesiune ,mai am doua examene si scap .
Fac planuri pentru concediul .Am stabilit perioada ,undeva in august ,intre 10-30 , depinde ce oferte gasesc la agentii si ce destinatie alegem ,pentru ca suntem in negocieri .
In rest ,ii dau bataie cu slabitul ,cu inotul (atunci cand ma lasa vremea ) si cu , poate se prinde !
Va pup si va doresc o zi buna!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Oana spune:
Ralucoantza, nu stiam de hotelul Malibu din Mamaia, desi am fost in Mamaia in ultimele week-enduri, dar uite ce am gasit pe net despre el:
http://www.litoralulromanesc.ro/mamaia_malibu.htm
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Ontica Camelia spune:
Salut si de la noi!
Adina sa stapanesti sanatoasa si sa faci multi Km cu ea, dar nu la Baneasa. Spor la treaba.
Lulu bafta, eu mai am unul si in loc sa invat trag cu geana pe aci'.
Roxana in ce stadiu esti cu bagajele? Pat te ajuta la...desfacut?
Sinzi drum bun, fara peripetii.
ralucoantza imi pare rau dar nu iti pot da nici o informatie.
www.dotphoto.com/Go.asp?l=onticadc&P=&SID=85965&Show=Y" target="_blank">Avem ceva poze noi aici
Am plecat poate mai intra ceva si capul meu, ma gandesc la informatii utile.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Madamsadamy spune:
Buna ziua, suratelor.
Spor si bafta la examene, Alina.
Sa stapanesti masinuta sanatoasa Adinutza, udarea cand?
Si spor tuturor celor care se pregatesc pentru vacanta.
Eu de exemplu vreau sa merg in we 30.06-2.07 la pensiunea 14 scaune in Siriu, am gasit-o pe net si imi place foarte mult locatia.De 1 Mai era ocupata. Este pe langa vulcanii noroiosi si barajul Siriu, sant mai multe in zona. Daca a mai fost cineva vreau si eu detalii. Daca vreti sa o vedeti tastati doar 14 scaune.
M-a rugat MAda sa va pupic pe toate din partea ei , sa va spun ca este bine putin prea ocupata in perioada asta cu corectarile , ca s-a mutat si inca nu are net, dar ca o sa se rezolve cat de curand aceasta problema.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
Scuze,
Tatiana multumim de invitatie. Ma bucur tare mult ca ai facut o invitatie generala, este in ziua mea libera asa ca eu confirm prezenta mea cu picii care abia asteapta sa-i mai iau la intalnirile mele cu copii. Da-ne si o ora de venire.
Si eu as fii vrut sa-i ofer Andreei o zii aniversara frumoasa dar daca tot am o zii libera vrem la munte si coincide cu aniversarea ei asa ca o sa o amanam petrecerea altadata.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy