All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 21
nastasie spune:
oana, imi pare rau .acum 2 zile aflasem de un post la UPS cta.deschideau reprezentanta in constanta si aveau nevoie de un om cu facultate in relatiile cu clientii. si nu stiam pe nimeni.m-as fi dus eu dar nu pot cu razvan.imi pare rau ca daca stiam din timp.dar daca mai aud te anunt.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
Oana, pe 28 plec in conced-conced...ca asta de saptaman trecuta fuse job. las ca si dupa 20 august e bine....vreme frumoasa si mai putin aglomerat! si noi mai avem o saptamana libera tot in perioada aia....vrem sa luam piticu si sa mergem la o pensiune gigea cu verdeata si peisaje....sa ne aerisim. daca aveti ceva sugestii le astept cu drag.
de job nu stiu nimic....ca nu prea am tangenta cu administratia. dar daca aflu anunt.
Adriana in toamna il dai pe Razvan la cresa? ai gasit ceva?
Ina bafta la negocieri....cum sa nu stati si voi 2 zile!
Cornelia spune:
Roxana, parca Sanzi recomanda anul trecut Plaiul Foii. Tot din recomandari de pe DC (e un subiect la calatoriile sufletului), am gasit si asta: http://www.anita.ro/index.html Arata f. bine. Si eu sunt in cautari de ceva la munte si eventual nu Valea Prahovei sau Bran-Moeciu.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ina78 spune:
macar 2 zile... desi ce as vrea mai mult. Dar sper ca in august - septembrie sa putem fugi iar.
Cit despre pensiuni, nu stiu daca nu v-am mai spus, noi mergem ptr. relaxare totala, undeva in M-tii Vulcanului, undeva linga Targu Jiu, localitatea se numeste Runcu.
E superba zona. Nu e gen Valea Prahovei, ci mai de graba cum era Bran-ul cu citiva ani in urma. Destul de pustie, dar suficient de aproape de oras, cu multe variante de relaxare in zona (pestera Polovragi, ia o pauzarii, Mnastirea Tismana, Cheile sohodorului, Hobita, pastravarie... si multe altele
Iar vila la care stam noi nu este facut strict pe profit, e o familie draguta, au citeva camere, loc de joaca ptr. copiii, parcare, curte imensa de flori si pomi fructiferi... bancute.
Si nu mai vreau sa fca reclama, dar noi sintem inebuniti. acolo ne-am dus inainte de a ne casatorii, in primul concediu si dupa o mare cearta (deci ptr. noi are si insemnatate
Daca vreti adresa de pe vre-un site incerc sa va gasesc. sau mai multe detalii.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
nastasie spune:
roxa, l-am inscris pe razvan.in septembrie il duc.vreau sa se invete cu mai multe acolo, plus ca nici eu nu mai rezist acasa.l-am inscris in inel 2?tu?l-ai inscris pe pat?il dai?sau ai cu cine sa-l lasi?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Ina si mie imi place zona aia!!! Imi place Parangu iarna, e super de ski si imprejurimile...
Am facut defileul (petrosani-targu jiu) o data pe jos (e o manastire intre si am fost acolo pe jos) si de cateva ori cu bicicleta!!!
Si la Plaiul Foii e super cu copilul, chiar am de gand sa merg si eu acolo in vacanta asta!!! E liniste, se vede Creasta Cocosului si e o pajiste de joaca super...si un aer tare si curat!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ina78 spune:
Cred ca spui de Manastirea Lainici, mai este si Manastirea Tismana in zona. Iar cabana de care va spuneam eu e undeva la jumatatea distantei intre cele doua.
Zona e intr-adevar superba.
sinzi_ana spune:
Da, Lainici!!!! De 2 ani ma chinui sa imi aduc aminte numele ei!!!! hihi...E una chiar pe defileu si mai e cea veche sus ...vreo 30 de minute de urcat!!!
Si Tismana e super...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ina78 spune:
Sus e Manastirea veche, schitul.
Tismana insa e mai pe sufletul meu, asezata intr-o mare de verde, o explozie de verdeata si de flori.
Am fost ultima data, in primavara, m-a cuprins o melancolie acum...si era o feerie de lalele si zambile toate culorile, iar mirosul era...
ralucoantza spune:
salutare!
Fetelor, am o dilema si voi ma puteti ajuta...ma duc vara asta la mare si as vrea sa inchiriez un apartament in hotel malibu in mamaia. acu, problema mea care e: hotelul e nou, va fi inaugurat de-abia la 15 iulie si mi-e putin frica ca nu vor fi gata cu lucrarile, ca se va mai gasi cate un "mester" care sa mestereasca, ca nu va functiona totul... chestii dintr-astea... Fetele care stau aproape de Mamaia si care poate cunosc hotelul... cum arata? ce ma sfatuiti?
Va multumesc si va