Bebelusi de iulie-august 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, inainte de a introduce laptele praf, Sara se trezea pe la 4-5 si sugea. Dupa ce l-am introdus seara, treptat si-a scos masa de noapte.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Anis, un bb sanatos si sarcina usoara!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Anis o veste minunată! Felicitări! Primeste te rog, în dar povestea noastră!

01.06.2006
M-am trezit de dimineată, nici prea devreme dar nici prea târziu decât m-am trezit în alte zile.
<<aaaa>> <<ta-ta>> Aaaaastăzi e ziua meaaaa.
Din păcate un pic prea târziu pentru ai mai putea spune tatei lucrul ăsta. Usa se deschide si mama vine cu un mănunchi de baloane colorate în formă de porumbei. Le dă drumul să zboare pe deasupra patului meu. Mă bucură culorile lor si simplitatea cu care mi-au acceptat prietenia, căzându-mi asa repede la picioare.
Mama îi ia unul câte unul si le arată drumul către căsuta mea, care acum se transformă în porumbar. Porumbeii frumos colorati, nu-i ies din cuvânt si intră unul câte unul pe geamul căsutei asezându-se cu grijă unul langă sau peste altul.
Asteaptă acolo cuminti până imi iau micul dejun. Le urmez exemplul si îmi beau tot biberonul pregătit de mama.
Deschid usa porumbarului, de unde unul câte unul porumbeii ies ca să mă bucure si apoi zboară pe geam înapoi, doar pentru a iesi pe usă ca să mă bucure iar. Încerc să-i număr...dar sunt atat de multi...si ies si intră...si mă iau cu joaca si uit unde am rămas cu numărătoarea...nu reusesc. Nici nu contează...sunt toti ai mei...si ne distrăm de minune.
De atâta râs, camera s-a încălzit. Mama se duce să deschidă geamul. Profit de faptul că toti porumbeii sunt in căsută si mă arunc deasupra lor, pe burtică, să-i pot prinde pe toti la numărătoare. Pentru o clipă am uitat că sunt prinsă în premergător...si iată-mă acum cu rotile în sus, cu năsucul în porumbei si cu degetelul arătător ridicat unu...doi...trei....douăzeci si unul. Uraaaaa! Am reusit!
Mama ridică casa de deasupra noastră, ridică si premergătorul si pe mine o dată cu el. Eliberează porumbeii care ciripeau a scârtâit sub greutatea mea. Porumbeii atât asteaptă: mă înconjoară, zboară în jurul meu si coboară apoi pe pământ ca să-si ia elan. Că nu-i suficient cel pe care li-l dă mama.
Asa am petrecut toată dimineata, eu si porumbeii mei. La masa de prânz s-au asezat cuminti pe covorul din camera mea si m-au asteptat.
Imediat după masă, mama mă îmbracă, adună toti porumbeii si mă duce afară să mă învete ce înseamnă cuvântul „a dărui”.
Plecăm în părculetul din aproprierea blocului nostru si din spatele mănunchiului colorat ce aproape ne acoperă, începem să oferim baloane copiilor din parc.
Primim în schimb bucurie si zâmbete cristaline, mânute întinse către noi si multumiri...de cele mai multe ori de la bunicutele sau mamele micutilor. Sunt pentru ei „fetita cu baloane”.
Unele fetite, dorind să-si asorteze rochita au preferinte la culori.
O mogâldeată de sase luni jumătate, stând confortabil în căruciorul său, priveste porumbelul ca pe singurul dar ce îl poate primi astăzi de la cineva. Aflu că nu este atat de norocoasă ca noi ceilalti si că apartine unui centru de plasament.
Trei băietei un pic trecuti de cinci anisori, formează o „gască” adevărată. Ne apropiem de ei si le oferim baloane. << Nu vrem!>> răspunde capul găstii. Ei sunt atat de mari...ce să facă cu baloanele...si plus de asta ei sunt băietei...baloanele sunt pentru fete... Cel mai mic...se uită tânjind si e gata gata să-si abandoneze prietenii pentru un balon-porumbel. <<Eu vreau!>> Dacă tot a spart cineva gasca...ceilalti doi i se alătură si o iau la fugă cu baloanele fluturând în urma lor.
Părăsim parcul, lăsând în urma noastră copii veseli si porumbei zburători. Ce priveliste! Privind peste umăr la ei nu am cum să mă supăr că mie nu mi-a rămas nici unul.
Si cum să mă supăr, când mama îmi răsplăteste bunătatea si generozitatea cu o păpusă? Prima mea păpusă! Abia venită de la serbarea de 1 Iunie, Eugenia, nu a avut timp să-si schimbe rochita de scenă. A avut un rol de floare. A fost o floare printre flori pentru toti copiii din lume, iar acum e floarea mea. O iau în brate ca să-i admir petalele de la tâmple si cele de la poalele rochitei. E perfectă!
Nici nu iesim bine din magazin si începe să mi se adreseze clipind printre genele lungi: <<Alexandra eu sunt Eugenia. Vrei să mă iubesti si să-mi dai un pupic?>>
Nu rezist în fata ochisorilor ei albastri. Întind buzitele către ea, pecetluind astfel prietenia noastră, pentru totdeauna.
E ora 13. Pentru o singură zi am făcut atât de multe lucruri...cu Eugenia strânsă la piept...mă lipesc de mama...simt că se apropie întâlnirea cu Mos Ene.
Mama mă duce în brate, până în părculetul plin cu copiii fericiti si baloane în formă de porumbei. Din când în când câte aud ca prin vis câte o voce spunând: <<Uite fetita cu baloane!>> si pentru prima oară mă întreb dacă vorbesc de mine sau de mama.


DICTIONAR EXPLICATIV:
A DĂRUI este atunci când sufletul tău bucură alt suflet.




Îngerul care mi-a schimbat viata Prima noastra poveste

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA LA TOATA FETELE!


"LA MULTI ANI!" tuturor sarbatoritilor, pentru 10-11 luni!


"LA MULTI ANI!" TUTUROR COPIILOR DE 1 IUNIE... si nu numai lor...

"LA MULTI ANI!" COMUNITATII DC. !


FELICITARI si numai bine lui ANIS, sa ai o sarcina cat mai usoara!


O zi buna tuturor si sa auzim de bine. CIAO !



CRYNA de ROBERTEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna fetelor

In primul rand vreau sa urez si eu tuturor bebelusilor de iulie-august, azi de ziua lor, sa fie sanatosi si sa creasca mari si voinici!!!

FELICITARI ANIS!!! Ma bucur pentru tine! Eu iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme si emotii!!!

Pupici








Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Anis, felicitari din toata inima!!Sarcina usoara si Sanatate Maxima!

Si eu vreau sa mai fac un bebe, dar mi-e frica sa nu se repete greul din sarcina cu Danut. Dar nu e necesar sa se repete, nu? Mai incurajati-ma si voi. Si soacra-mea dispera cand ma aude. Ca nu mai capat indemnizatia. De parca de-aia fac copil.

Azi de 1 iunie Dani are inca un dincutz: incisivul lateral drept. Pupe mama de puiut, acum s-a linistit. Doarme deja de 2 ore. si 26min'.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetele care alaptati inca, pe cand va ganditi sa le sistati piticilor portia

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele va multumesc.
Eu sunt f surprinsa.

Apropo trebuie musai s-ao intarc pe Ingrid ,nu?Ea mai molfaia noaptea un pic.


AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
nu cred ca trebuie musai s-o intarci. si mama mea ne-a avut pe noi la diferenta de 1 an si 3 luni si cred ca primei i-a dat pana pe la 1 an. uite o s-o intreb.
sa-ti faci niste analize doar sa nu ai lipsa de calciu sau fier ca se intampla in sarcina. daca ai atunci probabil e mai bine sa nu mai alaptezi.

parca o si vad pe ingrid la anu pe vremea asta ca mai suge si ea la tzatza daca o sa vada fratiorul/surioara sugand :D

apropo, ce-a zis dr cand te-ai dus la eco? i-ai zis de ce te duci sau i-ai facut o surpriza?

sarcina usoara!
eu inca nu-mi revin din surpriza...si tare mai poftesc si eu desi inca nu ma simt pregatita fizic pt al doilea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

[red][/LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA FRUMOSI SI NOPROCOSI TOTI COPILASII NOSTRI DULCI!FIE CA PARINTII LOR SA SE BUCURE DE MINUNILE DE LANGA EI SI SA AIBA PARTE NUMAI DE IMPLINIRI!red]

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput