Deserturile Nataliei (10)
Raspunsuri - Pagina 8
adi69 spune:
Natalia,am pus poze ,la papa bun.Nu-s grozave pozele,ca nu prea am unde sa pe pozez la lumina de zi..
Adriana
papa-bun
Balbina spune:
Madalina, sa va fie de bine!
Adi, ce frumoase ti-au iesit toate fursecurile! Dar e curios ca trufele nu au crapaturi f. vizibile, nu au crescut la copt sau le-ai dat prin pudra si dupa ce s-au facut? Zi, le-au placut copiilor?
------------------
Numai bine,
Natalia
adi69 spune:
Au avut crapaturi,dar nu atat de mari si apoi le-am mai si pudrat putin..Da ,le-a placut copiilor.Au mancat din toate.Dar i-a atras mai mult cele tabla de sah(ca erau mai ochioase) si cele cu bezea(pt ca erau mici)..
Acum pun poze de la serbare..
Adriana
papa-bun
danyce spune:
Adi, tare dragute sunt fursecurile tale!Presupun ca si tare bune.
Natalia, super a fost praji cu banane, cu adaptarea mea cu tot.Chiar ma intrebam daca nu o pot adapta iar, de data asta folosind caise in loc de banane, insa nemainlocuind stafidele (ieri am pus prune uscate, cum am mai zis, ca de astea aveam in dulap).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Balbina spune:
Daniela, prajitura cu banane e una din preferatele mele. Numai ca eu nu prea i-am facut schimbari, poate doar faptul ca pun oua intregi, nu albusuri.
Sint curioasa sa aflu de la tine cum ar iesi cu caise.
------------------
Numai bine,
Natalia
ardeiash spune:
fetelor, buna seara!
vin si eu din nou, cu o rugaminte... stie cineva sa faca fursecuri savoiardi... seamana la gust cu piscoturile de sampanie... insa sunt de 2-3 ori mai late.... bafta la bucatarie si multumesc anticipat
s-auzim numai de bine! si
danyce spune:
Disperata, uite aici o reteta de Savoiardi in franceza.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
adi69 spune:
Am facut niste foi de bezea din niste albusuri cu care n-aveam ce face.Cu ce fel de crema le-asi putea umple? Ar trebui sa fie o crema amaruie sau acrisoara,ca foile-s dulci tare..Natalia,ai vre-o idee?
Adriana
papa-bun
Balbina spune:
Adi, eu n-am experienta cu blaturi din bezea, dar din cite stiam de pe net, bezeaua merge cu crema de unt sau ciocolata, intrucit se inmoaie de la frisca.
Poti sa incerci crema de lamiie (lemon curd), e destul de acrisoara chiar, cred ca ar merge bine la bezea, pt. ca are unt in ea si nu cred ca va topi blaturile.
------------------
Numai bine,
Natalia
AILUI spune:
Salve,
Iata o crema pe care eu o fac la tortul de bezea :
- se freaca 9 galbenusuri cu 200 grame zahar,se adauga o cescuta de apa/lapte;
- se pun toate ac la foc, amestecand continuu pana se ingroase,se ia de pe foc, dupa care se + 2 pachete unt si 3-4 linguri cacao.
Atentie: ac crema este pt un tort de bezea din 9 oua! Deci, galbenusurile care raman dupa ce s-au facut cele 3 blaturi se folosesc la crema.
In cazul in care ai deja blaturile de bezea ff dulci, pune mai putin zahar la crema,altfel iese prea dulce!
Mami ailuI