Deserturile Nataliei (10)
Raspunsuri - Pagina 26
bubu05 spune:
Aime, e f. frumos tortul tau! Eu chiar nu stiu ce am gresit la el de l-am aburit...cuptorul meu cred ca e prea fierbinte si la minim...arata f. bine blatul tau! Poate imi cumpar si eu o forma de tarta.
Balbina, m-am tinut de cuvant si am facut clatitele pufoase, sunt f.f. bune, extraodinare! Le-am umplut cu dulceata de visine.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Balbina spune:
Oana, ma apuca durerea de stomac de foame cind ma uit la pozele tale Vreau si eu clatiteeeee, poate chiar miine la dejun le fac. Vad ca le-ai facut mai mari, eu le fac mici, cam 4 pe tigaie, cica sa maninc mai putin din ele, dar ma pacaleste dimensiunea si tot maninc destule
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi, Natalia, pai eu am o tigaie de neam prost, e mare, chiar ma gandeam sa pun cate doua, dar mi-era sa nu se lipeasca intre ele, asa ca puneam 2 linguri de aluat si le intindeam pana se faceau asa, putin mai mult de jumatate de tigaie. Dar mi-au placut mult de tot!
Poze cu Vladutz
Balbina spune:
Oana, nu-i bai daca se lipesc intre ele, le desparti cu paleta inainte de a le intoarce pe partea cealalta.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
bubu05 spune:
Aaa, gata, am vazut in pozele tale cum le-ai facut, arata bine! Data viitoare pun doar o lingura de aluat pt. o clatita!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Natalia, merci.
Cata ciocolata ti-a intrat in marginea aceea geniala?
Mie una mi se pare fantastic de greu sa faci asa ceva, deci poti fi multumita de rezultat. Este extraordinar.
Crinuta si Rayan
Balbina spune:
Crinuta, nu-i greu deloc, te asigur, totul e sa nu-ti tremure miinile, poate chiar tie ti-ar reusi mai bine, ca ai miinile antrenate mai bine ca mine. Experimenteaza cu blat din comert.
Nu tin minte exact cita cioco a mers la tort, dar nu f. mult, cred ca vreo 150 g in total, doar stratul iese destul de subtire, de vreo 1-2 mm.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze
mariussimiuc spune:
cu tortul meu nemtesc cu branza!
Miha
bubu05 spune:
Miha, si el tau arata bine, numai al meu e ars . Azi mi s-a parut mai bun, lasandu-l la frigider o zi, deci e mult mai bun rece, iar crema s-a facut beton.
Poze cu Vladutz
mariussimiuc spune:
Si eu tot la frigider l-am tinut si parca azi era mai bun decat ieri.Mie mi-a placut asa si asa,asta pentru ca n-are shucalata dar Robert a papat de-a spart!
Miha