Deserturile Nataliei (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Hildegard spune:
Buna sa va fie inima,
uite poze cu brownies cappucino:
aici si aici
Natalia te rog frumos sa ma critici daca trebuie
e asa de buna la gust
Esti o minune cu prajiturile astea si eu sunt foarte incantata ca am de unde face la prajituri de innebunesc familia, mai ales pe sotul care este un papacios de praji de numa'
O dupa amiaza palcuta in familie!
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Balbina spune:
Nushulica, bravos, ma bucur ca v-a placut si voua minunea asta de prajitura!
Hildegard, cu tot netul meu sfrijit, am reusit sa vad pozele, brownies ti-au iesit exact cum trebuie, arata fo.f. bine si apetisante! N-am nici o critica sa-ti fac, stai linistita
Blatul tre sa iasa crocant, ca sa-ti raspund la prima intrebare.
Succes la celelalte prajituri! Iti recomand cu caldura sa incerci "krem a la krem", e de vis.
------------------
Numai bine,
Natalia
Hildegard spune:
Natalia, data viitoare am sa fac cu cioco menaj. Eu acasa am avut iepurasi de cioco de la Lind si am pus dupa ochi cantitatea. Nu mi-a prea placut ca a fost mai dulce. Cioco a fost neagra nu cu lapte.
Am vazut ca blatul la tine e mai pufos. Bati ouale separat sau cum?
Si inca ceva : am pus mai multa scortisoara.
Am sa incerc in mod sigur krem a la krem si nu numai.....
Numai bine
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat doar sa-i multumesc Nataliei pentru toate retetele minunate. Eu chiar nu agreez dulciurile, dar mi-am propus sa incerc. Si pentru ca mi-a placut poza foarte mult...iata-ma facand "krem a la krem". A iesit bestiala! Este foarte, foarte buna! Iti multumim din suflet...eu, sotul si catelul!
The future belongs to those who believe in their dreams.
adi69 spune:
Am promis ca vin cu poaza.Iata si poza.Foarte buna ,a avut succes(adica a disparut imediat de pe platou),ca si prajitura derivata din ea,careia nu i-am pus nume inca,si care a cuprins: blat de la "krem" uns cu de gem de caise ,crema de la tortul Richard(ca mi-a ramas o lingura) si ciocolata amaruie deasupra.Pun si poza ei aici
Multumim pentru retete Natalia!
Adriana
papa-bun
Balbina spune:
SunSmile si Adi, sa va fie de bine pentru prajituri!
Adi, interesanta varianta cu gem si crema de cioco. Arata apetisant.
------------------
Numai bine,
Natalia
adi69 spune:
Este buna combinatia..de fapt m-am inspirat de la tortul Sacher...care e umplut cu gem de caise..si glasat in cioco..si daca tot facusem un gem bun bun de caise,n-am stat prea mult pe ganduri.
Adriana
papa-bun
Lorelai spune:
Natalia,
am intrat sa iti scriu ca am facut iarasi Brownies Capuccino pt picnicul bisericii (a fost duminica). am facut o tava de 20x20 (16 bucati) si le-am donat la picnic. au avut succes teribil, pina sa le fac poza au disparut. le-au vindut cu $2 bucata in loc de $1 si uite asa s-au strins $32 pt biserica. data viitoare cred ca fac 2-3 tavi. celor care au cerut reteta le-am dat adresa forumului, sa stie toata lumea sursa de inspiratie.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
Balbina spune:
Lorelai, ce chestie, uite ca se pot face si lucruri folositoare cu dulciurile, ma bucur ca a avut succes. Pentru cei care vor reteta in limba engleza, uite linkul cu cantitatile dublate: http://www.houghtonmifflinbooks.com/features/gourmet/brownie.shtml
------------------
Numai bine,
Natalia
bubu05 spune:
Nati, am facut si eu Krem a la krem, este absolut delicioasa! S-a nimerit tare bine, au venit sora mea si o prietena in vizita si au fost super incantate de praji. Trebuia sa o fac acum cateva zile, dar sotul mi-a halit pliculetele de crema . E f. usor de facut si e senzationala!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz