Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claza spune:

De astazi m-apuc si eu.
Am o intrebare pentru experte: se poate inlocui carnea de vita/miel cu pui sau alta carne slaba? Ca miel de exemplu nu se gaseste chiar oricand si oriunde...iar carnea de vita eu nu reusesc s-o fac comestibila prin nici o metoda "dietetica" (fiarta sau la gratar)
Multumesc pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

aici zice ca "Nu trebuie inlocuit nici un aliment din dieta. In caz contrar dieta s-ar putea sa nu mai aiba efectul maxim".
opinia mea: e o dieta grea, se maninca putin, cred ca la cantitatile astea oricum slabesti chit ca maninci miel sau pui .... dc intr-o zi ajungi sa maninci doar miel si un mar..sigur slabesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Eu am slabit 4 kg in prima saptamana si nu am tinut strict. Carnea de miel am inlocuit-o cu piept de pui, cafeaua de dimineata intotdeauna e cu lapte, si in zilele in care nu e cafea nu am renuntat la ea.
Azi am inceput a 2-a saptamana, sa vedem daca mai slabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savimilan spune:

... sunt si eu la a 2-a zi... sigur o sa mentin cura intacta pana la capat ca sunt ambitios...dar nu gasesc carne de miel.... de oaie e buna? sau altceva?
care parte de la telina o folosesc? aia mare si rotunda? sau frunzele? si cum se prepara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by savimilan

... sunt si eu la a 2-a zi... sigur o sa mentin cura intacta pana la capat ca sunt ambitios...dar nu gasesc carne de miel.... de oaie e buna? sau altceva?
care parte de la telina o folosesc? aia mare si rotunda? sau frunzele? si cum se prepara?

e ok si oaie.
maninca partea alba (rotunda) a telinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

M-am hotarat si eu azi sa urmez aceasta dieta dar citind-o si notandu-mi mi-a trecut prin cap ca ea are un evident mesaj anticrestin: pai in ziua a saptea cand Dumnezeu s-a odihnit, noi suntem liberi de la munca si stam cu familia si poate mancam mai bine, trebuie sa bem ceai gol si la pranz sa mancam apa.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by doroty

M-am hotarat si eu azi sa urmez aceasta dieta dar citind-o si notandu-mi mi-a trecut prin cap ca ea are un evident mesaj anticrestin: pai in ziua a saptea cand Dumnezeu s-a odihnit, noi suntem liberi de la munca si stam cu familia si poate mancam mai bine, trebuie sa bem ceai gol si la pranz sa mancam apa.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Ciudata interpretare.
Oricum, dieta o poti incepe in orice zi! Nu e obligatoriu lunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, va tin pumnii!

Doroty, poti incepe in orice zi dieta, dupa dorinta , astfel incat ziua a saptea sa nu pice duminica.

Merg sa deschid un nou capitol.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

POFTITI LA URMATORUL CAPITOL:

Dieta daneza 3

Rog un moderator sa inchida acest capitol.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput