Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 29
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by layla
si cum merge? la mine nu se vede nimic.
Te-ai cantarit?
layla spune:
am slabit 2 kg, dar ma asteptam la ceva mai spectaculos.
Layla si Daniel alexandru (29.12.2003)
Artemis1578 spune:
Pai ai terminat dieta? Eu dadeam in jur de 1 kg pe zi in prima sapt apoi f putin..........dar n-am terminat-o niciodata! Insa 5 kg tot s-au dus mereu! 2 se pun la loc....raman cu 3 in minus..........
Acu sunt pe plus ca de, au fost sarbatorile! 
alic spune:
fetelor, dieta asta nu are si efecte negative? tare ma bate gandul sa tin si eu un regim, dar zau ca nu stiu pe care dintre cele afisate pe forum sa-l aleg....
voi cum v-ati simtit (fizic vorbind) in timpul si dupa terminarea dietei? eu una si acum ma simt un pic slabita si cam fara vlaga de la un tratament cu antibiotic, deci....ar fi cazul sa incep un regim?
layla spune:
nu am terminat-o, sunt la prima saptamana.
alic, nu stiu de efecte negative, este prima data cand o tin, iar fizic vorbind eu obosita eu sunt tot timpul.
Layla s Daniel Alexandru (29.12.2003)
liris spune:
eu sunt in a 5a zi si am dat jos doar vreo 2kg.
"doar" ptr ca nu stiu cind sa ma cintaresc ...mi-e foame mai tot timpul (visez si noaptea mincare) asa ca beau apa mereu. bleah!
layla spune:
liris si eu tot ziua 5. chiar asa: bleah!
eu am trisat cu cafeaua(am baut mai mult de o cescuta pe zi) propabil din cauza asta am slabit asa putin?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
liris spune:
am visat intr-o noapte ca vecina mea mi-a adus o prajitura si am mincat-o si dupa aia ma mustra constiinta ca am stricat dieta ... cam la asta am ajuns.
nu cred ca ai stricat dieta cu o cafea in plus. cred ca "privatiunile" te slabesc ...
Artemis1578 spune:
layla, daca te linisteste,sa stii ca eu beam cel putin 2 cafele mari pe zi in timpul dietei, ca si intr-o zi obisnuita.
Iar fripturi si prajituri am visat toate![]()
Succes fetelor! 
teo37g spune:
mai fetelor stati linistite cu dietele astea , sunt niste porcarii , v-o spun din proprie experienta
am slabit cu dieta asta 7 kg , si am pus dublu
cea mai buna metoda e sportul , credeti-ma pe cuvant ca stiu ce zic , nu va mai omorati cu diete fara recomandarea nutritionistului
Bafta !!!
gabi marin