Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile adresate!!!


Am promis eu ca intru mai repede in seara asta, dar, ca un facut, tot la 5 si ceva am plecat, am ajuns la 6, apoi am fost la supermarket ca nu mai aveam mai nimic de mancare, acolo ne-am intalnit cu un coleg, tot roman, de-al sotului pe care nu il mai vazusem de vreun an si pe care a trebuit sa il intalnim tocmai in seara asta...si tot de astea! Oricum, contati pe mine de acum! O sa semnez condicuta din ce in ce mai des!

Bine ai venit Dana si imi pare rau sa aud ca ai asemenea probleme! Ma gandesc cu groaza la cum va fi cm meu cand voi renunta la anticonceptionale...

Dar am sa las gandurile astea pe alta data... Ma duc acum la masa, ca ma asteapta consortziul cu masa pusa, lumanarici si alte alea alea...si nu vreau sa se nervozeze, ca sa ma mai lase si alta data sa intru!!!

Virtual va ofer la toate si va multumesc inca o data pentru urari!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, am intrat repejor sa va pup pe toate ca maine dam o fuga la Focsani. N-am mai fost de la Florii pentru ca au aparut marile schimbari din viata noastra si am preferat sa nu fiu povara daca tot e sa merg in vizita. Acum pentru ca ma simt ceva mai bine, mergem sa-si vada si buncii nepotul in filmuletul de ecograf, ca sa nu mai spun ca deja cred ca vor avea parte si de reprezentatii cu miscari in direct.

Roxana am vazut pozele. Sunt suuuper!!! Mi-au placut multe dintre ele. Multumim ca ni le arati si noua!

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu chiar am fost matinala astazi si deja am terminat tot ce imi propusesem si acum nu ma stiu ce sa fac!

La noi e urat, cred ca va incepe sa ploua asa ca nu ma aventurez pe afara! Ce diferenta intre aici si acasa. Am citit si in ziare si mi-a spus si mama ca urma sa fie foarte cald.
Sim, nu stiu cum vei rezista la temperaturile tropicale... Pentru astazi erau asteptate temperaturi peste 39 de grade... Asa ceva...

Referitor la poze...nu ai pentru ce sa imi multumesti!Va promisesem ca am sa le pun si ...m-am tinut de cuvant! Eu sunt innebunita dupa fotografii si ma bucur foarte mult cand le vad si eu pe ale voastre.

Va pup acum! Am sa ma uit poate la un film...O duminica frumoasa si insorita!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare!

iote bre ce mai discutati aici si io care tot am rasfoit pietenii mult timp am crezut ca suntem arhivati. dar...ma bucur ca sunteti aici..mult, tare mult.

Flori, Lorena, Roxana, La multi ani! M-am gandit de zilele voastre la voi nu ati simtit o presiune?dar din pacate nu va am lista de mess.
La multi ani cu fericire si multa sanatate.

Spre rusinea mea nu am mai scris nici io. dar imi face o deosebita placere sa va citesc.
Citind mesajul tau Andra, ma gandeam ca ai putea sa vii la noi si sa iti fac io cunostintza cu Ana (sfarsietoarea, io o cunosc). si asa ne cunoasteam si cu Andreia. Mannheim-ul e relativ aproape de Frankfurt. Si mai e o doamna pe aici tare draguta, tot moldoveanca care s-ar incadra perfect in gasca noastra.
CE zici?

Sim, io stiam vestile de la celalalte subiecte la care scrii, asteptam parca cu nerabdare sa ne da-i vestea de Tudor. Tudor e si fratele meu asa ca deja ne leaga mai multe.Iar Ruxi te topeste.
Andreia,Ma bucur ca sunteti bine. Cum a fost in Italia?

Roxana,din pacate tot in Belgia, Koksijde, am fost dar am stat doar 9 si nu 10 zile. A plouat zilnik dar a fost frumos. Noi am avut o casa pe malul marii pe care un amik de-al matusii noastre din Koln ne-a pus-o la dispozitie. Am fost in Franta la Calais si am vazut in zare Anglia, am fost prin parcuri de distractie si Robert a fost nemaipomenit de incantat de masinute. si am facut totusi baie in Marea nordului. io mai putin si baietii mai mult. Am avut in vizita pana azi socrii, pe care i-am luat cu noi si a fost Ok totul cu exceptia faptului ca cainele lor un labrador de 14 ani ne-a muscat a doua oara copilul. Am crezut ca murim pe loc si ramane copilul fara oki. dar acu e ok ca niste ganduri criminale parca m-au invadat cateva momente.

In rest de la 1 septembrie incepem cresa si sper sa va dau si alte vesti si sa imi revin ca momentan cred o sa fac si io un atac din ala de panika.
Scuze de incoerenta va pup pe toate, si astept sa scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Bine ai re-venit, DidiAlex si multumesc mult pentru urari!

Eu, personal, nu am ajuns in Koksijde, asa ca nu stiu cum este pe acolo, dar banuiesc ca v-ati simtit bine! Mai ales ca ati avut o casa numai pentru voi! Imi pare rau pt Robert si chiar nu inteleg cum s-a intamplat pentru ca, de obicei, cainii iubesc copiii...
Pana la urma ati mai trecut prin Bruxelles? Ca mi-a parut chiar rau ca nu am stabilit nimic...Eu a avut liber pe 15 august si deci as fi fost disponibila! In fine...sper sa mai avem si alte ocazii ca sa ne cunoastem!

O seara placuta si mai vorbim! Pupici la fete!



Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit si o saptamana minunata va doresc!

Cum va spuneam, am fost la Focsani...nunta chestii, povesti...nimic deosebit. Dar, cum spuneai si tu Roxana, caldura ca asta mai rar. Sau poate ca uitam noi de la un an la altul cum e atunci cand atingi 40 de grade pe afara. Este cumplit: pur si simplu nu poti respira. Asa ca, desi imi da dureri de cap, spun si eu: dom'le mare inventie aerul conditionat! In masina este (chiar daca la asa temperaturi face fata cu greu), acasa este, la munca este...tre' s-o scoatem la capat cu vara asta. Pe la meteo ne tot dau sperante ca e de bine si ca saptamana asta vor fi temperaturi din ce in ce mai mici...asteptam si speram.

Alex bine te-ai intors pe la noi! Of, chiar m-ai speriat: de fapt a muscat puiutul de fata? Pai cred ca daca eram prin preajma cainele ala era de domeniul trecutului. Nu ma puneti la colt, ca n-am nimic cu animalele, dar reactia unei mame atrunci cand ii este atacat puiul este cu totul necontrolata, iar eu am tendita de a depasi uneori limita asta si asa destul de delicata intre rational si irational, daca este vorba de copilul meu. Sper ca nu l-a muscat prea rau si mai ales ca nu i-au ramas semne. Of! Eeee...deci mai aveti 2 saptamani si o sa fiti "studenti"! Super! Sa aveti succes si sa va placa la gradi! Tie o sa-ti fie cam greu la inceput, dar cand o sa vezi ce lucruri frumoase o sa invete acolo, te vei linisti, sunt sigura.

Sa aveti o zi linistita!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare!

Multzam doamnelor de griji si reprimire!
Chestia cu muscatul e veche. Mai intai am fost io ca prima victima a Dl. Maxica. Culmea era atunci ca eram singura persoana care ii sparse fatza. mai exact nasu si buza. Va dati seama ca impresie buna am facut la soacra . Anu trecut bb fusese prea mik pt o joaca cu cainele si anu asta cand tocmai ajunsesem la ei si copilul numai dupa el prin casa..javra (ca altfel nu ii pot spune) hatz la el si la muscat de fatza...mai exact dintii de sus in obrazul stang si aia de jos sub maxilar. Nervii mei sunt la fel si acu si s-au accentuat de la explicatii: e gelos cainele!!!!
Lunea trecuta la fel, l-am vazut cand s-a intors cu gura pt ca copilul in mangaia pe gat. De data asta explicatiile au fost inghitite si Dl .Max a stat numai in masina pana au plecat in ro.
Acu, socrii mei sunt niste oameni draguti, plimbati, traiti peste tot, cititi gata cu lauda ca daca m-ar auzi..., dar cainele asta il cred sincer, copilul lor. Uneori am senzatia ca sunt mult mai reci chiar si cu singurul lor nepot decat cu domnia sa Maximilian.. Asa ceva...nu ati mai auzit, nu? Nici io dar de aproape 10 ani ma tot crucesc.

Robert a mai stat o singura data cu un caine zi lumina cand am fost in aprilie la o cabana. Era un caine al turistilor si s-au inteles minunat. Oricum imi era teama sa ramana cu sechele fizice/psihice dar, nu are nik. Oricum i-am pus sa se gandeasca. pe viitor ori unul ori altul .e clar ca javra e imprevizibila.
Hai ca ma racori..

Fetelor care asteptati pe bb va inteleg. Chiar mai mult decat va inchipuiti. Si noi il asteptam de multe luni, implinim curand anu si cu toate ca suntem ok, mai avem un copil, se incapataneaza sa apara.
Nu am mai scris pana acu pe forum ca io stiu cine mai noteaza si imi serveste..dar noi sa fim sanatosi.
Io cred ca ceea mai buna terapie e relaxarea si vine el cand vrea Dumnezeu.
E drept ca sunt cu nervii in pom dupa ce in mai am pierdut o sarcina. Si inca nu imi pot scoate din minte ca trebuia sa fiu si io acu in 18 saptamani. Dar poate facem un grup de suport si Sim ne ia cu ea la mamicutze.

Cat despre cresa..initial am cam bocit ca imi zboara puiul, acu sunt asa si asa...

Simo, vreau si io niste caldura ca aici sunt niste geruri..si incepand cu 1 august.
Mi-au placut pozele voastre mult de tot. A fost frumos la mare? Ai plecat tiptil- tiptil ca disparui la un moment dat si nu puteam sa gandesc si io ca va distrati...gandeam in negru.

Andreia, nu ne-ai povestit daca ati cumparat ghiozdanul? Mereu cand trec pe la Kaufhof la parter si vad ghizdane roz/mox/curcubene ma gandesc la ghiozdanul Biei.
Cum te mai simti cu okii?
Imi mai spui si mie o/doua impresie/sfat in legatura cu cresa germana?

acu plec dar astept sa citesc ce mai faceti voi!
-pici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:


Dana, daca mergi in ro in septembrie poate mergi la un specialist in in/fertilitate si vezi exact care e problema ca, astia de aici or fi ei buni dar prea le lasa sa le rezolve timpul si natura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Alex draga ce sperietura trebuie sa fi tras cu javra socrilor. Mare ti-e stapanirea de sine si dragostea fata de socri daca potaia traiste inca dupa ce a stat agatata de fata puiului tau! Uof, tare ma sperie animalele care nu sunt educate sau macar supravegheate de stapani. Bine ca a trecut cu bine si mai ales fara semne.
Ai dreptate...cam pe furis am plecat in concediul ala de o saptamana, dar te rog sa ma crezi ca am un motiv care nu-mi da pace de vreo 4 ani de cand mi s-a intamplat o treaba tare urata. Pe scurt ne-au pandit niste nenorociti si ne-au spart casa, asa ca si eu si sotul suntem cazuri de paranoia declarata in priviinta asta. Spunem doar catorva cunoscuti cand plecam de acasa, nu pentru ca am avea vreo valoare acolo, ca mai mult decat strictul necesar n-am mai luat dupa evenimentul cu pricina, dar cel mai tare ma enerveaza gandul ca un nenorocit a trecut prin lucrurile mele, prin casa mea...intelegi. Mi-e teama sa nu mai citeasca si ochi rai pe aici si sa-mi dea iar batai de cap, ca in asa o situatie ma vad plecand cu primul avion, cu tot cu radacinile mele asa de infipte aici. Sper sa nu-mi luati in nume de rau povestea asta, dar cand treci prin asa o trauma pe cuvant ca ti-e greu sa mai poti gandi normal, asa cum stiu bine ca faceti voi (prietenele noastre plecate spre alte zari) in civilizatia pe care o aveti in jur. Eu cand aud lucruri de genul: "dar eu nici nu-mi incui casa la plecare" spuse de cunoscuti din alte parti ma ia cu racoare pe sira spinarii, ca stiu nivelul de infractionalitate de la noi si mi-e greu sa inteleg. Multi dintre prietenii nostri au fost foarte socati dupa eveniment: unii si-au pus super incuietori pe la usi, iar o famile chiar a depus actele de emigrare in Australia (evident acum sunt acolo deja si ne tot incanta cu perspectiva emigrarii). Asta este.
La mare a fost tare frumos: am avut cazare excelenta, vreme numai buna pentru mine (cu destul nor, dar fara ploaie) si o relaxare totala. Ruxi chiar ma intreba daca este vreo sansa sa ne mutam definitiv (!) in hotelul cu pricina. Acum sotul si-a luat bilete la un mega concert in Barcelona pentru sfarsitul lunii Noiembrie si ma tot tenteaza sa merg si eu. Hmmm...tare asa vrea, dar nu stiu daca mi-o da voie doctorul in saptamana 32-33.

O seara cat mai placuta va doresc!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Intru si eu scurt sa va salut pe toate si sa va spun ca suntem bine, dar stam f prost cu timpul:-(

Bianca mai are inca 4 zile de gradi, vineri e ultima zi, dupa 4 ani petrecuti in gradi si avem petrecere /sa speram ca tine vremea cu noi, ca e planuit un grill).
De martea viitoare incepem scoala! Am cumparat tot ce are nevoie de la birou la ghiozdan si rechizitele de pe lista. Am facut Schultüte (punga scolarului in tradurere romaneasca) cu care merg copii in prima zi si in care isi pun: dulciuri, casete, carticele, jucaria preferata, baloane, guma de sters, un penar mic, etc.......Facem poze is va aratam apoi!
Marti la 9 se merge intai la biserica, unde toti copii care merg in clasa intai primesc binecuvintare! Apoi, la ora 10.30 e festivitatea de deschidere! Eu am emotii mari, Bianca abia asteapta, chiar daca uneori zice ca mai vrea la gradi!

Sim, ma bucur ca sunteti ok si sper sa o tineti tot asa! Va mai trimitem noi putina racoare, ca ue m-am saturat de vremea de-aci, desi nu sunt venta decat de 10 zlle. Azi ma intreba Bianca ce anotimp e acum si cind a auzit ca inca e vara s-a mirat tare, ca seamana bine cu o toamna tarzie

Roxana, ma bucur sa citesc ca ati avut o vara frumoasa alaturi de mama ta si promit sa ma uit pe pozici (ca tare mult imi plac si mie) zilele astea!

Alex, nu am experienta cu cresele, noi am mers de la 2 nais i 10 luni direct in gradi! Intreab-o pe Tina, pe subiectul nostru (desi parca ma citit ca ai intrebat), ca ea le are cu cresele!
In Italia, nu mai stiu daca am spus sau nu, a fost frumos! Soare, apa calda si multe excursii!

Va doresc o saptamina frumoasa si .......promit sa revin cu detaliile primei zile de scoala! Pina atunci nu stiu daca mai am timp de scris!

Mergi la inceput