Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Pet, la multi ani si multa sanatate, bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Danutza si petro, sa fiti sanatoase, multe bucurii si impliniri si numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, multumesc mult pt. urari !!! Sunteti ff dragute ca v-ati gandit la mine.

dana - si tie un calduros LA MULTI ANI FERICITI !!!
Despre mine pot sa va spun ca sunt bine ... dar nimic nou din pacate.

Va doresc si voua muuuuulta sanatate, sa vi se implineasca toate dorintele, la viitoarele mamici nastere usoara si bb-i sanatosi si mancaciosi, vacanta frumoasa si distractie placuta pt. fetele plimbarete ... si sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!

Petronela


Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragi vranceni,

Va doresc sa aveti cele mai frumoase sarbatori, cu bucurii, impliniri, distractie, liniste in suflete si impacare, sa fiti alaturi de cei dragi si sa fim cu totii sanatosi si iubiti!

Noi trebuie sa zburam sambata la 5.20pm dar sunt probleme din cauza cetii si s-au anulat ieri si azi peste 500 zboruri. Sper sa nu avem ghinionul asta desi se anunta ceata pt tot weekendul.

Va pup, ne revedem la anu', numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

Un craciun fericit, o masa imbelsugata si un suflet plin de pace si de liniste, bucurie, speranta, incredere, sanatate si prosperitate, impreuna cu un gind bun din partea noastra.

Sarbatori fericite! nasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aroma bradului, cadourile frumoase primite de la Mos Craciun si mirosul de cozonaci sa va umple inimilede bucurie, sufletul de liciste si viata de impliniri!

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete si lui Nasti!

Va urez si eu un Craciun fericit ,plin de bucurii si Sarbatori Fericite! Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, numai bine, fericire si succese in toate proiectele voastre!

La Multi Ani si sa ne auzim cu bine in 2007!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Va rugam sa primiti si din partea noastra colinda calda a unui Craciun fericit alaturi de cei dragi si urari pornite din suflet pentru un an bun si aducator de impliniri!

Noi stam cumintei acasa si am invitat parintii pe la noi, pentru ca nu prea-mi vine sa mai plec pe nicaieri, mai ales ca de vreo cateva zile vad ca burtica se cam lasa. Saptamana trecuta la eco bebe avea 2,5 kg asa ca acum cred ca se apropie de 3. O sa fie un grasunel daca sta cuminte pana la termen (25 ianuarie). Oricum eu ma simt foarte bine si n-am de gand sa intrerup (inca!) mersul la munca. Imi face bine si ma tine in forma...daca forma se mai poate chema la dimensiunile pe care le am acum .
Saptamana trecuta am aniversat 5 ani de cand ne bucuram de aparitia in viata noastra a minunii pe care o numim Ruxandra. Am invitat doar cativa prieteni pentru ca mi-a fost teama ca nu ma voi putea ocupa cum se cuvine de pregatiri, dar a iesit destul de bine. Sper ca anul care vine sa ii pot oferi ceva mai mult si sa ii pot invita pe toti cei pe care ea si i-ar dori aproape.

Va imbratisez cu drag si va doresc multa fericire si pace in suflete!

Simona 36+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sim, noi ii uram lui Ruxi si pe aceasta cale sa fie santoasa, sa-si iubeasca fratiorul si parintii minunati, sa aiba parte numai de bucurii in viata si de un...."dram de noroc"! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Iar tie, iti dorim sa te simti la fel de in forma si in urmatoarea perioada si sa te bucuri de familia ta frumoasa! Salutari si lui Florin!

Roxi, Nasti
si celilalti, sa aveti Sarbatori frumoase si sa va bucurati alaturi de cei dragi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Andreia iti multumesc atre mult pentru toate gandurile tale bune si pentru toate urarile! Sa dea Domnul sa fie bine pentru toata lumea, ca doar atunci cand iti stii si apropiatii si prietenii ca sunt bine iti poate fi bine si tie. Asa ca si noi va dorim din tot sufletul sa va mearga din ce in ce mai bine anul care vine si sa va bucurati de toate minunile pe care viata vi le scoate in cale! Va pupam si pe tine si pe Bia.



Simona 36+ si Ruxi

Mergi la inceput