Mamici de iulie - august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Sa nu radeti dar eu am o problema cu alegerea numelui(de fata), ptca atunci cand am fost gradvida prima data m-am indragostit inca de pe la 4 luni de numele Luca si asa a ramas dar acum nu ma pot hotari!As vrea un nume romanesc, nu f lung, destul de usor de pronuntat de catre Canadieni.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Fetelor imi cer scuze ca din cauza vitezei am zis asistenta rectific dr anestezist.Si daca Sabana zicea parca nu stiu la ce spital sunt TUTE si aici chiar daca sunt americani astia sunt cu pluta rau.Slava Domului ca tipa este binisor si bebe nu are probleme si ma bucur ca n-am fost eu.Chiar daca mi-e groaza de epidural incerc sa rezist eroic.
Sabana eu sunt spun ca tine nu sunt prea rezistenta la dureri dar mai bine sufar eu decat bebe.(curaj gaina ca te tai)
Stefania am gasit si aici Angelcare costa $94 si cred ca ii iau si eu la bebe al meu sa fiu sigura ca il aud si noaptea.
Fetelor deci este recomandat si algocalminul in sarcina?sau cineva a gresit sau eu n-am avut ochelarii la mine?

Mada_mxm cam nasoala treaba tin pumnii sa nu fie nimic grav ca eu stiu cum e cu un singur venit.Ai gruja si de tine nu te stesa prea tare sa nu-l afecteze si pe bebe.

Dragelor pe 1 iunie serbatorim 3 ani de la casatorie sa vedeti chef pe noi.

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

La multi ani pentru toti copiii si pentru toate gravidutzele si mamicile cu suflet de copil ! Hai sa uitam de panica, riscuri si dureri pentru o zi si sa ne bucuram de 1 Iunie. si de la mine si bebelina mea.

Miky 35 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor !! Ce dor mi-a fost de voi!!
Noua nu ne-a mers calculatorul ultimele 3 zile si tare greu mi-a fost fara DC.
Am vazut si eu pozele de la intalnire, absolut SUPERBE sunteti toate. Imi pare foarte rau ca nu am putut veni. Ma bucur insa ca Eduard e mai bine acum. Azi are serbare la cresa cu baloane, coifuri, muzica, dulciuri multeeeee etc.
Va pup pe toate si fug sa citesc din urma si apoi revin.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 32+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

LA MULTI ANI tuturor puiutilor de mamici de iulie-august 2006 si tuturor burticilor cu bebei !!!!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 32+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, La Multi ani tuturor puiutilor nascuti si nenascuti si tuturor mamicilor cu suflet mare de copil!

Mada multa sanatate lui Florin. Off, asta mai lipsea chiar acum cand nici tu nu prea poti face de nici unele. Sper ca totul va intra curand in normal, poate a racit cumva mai tare. Tin pumnii sa rezolvati repede la medic, ca stiu cum este acolo cu programarile si cu lipsa de medici

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetelor..eu is somnoroasa cu o ceasca de capucino in mana. Mmmm ce bun e si va spun un secret..am pus si putina cafea...sa nu ma certati ca am pus putin de tot.
Sabana, cred ca daca..citeam aseara cu inghetata de capsuni...zbura sotul la marchet dupa ea. Asa....a scapat ca acum e la serviciu.
Fetelor astazi esti si Inaltarea ..mare sarbatoare: Hristos s-a inaltat!
Ieri am luat la bebelina primele hainute...ce nostime is si ce dragalase ..nu imi mai pot lua ochii de la ele. Astazi am 34 sapt fix...ce ma mai bucur pentru fiecare saptamana care treceeee
...e deja iunie..ne apropiem cu pasi repezi de lunile asteptate iulie si august.
Va pup pe toate...voi v-ati baut...cafeaua sau capucino sau lapticul?

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

larissa Adevarat c-a inviat! bine ca ai spus ca cine stie ma apuca harnicia. De fapt este logic ca la catolici a fost joia trecuta si aici a fost liber dar uitasem.

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata la burtici,

La multi ani de 1 iunie tuturor copilasilor si mamicilor cu bebei.
Larissa eu nu beau cafea sau capucino ca ma apuca palpitatiile. Imi place doar sa o miros de dimineata cand i-o pregatesc sotului. Eu mai trag cate o gura de cola, desi stiu ca nu e sanatoasa, dar nu ma pot abtine. Inghetata de capsuni a facut-o soacra mea in casa. Mie numai aceea imi place. Na ca imi place si mie ceva facut de ea.

Asa este e sarbatoare mare. Hristos s-a inaltat, sa dea Dumnezeu sa nastem toate la termen si bebei sanatosi si voinici.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Surprize,surprise….uite ca totusi mai traiesc si eu….
Va multumesc mult celor care au intrebat de mine iar fetelor care nu “ma cunosc” le spun nastere usoara si curaj!

Eu sunt bine.N-am mai scris din lipsa de timp,calculator virusat si altele…
Noutati…gagicutza mea e bine.Se misca tare de tot si-mi muta burta in toate partile.Ea e bine eu..deabea ma mai misc..am un burtoi imens, nu dorm noaptea de arsuri si dureri, am picioarele umflate…
Insa…ieri am fost la doctor si am aflat ca am colul scurtat si peretele uterului subtiat , ceea ce inseamna ca daca nu stau cuminte nasc.Daca nu nasc pana la sfarsitul lunii oricum fac cezariana intre 25 si 30 iunie.Yes!Mai e asa de putin….M-a mai chemat la control peste 3 saptamani ca sa programam exact data operatiei.Am intrat in panica.Dar nu de teama nasterii ci de faptul ca nu-s inca toate pregatite prin casa…..Of!Si eu abia ma misc!

Va tin pumnii la toate si sper sa trecem cu toate bine peste nastere.

Fetelor, dragelor…nu va mai speriati atata!De nimic!In ceea ce priveste epidurala si acul cel gros…eu acum aud de la voi ca e un ac gros.N-am simtit nimic la cezariana trecuta!Pe cuvant.A fost o intepatura mica dupa care au tot lucrat pe acolo fara ca eu sa simt ceva.Eram intoarsa pe o parte si ei isi vedeau de treaba.Eu imi vedeam de treaba mea, adica sa observ tot ce se intampla in jurul meu.In 3 minute am amortit complet de la brau in jos.
Asa cum v-am mai spus totul merge extraordinar de repede.La ora 8.15 am intrat in cabinet la consult,La 8.30 a hotarat doc sa ma opereze.Apoi am umblat dupa formele de internare, camasa de spital,cautat pat,vorbit cu asistentele despre analize,ras,tuns si frezat,pus sonda..etc.La 9 am intrat in sala de operatie iar la 9.10 s-a auzit primul tipat al lui Radu.
Apoi e taaare plictisitor….am mai stat aproape 1 ora pe masa sa ma coasa.Si nu mai era nimic dragut in asta…Muream de nerabdare sa-mi vad puiul(pe care mi l-au aratat doar din usa..),mi-era foame,vroiam sa-i vad pe ai mei..de asta mi-e cel mai sila acum.
Deci:CURAJ si FARA PANICA!Zau ca nu e asa de nasol precum pare…

Irinuca 34+

Mergi la inceput