Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
oana_bucur spune:
Nu mi-a iesit, bits...daca te uiti la ce facui poate apuci sa-mi explici din nou.
Pupici pupici
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2
Fabya spune:
oana_bucur constipatia e de la sarcina nu din cauza ca ai schimbat cafeaua.Ce poti sa faci sa maninci mai multe fructe ,legume si lichide daca poti bea si ceai verde.
Te asteptam cu vesti bune azi de la medic,tinem pumpni .
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
oana_bucur spune:
Mda...cu lichidele am inceput sa-mi dau silinta...ma impart intre apa si lapte...cam un litru din fiecare eu care nu beam nici o cana de lichid toata ziua...legume pap si imi plac...cu fructele nu ma prea impac eu...mananc un mar pe an si atunci ca ma chinui. Azi imi iau un robot de bucatarie ca sa incep sa fac diverse sucuri amestecate de fructe si legume caci banuiesc ca daca-mi pun sa le beau ma pacalesc mai placut.
Ceaiurile nu erau oarecum de evitat, ca si cafeaua?
Parca era vorba de excluderea oricaror excitanti...ceaiurile intrand in aceeasi categorie...bine, nu vad eu linii chiar rigide in privinta asta...dar intreb .
Fabya spune:
Oana eu am intrebat la farmacie aici in Germania si mi-au recomandat ceai verde si sa stii ca ajuta a doua zi dupe ce bei 2-3 cani de ceai.....incaodata succes azi la medic,sa vii cu vesti bune.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
ruxi spune:
Da, constipatia, boala grea....Si eu ma lupt cu ea de ceva saptamani si nu stiu ce sa mai mananc sau sa beau sa scap de ea. Eu mananc multe fructe, beau multa apa si cam tot degeaba. Din cate stiu eu nu e bine sa bei ceai verde in timpul sarcinii. La mine mai da ceva rezultate mierea cu apa pe stomacul gol sau prunele uscate. Daca mai stiti alte remedii v-as fi recunoscatoare.
Ruxi 7+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
oana_bucur spune:
Multumesc, Fabia. Intreb doctorelul sa vad ce parere are.
Chiar asa, Ruxi...prune uscate unde as putea gasi!??...nu de alta dar parca as pofti sa pap una doua.
Mierea, desi nu-mi prea place, o folosesc constant de ceva vreme...mi-a recomandat-o, in special combinata cu lamaie, iridiologul...si m-am conformat. Fac ptr cate o saptamana...curat si tai in bucatele mici vreo 3 lamai pe care le pun apoi intr-un borcanel cu miere si apoi in fiecare dimineata si seara iau cate 2-3 linguritze...asta si am inceput sa indulcesc cam totul cu miere.
Mai pun o caramida la sistemul imunitar.
ramonaa spune:
Buna dimineata burtici!
In primul rand, bun venit noilor gravidute!
Ce spor aveti la scris! Frumoasa listuta avem. multumim pentru ea!
Ce sa va mai spun, am mai scapat de greturi, somnul m-a mai lasat si incep sa intru intr-un ritm acasa. Cu Robert nu am asa rabdare cum ar trebui, dar el este foarte iute si abia ii fac fata. Cateodata ma gandesc, oare cum va fi cu 2 copii?
Si eu stiam ca pot bea ceai verde. Am fost si eu constipata vreo 2 zile dar s-a rezolvat. Eu mananc si legume si fructe destul de bine. As manca cirese toata ziua. Ma racoresc.
In legatura cu burta la a doua sarcina si mie mi se pare ca a crescut deja. La prima sarcina am avut o burta micuta si in primele luni nici nu s-a vazut. Eu am anuntat deja la sevici ca sunt insarcinata pentru ca aici sunt ceva miscari prin firma si sa fie totul ok.
Va doresc o zi minunata!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
Cristinna spune:
wow, nu intra omul 1 zi si deja va gasesc la capitolul 3. Constat cu bucurie ca se mareste listuta noastra de gravidutze, astfel ca le felicit pe proaspetele mamici si le doresc o sarcina usoara si la termen.
aiskafelicitari pentru listuta , e tare frumoasa si colorata, multumim frumos.
Oana mercic de intrebare, sunt mai bine, adica dau la ratedoar o data pe zi , in special seara, dar am o greata in permanenta[bang si nu prea am pofta de papa], asta e, sper sa scap curand de ameteala asta.Legat de constipatie papati caise si prune uscate, fac minuni. Bafta la doctor azi!
Catalina scumpa, tu pe unde esti ? Sper ca e totul ok cu tine si cu bb.
Va pe toate si va doresc o zi frumoasa
Cristinna 7+
aiska spune:
Octavia multumesc pentru completare,ti-am trecut data nasterii.Vai ce frumos ca baietelul vostru va vorbi 3 limbi!Imi pare rau ca aveti niste costuri asa mari pentru gravide in Japonia.Se pare ca majoritatea finlandezilor au in jur de 3 copii,poate si sistemul are o influenta.
Dolphin deocamdata nu am observat modificari ale burticii, la prima sarcina s-a vazut cam de la 20 de saptamini.Eram chiar putin suparata ca nu se prea observa.Am auzit ca piinea prajita constipa daca nu cumva e de secara.
Fabya de-abia astept sa vii si tu pe listuta!
Oana eu maninc musli de 2 ori pe zi(dim si seara) impotriva constipatiei.In Finlanda se recomanda produse lactate acre gen sana , fibre alimentare, legume si fructe multe ca sa nu avem probleme la WC.De cind am inlocuit piinea alba cu cea de secara vad ca sunt okay.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
aiska spune:
Ca sa dati hiperlink in care puneti ceva in el:
Scrieti urmatoarele:
-cuvintul pe care il doriti (ex.NUNTA NOASTRA)
-il colorati cu mouseul=highlight it)
-dati clik pe semnul de hyperlink care se afla linga HR
-in prima casuta unde scrie url puneti imediat semnul egal si dupa el ghilimele.
-inchideti ghilimelele intre aceleasi paranteze patrate [=" "]
-intre ghilimele scrieti adresa reala a linkului vostru
Asta-i tot! E greu?Ati priceput ceva?
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel