Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 30
Balbina spune:
LA MULTI ANI, ELENA!!! FII SANATOASA SI MEREU FERICITA ALATURI DE BARBATUL VIETII TALE! SA TE SIMTI MEREU TINARA SI FRUMOASA, IAR VIATA SA-TI PARA O INCINTARE IN FIECARE ZI!
Fetelor, merci frumos de urarile pentru puiul meu, sint foarte emotionata. Ca si anul trecut de ziua lui, retraiesc in minte filmul evenimentelor din ziua de 22 iunie. Apropo, acum 2 ani pe vremea asta nici nu aveam idee ca o sa nasc
O poza proaspata, proaspata cu tortul pentru cresa: aici
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
Incep cu: NU STIU INCA RASPUNSUL! inebunesc....chiar atit de greu se decind?
Ceva mai bun: vin si eu la intilnirea de vineri! la andy's la 18:00? am inteles eu bine?
La Multi Ani pentru Vlad si Elena!!! Numai sanatate si bucurii!!
lia_c spune:
Incepem cu cei mai mici:
La multi ani, Vladut!Sa cresti mare, sanatos, fericit, inconjurat de prieteni si oameni dragi!Iar parintilor, sa aiba mereu doar bucurii de la tine!
La multi ani, Elena!Iti doresc multa sanatate, fericire, iubire, succese si realizari importante!Si sotiorul sa-ti fie mereu alaturi, sa te sustina si incurajeze!
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
'neata natiune
Tare somnoroasa am fost azi dimineata, insa am ajuns printre primii la serv Diseara vin nasii in ospetie si aseara am stat si am lustruit cratitele si podeaua, am gatit de zor bucate, uf... [gluma] Adevarul e ca am gatit cite ceva, dar nu de zor
Nati, La multi ani sotului! Si sa vina cit mai repede!(stiu ca asta iti doresti)... Adevarul e ca cum stam noi aproape 9 ore doar pe scaun, nu e de mirare sa se supere bb pe noi si sa se agite... Eu dupa masa nu mai stiu in ce pozitie sa stau ca ma supara orice... Zi-ne aici la ce sa atragem atentia cind cumparam un carucior, ca si eu sint curioasa rau ...
Violeta, vezi ca ti-am trimis un PM cu locatia exacta a Andy's-ului si tel meu. Iti tinem in continuare pumnii, si nu uita ca tot ce se intimpla se intimpla spre bine!
Alincic, prietena mea imi povestea ca ei deja visau doctorskaia, pticie moloko si siliotka noaptea... si noroc de niste moldoveni care traiau mai de demult in acea zona si le-a dat adresa la un magazin rusesc "From Russia with Love" - cind au dat busna acolo au umplut masina - au gasit si muraturi si brinza de oi si hriska... Imi pare ca va trebui sa umbli prin cofetariile noastre inainte de plecare si sa intrebi retetele la prajituri
Eu tot eram inebunita de prajituri, pina la sarcina eram client de "fiece zi" la o cofetarie... Dar acum nu stiu de ce nu mai am pofte de dulciuri... Dar acum am dat-o mai pe fructe, inainte nu-mi imaginam ziua fara dulciuri...
Natali, nu conteaza ce e - principalul ca e masina - dar a iesit f frumos! Petrecere frumoasa la cresa!
Rodica, si eu am vazut lucrarile, mi-au placut in special cele de Pasti! Bravo!
Cum reusiti voi si cu bb si cu mincare si cu toate astea?
- dar a iesit f frumos! Petrecere frumoasa la cresa!
Alina, faza cu tastatul si mouse-ul o stim si noi, finutele cind erau mici si veneau in ospetie, noi(eu si fratemeu) deconectam tastatura si mouse-ul de la blocul de sistem si asa nu puteau face mare lucru, insa lor le parea ca tare mai lucreaza la pc . Cit priveste rujurile las ca asa se invata fata sa se faca mumoasa. Verisoara mea se plingea nu demult ca fiica-sa de aproape 8 ani i-a desenat pe foi cu rujul ei f scump si pe care il folosea doar la sarbatori, la fel saraca de ea a ramas si fara rimmel, creion... Asa ca daca cei mai mari sint curiosi, ce sa mai zici de cei mici...
Eu prefer muntele
o zi cit mai reusita
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
LiliaToma spune:
La multi ani, Vladut! Cu doi ani in urma le-ai facut surpriza parintilor de a te naste un pic mai devreme decat te asteptau. De atunci, ziua de 22 iunie a intrat in istorie pentru ei. Sa fii sanatos, norocos si fericit! Sa faci din fiecare zi a vietii tale o fila din istoria vietii parintilor tai, care cu siguranta sunt foarte fericiti si mandri ca te au!
La multi ani, Elena! Ma bucur ca te afli in cercul nostru si ca putem fi alaturi de tine( virtual) intr-o zi asa frumoasa pentru tine! Multa sanatate, noroc si succes in toate!
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)