Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by Davina

stie cineva cum se spala dintii cu bicarbonat de sodiu (de la cafea parca mi s-au ingalbenit)si pasta de dinti nu ajuta ...help ?

Eu stiu(si asa am si facut) ca se pune bicarbonat pe vata, pe tiflon, si se freaca dintii, fara sa inghiti desigur bicarbonatul.Si se clateste.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, hihi, dar chiar cu bicarbonat ti-ai gasit sa-ti inalbesti dintii? In tara unde albirea dintilor e o industrie bine dezvoltata Cred ca exista sute de remedii la indemina, cu efect mai rapid decit bicarbonatul, intreaba dentistul sau la farmacii.
Eu pun bicarbonat pe periuta si ma spal simplu pe dinti ca si cum as face-o cu praf de dinti. Insa sincer, nu am observat nici un efect.

Pentru cresa am facut un pandispan cu suc de portocale ("moi liubimii" ), iar acum merg sa-l ung cu crema si sa fac trenutul. Poza o sa fac la lumina zilei, adica abia miine.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

FELICITARI PENTRU DULCEATA DE VLADUT !!!!!!!!!

SA CRESTI MARE CA UN SOARE,SA FII O BUCURIE PENTRU MAMI SI TATI.!!!!!

FELICITARE SI PENTRU ELENA !!!!!!
NUMAI FERICIRE SI VISURI INPLINITE ITI DORESC!!!!

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Mersi de raspunsuri Alina si Nati.Adevarat ca aici se vind chestii de inalbire si mai fac albire la stomatolog ,dar eu nu pot face ca am dintii deja sensibili,si smaltul e stricat pe alocuri si cica trebuie sa fie perfecti(adica fara nici o cariuta..) ca sa-i inalbesti la stomatolog .Eu abia astept sa-mi scot o masea in Md ca nu vreau sa arunc cu 500$ in cabinetul stomatologic
Cu bicarbonat am citit ca si Hally Berry se foloseste hehe .

m-am uitat in listuta si tare multi sarbatoriti in iunie :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, merci mult de urari!

Aproape am terminat tortul de ornat, vehiculul de pe tort poate juca, cu acelasi succes, rolul de trenulet si cel de tractor sa vedem ce-o sa spuna miine Vlad si copiii de la cresa deh, gura copilului adevar graieste.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Alina, ca sa fiu on topic, stomatologul a spus ca nu-mi recomanda albirea, ca sufera mult dintii. Am mai auzit si de lamiie, dar poate aberez...
Si acum ce ma doare... Asa mari is girafele? Stiam ca-s mari, dar nici chiar asa....

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Davina,e adevarat ca in America nu prea sunt gustoase dulciurile? sau cel putin in Atlanta.
Caci sotul ride de mine si imi spune : ce vei face tu acolo fara "pirojinele" tale preferate?
Cred ca acolo chiar ca voi coace numai torturi.Ca de ciocolate ma satur repede,dar de un tort bun sau o "pirojina",mereu mii pofta.
Cred ca de aia nu pot nici cum scapa de burtica. Tot zic ca --asta e ultima data
Mai este cineva asa de "pomesanaia" la dulciuri ca mine?
Sotul mereu se mira de mine,caci cind gasesc ceva nou si gustos,ii spun: Numai de asta sa-mi cumperi,e ceva super.
Hei,sper ca nu am facut mare pofta la nimeni.Caci dulciurile astea ,stiti si voi ,nu sunt prea sanatoase.

PETRCERE CIT MAI PLACUTA LA CEI OMAGIATI[/i

BALBINA ,nu in ultimul rind FELICITARI TIE,
Ai devenit mamica acum 2 anisori. SA TRAIASCA PARINTII!!!!!!!!!!!

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani Vladut.Sa cresti mare ,sanatos si destept.Sa-ti bucuri parintii mereu.Felicitari si parintilor pentru un asa baietel cuminte si inteligent.
La multi ani Elena!Multa fericire si iubire.

Rodica posibil si cu sucul de lamaie ca stiu ca ajuta la inalbirea petelor de pe fata.Oare bicarbonatul face rau la dinti ?Asa-s lungi girafele,cred ca au vreo 5 m.Ti-am vazut lucrarile noi ,sint asa de frumoase si originale.Le-ai facut pentru Paula?
Alincic nu esti singura care iubeste dulciurile.Eu mai iubesc sa si le fac ,chiar azi am facut o prajitura cu caise.Sint si aici dulciuri bune ..poate n-o sa gasesti dulciurile pe care le preferi in MD si atunci le faci in casa .Ati primit viza deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!!MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA......LA MULTI ANI!!!!!!!
!!!!!!CINE SA TRAIASCA CINE SA TRAIASCA........LA MULTI ANI!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!VLADUT SI ELENA SA TRAIASCA, VLADUT SI ELENA SA TRAIASCA..............LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani si dun partea mea lui Vladut si lu' Elena!
Buna dimineata moldovence!
azi am dispozitie buna, ca maine e vineri si vine weekend-ul! O zi buna si ne mai auzim azi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 23+

Mergi la inceput