Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HOLA OLA FETELOR....

astept sa se trezeasca vladonele sa-i fac suculetul...

nu da nimeni suc suc? adica dupa ce ati trecut la pulpa de fruct, nu ati mai dat si suculet,nu? ca eu sincera sa fiu i-as mai da cate un pic de suculet intre mese...oare o fi bine?

mai am mai ajuns la o concluzie si anume ca nu-ti poti creste copilul ca la carte si asta pt ca exista mai multe carti si diferaaaaaaa de la una la alta.
ex am citit intr-un supliment mami ca nu se dau pere pana la 1 an si conopida si brocoli...tot asa. din cauza ca sunt "grele" pt stomacelele lor si le da gaze. la fel si varza...si inca ceva.

amu...unii pediatri zic ca este ok...
ma doare creierul.

azi incerc supica...nu am gasit albitura. asa ca voi pune morcov, un pic de telina si am prin congelator niste albitura de la socrella, dar habar nu am ce este.
si parca ma bate gandul sa-i pasaz morcovelul si un pic de albitura in zeama sa nu i-o dau goala asa.
inca ceva: o vecina care are grija de un bebe de 1 an - copil de doctori!! nu asa...- cica ii da peste zi zeama de la supa ca pe apa.
de fapt are un aparat care face la abur legumele...si ce ramane da pe post de apa. bine, ii da si apa, nu unmai supa de aia.

s-a trezit.....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bubamara, sa-ti tariasca vorbareata!Noi doar gangurim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioanna77- bai, ce porcarie cu sensi Blu-ul asta! Ai avut perfecta dreptate sa pleci! Si ce am observat cand am fost la bistrita: luasem un borcanas hipp din Bucuresti, cu 35.000 si la Bistrita, acelasi, la Sensi Blu era cu 20.000 mai mult. E inadmisibila chestia asta! Transport, transport, ados comercial, zic, mai, dar chiar atata????? Niste magari!!!!

Mara- mai, io chiar ca te-as sfatui - alaturi de Lavi si Taniutza - sa nu mai faci asa. Uite, io aminceput de ieri. e drept ca am avut noroc si a papat. Azi de dimineatza a papat asa: un pic de branza de vaci + 1 piersica jumate + jumate de banana. A ras tot. Nu usor, cu povestile mele, cum trebe sa pape sa se faca mare, chestii, dar macar fara circ si jucarii. ia incearca, poate tine figura. oricum, la faza asta cheia succesului este stapanirea de sine si sa nu te enervezi. ceea ce la mine este extreeeeeeeeeeem de greu! Io de scaunul de la Chicco sunt fff ultumita. Il folosim cu suuces de 2 luni si e ok. Si lui Titilici ii place. facem si nani in el, dar mai rar mai nou, ca stam mult pe afara si nu mai avem timp de nani in casa seara, ca mai demult.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noki, voi incerca, mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy- 1. nu poti considera revistele, chiar de plozi fiind ca si CARTI. Unele bat campii rau de tot! 2. si io te sfatuiesc sa-i pasezi ceva legume. Zeama aia....hmmm, e cam chioara. Io la saraly asa i-am dat, la sfatul doctorului, din prima, legumele pasate in jumate de liru de apa. Iesea o chestie lichida raaaau. 3. sunt de acord cu apa data peste zi..dar nu la multe ore de la fierbere. Adica intr-un timp rezonabil. Ce poate avea rau? Nimik, ba din contra..ceva gust de legume, ceva resturi de vitamine...Numa ca lui titilici nu-i place!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

MAMICONOIEMBRIE!!!!!
FEZI C-AI UITAT JUMA DE LISTA PE DRUM. SE TERMINA LA CORALIA, 14 NOIEMBRIE
C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mama!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mama, ce limbarnita am azi!

I-am dat mariei pireu de morcov cu mar de la hipp si i-a placut. Dar cum scrie pe el ca intareste scaunul si nu avem nevoie de asa ceva o sa pape mama restul borcanelului. SI-am sa-i dau maine piersici cu mar, de la nestle, ca de la hipp nu am gasit.


Bubumara, felicitari pt vorbareata, a ta e mai avansata, l-a trecut si pe tati in vocabular!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush si fetele cu pozele pentru tablou- Cristina MH are un calendar cam bussy in perioada asta, asa ca nu prea are timp. Da a azis ca sunt toate indosariate si cum prinde nitel timp liber, le pune. Numai ca mai dureaza. Da nu-i bai!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor sa traiti!

Io m-am sculat hotarita ca trebuie sa fac ceva.Dar ce? Fii-miu m-a zapacit de vreo saptamina.Se trezeste din ora in ora noaptea si cere ceai.Is cheauna dimineata.Am citit ca ai vostri se mai sculau si ei din cind in cind,dar dupa ceva vreme le-a trecut.Al meu ...din ce in ce mai des.Lapte nu vrea,decit ceai.Iar daca il las sa urle la un moment dat rasuna blocul.Ce sa faaaac?

Noki sa nu gindesti ca io i-am crezut pe domnii cu pricina ca dezinsectia are efect un an.Era un text de "adormit mamici".Dar toxic nu e - au spus tot ei.Nu se simte nici un miros si nici atunci cind s-a intimplat actiunea nu a mirosit.Au dat pe tavan si pe marginile camerelor.Io is multumita.

Apropo de carti,in aia roz "mama si copilul" am citit ca nu e voie cirese,prune si pepene - dau dureri si diaree.Dar cu prudenta merg pere,struguri,capsuni."cite bordee atitea obicee"Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput