mamici casnice- 52

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

acum am semnat contractul la noua locuinta unde ne vom muta si de saptamana viitoare ne apucam...sau se apuca mai bine zis sotul sa zugraveasca,sa spla geamuri si ce mai apuc pina plecam in concediu.
asa ca daca lipsesc sunt motivata...eu sunt cu supravegherea si supervizarea

o seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

mai dar vad ca a0ti scris ceva,va venit cheful de vorba,bravo

am avut musafiri,apoi am fost cu fata la cumparaturi,ma duc sa hranesc copii ca adineauri am intrat i casa si trecui sa va salut

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

anunt important:

DE NOUL CAPITOL SE OCUPA DANELUTA ASA CA VA ROG SA NU VA BAGATI DEGETELE
vecina sa faci tu lista cu sarbatoritii pe luna asta ca pe mine m-ai criticat ca nu am reinoit-o

ma duc sa cu soata:o pizza la lumanare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SVETLANA felicitari pt casa!

Am o problema,am facut placinta aia cu branza dulce care ai scris-o tu mai demult pe aici,si cred ca am sa mananc cu lingurita in loc de supa mijlocul...ce-o fi fost?...branza prea moale sau de ce nu s-a intarit totul...stai ca mai insist cu ea in cuptor poate iese neagra,macar stiu o treaba...pfuuuu,si asa frumos miroase

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vecina te iei de mine , de aia a venit iarna la tine ca n-ai actualizat lista . Sa-tzi traiasca, casa, sa traitzi multzi ani in ea... sa iasa zugraveala bine si ,... sa ma asteptzi si pe mine . Moammmaaaaa, am facut poezii sau versuri
Flavia dar bunicii sint la tzara sau la munte ? , asta asha ca sa stim de unde maninci capshuni.
Corina sa nu cumva sa trimitzi ninsoare si la mine, imi ajunge dimineatza cald iar dupa amiaza frig de nu mai pot
Geani te-am pindit, te-am vazut iar in direct... Iote daca strig, poate apari ca data trecuta...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by osna

anunt important:

DE NOUL CAPITOL SE OCUPA DANELUTA ASA CA VA ROG SA NU VA BAGATI DEGETELE
vecina sa faci tu lista cu sarbatoritii pe luna asta ca pe mine m-ai criticat ca nu am reinoit-o

ma duc sa cu soata:o pizza la lumanare

dar ce e mai bataia asta pe deschis capitole?!
se da ceva moca daca deschizi cat mai multe subecte sau ce?

miha,superb filmuletul cu robert.Cum ai facut? dupa camera video sau aparat foto ai pus filmul?

flavia,important este ca te simti bine.nu conteaza unde esti

andora,nu merci.pe vecinul ti-l las tie daca esti amatoare

georgiana,bun revenit

am plecat sa-mi adun gasca acasa

somn usor

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

valeu... iar ramasei in urma cu cetitu ca astazi bantuii.dim am fost cu copilu si grupa lui de gradi la o biblioteca pe Stirbei voda unde au avut carnaval si s-a lasat cu o sacosa de cadouri-darnici sponsorii,apoi venind spre casa am gasit capsuni cu 15 mii kilu si am luat de m-am apucat de gem cu toate ca fu sarbatoare.acu le terminai de fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

waw cw fain eeeeee...se trag cu artificii in IOR.care stati mai aproape de park le vedeti acum.

Mergi la inceput

Cami se da premiu, dar pentru cine deschide capitolul urmator

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Descjis capitolul nou aici, asta pentru ca va stiu in stare sa scrietzi toata noaptea

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput