mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 13
andora spune:
Salut fetele mele.... iar n-am timp sa scriu mult..dar am vazut poze cu Robertel tunsulici, are cu totul alta figurahihihi, flacau mare ce mai..... Si cu Amalia scumpica, dar eu inclin sa cred ca domnul din poza e fratele Mihaelei? Ca prea seamana....
Corinuta bun venit. spune cum e bebe mic, papa? doarme? Hai ca toata lumea te intreaba asta cred
Lucia asa e a fost ieri un vantalau... bafta la dsen azi..
alinuta bine ca e ok... cu dr ma refer hihi. Bubitele au trecut?
Cami nu vrea bebe colegu'? As zice eu sa-l inrtebi si pe vecinu' dar ma jenez.
Svetlana... da ai dreptate cu dietele eu am testat pe pielicica mea cea groasa faza cu sosonii....
Bai sa va zic belea, uitai ca e ziua lui finu-meu pe 29 unie si si-o serbeaza tamana cand eu tb sa fiu la Bran. Dar tot rezolvam noi cumva. Ca-mi vine sa mor de ..nervi.. Nu de alta dar pana vineri suntem la tara cred si dupa aia vroiam la mare.... vedem noi.
Ma duc... ca se scoala uca, ne-am facut de cap azi, in plaza sunt niste concerte si gogoasa mea nu se mai lasa dusa de acolo asa am venit abia pe la 15. Acum retur la plaza, asta dupa ec vin parintii si cumnatii si prietenii sa ciocnim un ou si sa papam ceva dulce. Pup dulce pe toti si sa va distrati bine!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Andora,cand spui Bran te referi la Moeciu?
daca e da atunci nu te stresa ,ca intalneala e pe 30 si ai timp sa ajungi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
symaco spune:
fetelor la noi au cazut,ieri,cativa fulgi de zapada si s-a anuntat ca la sf de saptamana va ninge!
Carla tot o cumintica a ramas,doarme toata noaptea...,daca e popo curat tot e ok,a inceput sa scoata sunete si noi ne topim in jurul ei!
incercam sa nu o neglijam cumva pe sybille dar egal ce si cum facem tot mai auzim...`´da acu pe mine cine ma ia in brate?``si sa ma vedeti atunci ca un pom de craciun cu doua printese in brate!.tati nu are voie sa o tina in brate numai pe Carla,ori pe amandoua ori pe niciuna,noroc ca io sunt laptareasa si am voie sa o tin pe Carla mai des!
uffffff,e obositor cu doi copii dar frumos..va recomand cu caldura sa probati!
va doresc o saptamana frumoasa cu mult soare!
mariussimiuc spune:
Corina,recomanzi tu cu caldura neste treburi,dar pana una alta io ma duc sa ma bucur un pic de caldura de afara.
Ne mai simtim diseara!
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
Am venit in vizita, am citit pe diagonala sa vaz ce s-a mai intamplat si daca v-a fost dor de mine:) Si vaz ca ba sunt la tara, ba la munte
Sa lamuresc misterul, sunt la Arad la bunici
Acu am avut de copiat niste CD si am vreme de stat la PC, ca in rest afara, in gradina... am nimerit si eu ca gasca in cucuruz, in sfarsit stau afara cat poftesc
Maine vine al meu din delegatie si in wk asta ne duce acasa, pana atunci va tzuc ca mie mi dor de voi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Mariussmic suuuuuper dragalas Robert dansatorul.Andora, cum am schimbat locatia iar n-a avut Liviu chef de desen decat partial. Ne-am rugat de el dar degeaba si mai si zice ca Roxana e dragutza. Cica lui ii place la Plazza. Sper sa venim miercuri.Corina bine ai venit. Cum te descurci cu 2 bebeluse?Flavia distractie placuta!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
alexa si mami spune:
ohooo, a aparut flavia! sa-nteleg ca ai pc-u' da' esti in vacanta si de la el?:))) oricum, profitati de aer liber si distractie placuta in continuare!
corina, multa putere in continuare. esti o fericita!
alexa
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Mihaela, e scumpa foc Amalia. Tipul e taticul? Doamne ce tineri sunteti! Io la varsta aia nu eram nici maritata. Mai aveti timp pentru inca 1-2 prichindei, vorba lui Cami.
Nuuuuuuuuuuuuuuuu ala e un var de-al meu care are 20 de ani colegu meu are 38
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
georgi75 spune:
Remember me?
Ma mai primiti?
Ca am avut si io probleme...da sper ca s-au rezolvat.
si promit o activitate mai intensa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE