Partidul Pedofililor!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aoleu,cum se poate asa ceva??Mie Olanda mi se pare o tara cam ciudata,mai ales de cind am citit ca acolo nu se trateaza prematurii sub 1 kg si ca nici drogurile nu sunt total ilegale.Sau ma insel?

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Mi se pare dezgustator, incredibil si absolut de neconceput. Unde sunt organizatiile de protectie a copiilor? Unde sunt legile si ordinea? Parca in loc sa ne civilizam, ne intoarcem la nivelul animalic al junglei... oribil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Intr-o tara cum e Olanda nu ma mai mira nimic. Si e normal sa aiba adepti atat timp cat olandezii sunt asa libertini. Am fost in Amsterdam de mai multe ori, am vorbit cu olandezi prin restaurante si cofee-shop-uri, pentru ca ei sunt foarte deschisi si prietenosi si te abordeaza chiar daca nu ai chef de vorba. Cel mai tare m-a marcat discutia cu un grup de copii as zice, pentru ca aveau varste cuprinse intre 14 si 16 ani. Ne-au abordat fiindca erau tare curiosi saracii cum de am venit noi la Amsterdam si stam acolo fara sa ne drogam. Sotul meu a inceput cu o teorie cum ca nu e bine sa iei droguri, ca el n-a luat si nici nu vrea sa ia, bla, bla, explica el acolo de ce e impotriva drogurilor. Si ei se uitau ca la un om care nu e normal la cap! Vorbind de una-alta, am aflat ca ei considerau perfect normal ca un adolescent sa decida singur (indiferent cati ani are: 12, 13, 15, etc) cand isi incepe viata sexuala si li se parea normal ca trebuie sa "incerci" parteneri de ambele sexe ca sa vezi cam ce-ti place mai mult. Drogurile erau si ele la ordinea zilei: toti consumau droguri usoare si radeau foarte mult, tratau orice subiect cu o lejeritate iesita din comun. La o masa de langa noi era un cuplu care mai avea putin si facea sex in public. Si barbati-miu, foarte scandalizat, cu engleza lui de balta: "Do you think this is normal?" si arata inspre aia 2. Iar unul din grupul cu care vorbeam raspunde, si mai scandalizat: "Of course, what is so out of ordinary?" Asa ca, intr-o tara unde adolescentii gandesc asa, oamenii se drogheaza pe strada, iar daca te plimbi cu vaporasul pe canale ii vezi pe olandezi prin case cum fac sex (pentru ca acolo cuvantul perdea la geam nu s-a inventat inca) - nu ma mai mira nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

A, si imi place de mor ca acest popor care are timp sa dezbata relatiile sexuale "voluntare" intre adulti si copii, atunci cand a trebuit sa voteze Constitutia UE, a votat impotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Cand am zis eu tot aici pe forum acum vreo luna doua ca agenda politica a homosexualilor deschide drum si pedofililor,si tuturor deviantilor sexual,care vor cere si ei dreptul sa "iubeasca liber",moama ce rosii mi-am mai luat!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Doamne fereste-ne de astfel de nenorociti...
De Olanda ce sa zic??? Nu ma mai asteptam la nimic... nu-mi pot inchipui cum poate exista atata destrabalare acolo??? Am o prietena care a ajuns in Olanda si zicea ca pe la colturile strazilor de practiva sexul in vazul lumii... mi-e si rusine sa vorbesc sau sa gandesc despre asta... sa iesi cu copilul la plimbare si sa vezi homosexuali, lesbiene, pedofili, drogati pe strada?!! HMMMM... nu am nimic cu nimeni dar a-ti prezenta viata sexuala intima pe strazi... e un lucru anormal...
Si asa cum zicea cineva mai sus ca si adolescentii gandesc de mici asa... inseamna ca totul tine de educatie!! Cum de poate exista in centrul civilizatiei europene asa ceva??? Mai de graba sunt tehnici de trib...
Rusine conducatorilor tarii asteia; apropo ce religie predomina acolo??? oamenii merg la biserica? capii bisericii nu au un cuvant de spus in parlament cand se accepta astfel de legi prind comunitatile astea anormale???
URAT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vai, nu m-am trezit mai repede sa scriu ca o sa vina imediat stim noi cine sa zica ceva de homosexuali ... si era atāt de previzibil !

Chestia asta ori e o gluma f proasta, ori va fi o baza de date pt politie. Desi eu cred ca daca era pe bune īn proiect ar fi fost deja un monstruos scandal european... si nu am auzit nimic īnca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Conform legii din Emirate, toti adeptii si sustinatorii acestui partid ar fi loviti cu pietre pana ce decedeaza.
Eu sunt impotriva pedepsei cu moartea,dar in cazul de fata as ridica un bolovan,si l-as arunca cu toata puterea si impotriva celui care e gata sa legalizeze un asemenea partid.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Arestati?! Impuscati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Tocmai am citit link-ul in olandeza si cele 458 reactii dezgustate la adresa acestui "partid".... cred ca e mai bine sa dam informatii corecte/complete, olandezii nu sunt pentru un asemenea partid, infiintarea lui nu e ceva de la care ne putem astepta intr-o tara ca Olanda, cum povestea cineva. Sa nu confundam toleranta acestui popor cu deschiderea spre perversitate si anormal.
Nu prea vad rostul unor afirmatii despre destrabalarea din Olanda, nu mai povestiti aiureli... Si nu mai credeti ce va spun prietenii care au fost in Olanda, chiar nu se practica sexul la colt de strada(pe ce strazi a fost dinsa?)...

Si nu prea vad legatura homosexuali/pedofili, dar probabil e vina mea.

Cit despre libertinajul olandezilor, de cind sunt aici am vazut cele mai unite familii, cei mai iubitori tati de familie, implicati enorm in cresterea si educarea copiilor... poate acest aspect a fost unul dintre cele care m-a facut sa ma indragostesc de Olanda si olandezi si mai tare. Aici familia e pe primul loc, nu munca, nu hobby-urile, nu prietenii. FAMILIA. Faptul ca aici, cum nu am prea mai vazut prin lume(si nu spun din auzite, am mai fost si eu prin alte tari) foarte multi tati si mame lucreaza AMINDOI parttime, pentru a fi AMINDOI, implicati in cresterea copiilor.

Nu cred ca acest partid va fi infiintat. E o aberatie. Insa faptul ca aceste persoane bolnave exista in Olanda(cum exista peste tot in lume) nu e reprezentativ pt poporul olandez.

Mergi la inceput