Partidul Pedofililor!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

inaioana din pacate e fff adevarat ...au si site...niste nenorociti, eu sa fiu acum seful politiei olandeze i-as aresta pe toti...

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

De ce oare nu infiinteaza si partidul zoofililor ca tot fara consimtamantul celeilalte parti are loc actul sexual

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fete dragi, consimtamantul nu exista in lipsa discernamantului si legea spune ca ai discernamant asupra acestor probleme dupa 18 ani. E ca si cum o o persoana in lipsa facultatilor mintale si-ar da "consimtamantul". E egal cu 0. Copiii nu isi pot da consimtamatul pentru ca nu au discernamant, chiar daca zic "da", tot viol este.

Lena, inteleg acum ce vrei sa spui si ca e posibil in virtutea dreptului la opinie (si atat!) sa existe si asa gogomanie. Sa stii ca mie mi se pare o chestie buna in cazul asta. Asta pentru ca vor deveni cunoscuti de politie si la cea mai mica chestie pot fi arestati. Si cand spun cea mai mica infractiune, nu ma refer la, doamne fereste, vreao agresiune impotriva vreunui minor ci..sper sa ii aresteze pentru altele, mai inainte.

Oricum, daca nu e o gluma proasta sau vreun "experiement" pe opinia publica eu zic ca e totusi bine sa se adune ca sa stim de unde sa-i luam...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

este scandalos! ar trebui sa ii aresteze direct.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Si sa le taie tramvaiul !!!Tot direct. Sa li l puna la punga!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

sa zicem ca nu-mi pasa ce in mintea lu' nenea62@blabla...desi imi pasa, odata ce s-a gindit sa puna de-un partid (asa...de control...) sa oficializeze niste "nefirescuri"
Dar imi pasa mai mult de ce e in mintea celor care il aproba, nu conteaza ca e Olanda sau nu ...
Sa-mi spuna si mie cineva cum se aduna niste oameni sa discute despre posibilitatea existentei unui partid ( grupari/miscari/idei) ce sustine ca e necesar sa educam copiii prin sublinierea importantei sexualitatii exprimate la virste fragede.
Cum stau Gigel cu Costel si Ionel si Marioara si Anisoara, la masa rotunda si se intreaba: " voi ce ziceti? nenea62 o fi avind dreptate? sa o lasam pe Veronica, fiica mea de 10 ani, sa descopere ca e femeie?, tu ce spui Gheortza, fiul tau de 8 ani, vrea sa guste sexualitatea, sa-i dam un beep lu' nenea62 ?"
Asta as dori sa-mi explice cineva, e posibil sa se intimple asa?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by lena

daniela b presupun ca li s-a dat voie fiindca nu au legal alta dovada pentru a-i interzice desi presupun ca vor gasi ceva sa-i anihileze, dar in Olanda este "vrije mening"...dreptul la propria opinie, in fine, cred ca s-au bazat pe prea marea tolerantza si largimea ideilor si nebunii astia au gasit o portitza.

pai ideea asta pe care o vehiculeaza pedofilul asta libidinos, sorry de limbaj d-asta o si foloseste in scopul asta murdar ca sa vezi Doamne, intelegem noi "bunavointa" acestui partid vis-a-vis de educatia sexuala a copiilor.

Lena si t-rex Freya

Vrije mening nu poate explica si nici acoperi intentia scandaloasa de a intretine relatii sexuale fara consimtamint curat si liber obtinut.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

stati ca au adaugat acuma niste pareri ale opiniei publice si iata ce surpriza: aproape o cincime din poporul olandez crede ca acest partid trebuie sa existe .

insa 82% dintre olandezi vor ca cineva sa actioneze impotriva lor, ca de exemplu guvernul.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu cunosc o familie de olandezi care , dupa ce am vizitat Amsterdamul mi-au zis -,,Si acum hai sa vezi si Olanda . Cred ca 5 -mea aia e Amsterdamul. De la olandezi si de la toti nordicii nu ma mai mira nimic.Ei au fost primele tari care au legalizat si casatoriile intre homisexuali, etc.Au vederi mai innaintate decat pot eu sa-mi imaginez ca voi avea vre-o data . Pe mine pedofilia ma dezgusta si nu pot sa-mi inchipui macar ca poate fi aprobat un astfel de partid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

exista 2 variante:
- fie e o mare gogomanie si o gluma proasta, cum mai spunea cineva in zona
- fie o cincime din populatia Olandei e pedofila ceea ce nu prea cred...

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doamne fereste ce cretinatate !Am citit cu groaza .

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput