din Botosani????

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! Gata, miine plec la Botosani sa duc copilul la bunici. Astept sugestii de locuri de joaca frumoase.

Oana, bine ai venit! In primul rind, felicitari pentru emigrare. Si pentru bebelina, sa se nasca la termen si sanatoasa!
alayna, Oana o sa aiba o fetita Lisa Maria (vezi ca are la semnatura saptamina in care este, naste peste maxim 2 luni). Ce mai e prin Iasi?
hanako, drum bun si distractie placuta!
nanami, sper sa-ti fie mai bine, fara probleme daca se poate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

fetitele

oana bine-ai venit la noi , te asteptam cu vesti zilnic nastere usoara si un bebe ffffff..... sanatos

vaiiii,,,, sa nu mai aud de copii bolnavi

la noi a fost nenorocire cu ploile , cel putin aici in jud. unde stau eu ..... cativa morti si altii disparuti , vai,vai ce-a mai plouat sapt.asta .....

eu am muncit sapt, asta de m-am spart ,,, si maine si duminica si sapt. viitoare , nu stiu cat ma vor mai tine balamalele , eu lucrez intr-o fabricuta de piese de masini , si ni s-au intors inapoi niste piese din 3 locuri , cica nu-s bune sa le refacem si uite asa , ma duc la 9 dim. si vin seara la 7 am niste cearcane pe la ochi de zici ca am vazut ursul

azi am facut 5 ani de la casatorie si beau o inainte de culcare

hanako ptiuuuuu tsunami..... pusche pe limba ta distractie placuta si o vacanta minunata o iei si pe emilica ?

fetelor va pup pe toate si scuze dar ma retrag

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nanami, multi ani fericiti alaturi de sotul tau. Imi pare rau sa aud de inundatii, poate se vor termina.

Weekend placut botosanencelor!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ioana drum bun si sa ne aduci vesti din Botosani.
nanami ai grija cu inundatiile, am vazut si eu la stiri, aratau din China , groaznic, erau oamenii in apa pana la gat. Imi amintesc de inundatiile de anul trecut si de anul asta din Romania, sa dea Dumnezeu sa nu se mai intample niciunde.
hanako voi va luptati cu tsunami acolo, noi avem uragane aici, sper sa ne ocoleasca anul asta, anul trecut ne-au atins cateva, nu au fost de intensitate mare, dar oricum au facut ceva ravagii.

Fetelor care aveti bbi, spuneti-mi si mie, vi s-au umflat picioarele in timpul sarcinii? Am senzatia ca am niste buturugi in loc de picioare si imi sunt si f sensibili la atingere. Nu stiu ce sa mai fac, de 2 zile sunt asa si nu dau deloc inapoi. Abia miercuri ma duc la doctor, pana atunci, tot imi fac griji sa nu fie vre-o problema.

la toate si weekend placut daca nu mai vb.

Oana 33 cu Lisa Maria

Poze

PS: am uitat sa-ti urez nanami aniversare placuta, multi ani fericiti de acum incolo.

Mergi la inceput

fetele si multumesc de urari

oana nu cred ca e ceva de speriat, e normal sa ti se umfle picioarele , ca doar ai prins in greutate nu? incearca sa le tii in sus , urcale pe pereti si bea cat mai multe lichide , si elimina cat ma mult si eu am avut probleme de genul asta , ca am pus 20 kg in timpul sarcinii , sper sa nu fie ceva de speriat, dar totusi intreaba si doctorul cand mergi , bafta si o sarcina usoara

fetelor sunteti la distractie? distrati-va si pt. mine

va si wk placut

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

hop si euce mai faceti?
noi astazi ne-am intors cu bine din tarile calde
a fost vremea super si ne-am distrat de minune....
-nanami pe emilica nu am luato ..a ramas cu mamaie si ne-a fost tare dor de ea..insa urmatoarea vacanta o vom lua cu siguranta

va pup si voi reveni diseara si cu pozici
o zi buna si pufoasa tuturor

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hihi, am mai tras si eu cu ochiu' nitel pe la bostonence si am zis sa va salut.
Imi pare rau sa aud de uragane si tzunami - sa dea Domnul sa va ocoleasca dar ma bucur sa aud de noi membri, pup Oana si Lisa scumpita din burtica!
Distractii placute pe unde mergeti, la mare la munte la tara sau la serviciu . Noi fuseram la toate in afara de munte si de serviciu care incepe in oct.
Mi-a adus aminte de voi un tip din Canada cu care am jucat biliard, cica e fotbalist la o echipa a carui antrenor e roman si a numit-o Moldova Cica a auzit el ca moldovencele sunt focoase

Oana eu n-am avut opicioarele umflate deloc la sarcina, incearca sa stai cu ele in sus si sa nu mananci sare.....
Va sarut mult si aveti grija de voi! Sper sa nu mai lipsesc iar o luna pana la urmatoarea postare!
Mii de scuze pt stilul smuls in care scriu, ma bate mandra la cap sa plecam afara

Mergi la inceput

hanako bine te-ai reintors ma bucur ce te-ai simtit bine asteptam pozici

andora .... mi-era dor de tine pe unde ai umblat mami? sanatate si spor la plimbare , ca-n vacante te-ai plimbat destul

ce faceti fetelor ?????? unde v-ati ascuns ????? sau a dat caldura peste voi ca nu mai sunteti in stare de nimic
haideti la barfa , ca daca nu.... (glumeam) , ca doar e vara , toata lumea la mare , la munte....

la toate

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

da la racoare sunt toti...adik sper ca nu hihihi.....
Mai io ma plimbai destulintr-adevar, si tocmai am papat un cozonac din ala moldovinesc di la mama lui..mmm ce bun a fost..
Va pup si eu mult pe toate!!!!! Si da Doamne ploaie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

mai fetelor mai vb mult de cozonaci??ce pofta am si eu de un cozonac facut la cuptorul lui mamuta meahihihi

am pus cateva pozici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/a65escd
sunt doar cateva din pozici sper sa va placa
va pup si va doresc o zi faina si pufoasa..fug la treburi si mai revin diseara

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput