din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana75 spune:
Hello, hello! Eu sint cam ocupata, am mers si la o nunta in weekend, iar simbata imi duc fetita la Botosani la maica-mea, sa stea o luna (deci va dati seama cam cite am de carat). Vrem sa plecam in concediu dupa aia. Mai trec pe aici, dar va doresc si acum o vara frumoasa in continuare si vacante cit mai relaxante!
PS: Daca am timp sa trec pe Unirii, fac o poza covrigariei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alayna spune:
Wow Ioana,nu mai zi de covrigi ca acum ma duc spre BT.Papa si pentru noi,in timp ce mananci sa te gandesti la noi Drium bun si distractie placuta in concediu
Eu sunt la servici,mananc banane
De ce nu mai dati pe aici?
Hanako,Nanami,Ina si restul fetelor.......adunanareeeeaaaaaaa
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
buna gagici
ce faceti? slaba miscare , scuze ca si eu am cam chiulit , sunt si eu asa de ocupata si cu casa si cu serviciul , plus si un stres urat pe capul meu ...
la noi ploua de cateva zile intr-una inundatii si tot felul de lucruri urate
in wk nu am mai ajuns la mare din cauza ploii dar am fost intr-un parc cu gradina zoo... n-a fost cine stie ce , dar piciul s-a bucurat
aoleuuuuu,,, fetelor nu mai spuneti de covrigeii aia misteriosi ca mooooooorrrrrrr,,,,, noroc ca nu-s , ca altfel......
va si va stept mai mult la barfa
G.K.R
Oanacn spune:
Buna fetelor
si eu tot din Boston. Am facut facultatea in Iasi, am lucrat 2 ani in Bucuresti, dupa care , cu prima ocazie fuga fuga in afara . Am fost anul trecut acasa in septembrie si am mancat si eu faimosii covrigei de pe Unirii, intr-adevar excelenti.
Eu sunt insarcinata, primul bebe si abia asteptam sa vina, due date-ul e pe 8 septembrie, pe 25 august vine mami din Boston sa ne ajute .
Se pare ca nu sunt prea multe localnice aici pe site, probabil toate au plecat care pe unde au putut.
Va doresc o zi buna, si sper sa ne adunam cat mai multe botosanence.
Oana, 32+ cu Lisa Maria
Poze
alayna spune:
Ona bine ai venit in clubul nostru
Sper sa ne incanti zilnic cu prezenta.Sarcina usoara.Vom face galerie cand se va naste bebe.E fetita sau baietel?Trebuie sa ai niste emotii fiind primul copilas.........
Nanami,imi era dor de tine.Si la noi a plouat vreo 3 zile fara oprire,zi si noapte.
De ieri s-a potolit ,dar e tot un pic rece dimineata.Mie-mi place la nebunie.Stiti ca nu sunt cu vremea calduroasa.La Polul Nord cu mine
Ce stii de Hanako?Cum se simte?
Va pup
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oanacn spune:
Buna fetelor,
sper sa reusesc sa trec cat mai des pe aici insa se pare ca nu prea ne nimerim nicicum la fusul orar.
Am citit si eu mesjele anterioare si imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat hanako.
La noi e groaznic de cald, traiasca aerul conditionat ca alfel nu stiu cum am supravietui aici.
Pupici,
Oana 32+ cu Lisa Maria
Poze
hanako2004 spune:
yoiii aparusi si euscuze de apsenta mea insa am fost mereu in umbrasi vam citit insa nu puteam sa scriu(pagina unde trebuia sa va raspund nu se deschidea sub nici o forma)
oana bine ai venit la noi si iti doresc sedere placuta
sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
-noi suntem bine ....acum ma pregatesc de vacanta ...de sambata vom pleca eu si sotul meu in concediu...hihihi ..de cand astept aceste zile sa ne relaxam si noi putin..ne vom intorce pe 27
plecam de sambata 22 luna asta.....
o sa-mi fac timp sa intru pe net si sa va salut din tarile calde..sper sa pot de samurai
va pup si poate pana plec mai intru sa va scriu...
va pup si va doresc o zi pufoasa
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
Oanacn spune:
hanako distractie placuta in concediu si sa aveti bafta de vreme frumoasa, pe unde mergeti?
Noi sarim anul asta concediu, ca de vine bebelina.
La noi e urat afara, a fost furtuna toata noaptea si acum ploua marunt.
mai vb,
Oana 32+ cu Lisa Maria
Poze
hanako2004 spune:
oana multumesc mult
excursia va fi in Malaysia pe insula Peneng...sper sa fie bine si sa nu ne prinda un tsunami
va pupacesc si va doresc un weekend placut
o zi pufoasa
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
alayna spune:
Hello fetele,ce mai ziceti?
Hanako,maine pleci in vacanta? Have fun ! Ce frumos suna,eu abia pe 15 august am sa merg cateva zile la mare,de vreo 5 ani consecutivi merg numai la munte am zis ca anul asta sa mai trag si la mare.Daca nu mai vorbim,iti doresc drum bun,distractie placuta si sa faci poze
Oana,cand vine bebele?E fetita sau baietel?Sau nu stii?Iti doresc sanatate si odihna multa
Restul unde sunteti?
Nanami,Ina,Ioana........pe cine am uitat?
ADUNAAAREAAAAAA