Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Sorina, nu-i bai ca nu mai enumerat si pe mine, eu stiu ca voi va ganditi la mine

Ne pentru bebe Rares sa fie sanatos si el si mamica lui.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete.
Mama, da chiar reuniune pe cinste aici....
Anis, superba papusa ai.Bine are cu cine sa semene...
Laurici ma bucur ca ai aparut.
DanaP, mersic de urari.
astery, victoria,sorina,oana, mirela,tumpi,anca,mihaela, vale,lachi, madyn,monica,anis, laurici,crinuta,Flori76,shehe,asi,relya,georgi,alexa-ioana,zisa cami,ralucaN,srdit, dandana( io fi uitat pe cineva?)....milioane de pupici

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by gogosar

astery, victoria,sorina,oana, mirela,tumpi,anca,mihaela, vale,lachi, madyn,monica,anis, laurici,crinuta,Flori76,shehe,asi,relya,georgi,alexa-ioana,zisa cami,ralucaN,srdit, dandana( io fi uitat pe cineva?)....milioane de pupici

Hihi, da, pe mine

Abia acum v-am descoperit, imi pare bine ca ne reintalnim!!
Pupici tuturor si revin cu detalii mai tarziu, acun un mic terorist imi plange de dor de duca... afara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Hristos s-a inaltat !

pt. bebe Rares : Sanatate multa !!!!!! Sa ajungi cu bine acasa impreuna cu mamica ta.

Victoria imi pare rau.

Mai fetelor tare-mi sunteti dragi. Toate, toate ! Fara enumarari ca ...fac pozna.
Io" ma laud " ca mai nou am TSH-ul mare chiar sub tratament ... Asa ca daca ma dilesc de tot , de la tiroida mi se trage !!!!

toate fetele fara deosebire
Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Rozi, si pentru tine

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,ia uitati ce www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77232" target="_blank">veste minunata are Anis sa ne dea!!!

FELICITARI,ANIS!!!sa fiti sanatosi si fericiti!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Felicitari din toata inima , Anis . E absolut minunat ce ti se intampla !!!!!

Cineva acolo sus te iubeste !

Sarcina usoara si un copil sanatos, frumos, voios si norocos !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,eu am pus mesajul despre Anis repede,ca vroiam neaparat sa stiti si voi,insa acum stau si ma gandesc...
Doamne,nu-mi vine sa cred...Dumnezeu e mare,fetelor!Numai cand ma gandesc la cat s-a chinuit Anis sa aiba un bb,cati ani de sperante si durere,apoi cat stres la fiv si uite ca acum..Doamne-Doamne i-a dat inca un copilas,de data asta natural...
Ma bucur din toata inima pt tine,Anis!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ce minunat !!! cu credinta si rabdare se pare ca orice e posibil !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

wow fetelor, e minunat ce se intampla, nu-mi vine a crede.

Anis felicitari!!!!!!!! Multa multa sanatate si sarcina usoara!!!

Fetelor, Dumnezeu e mare si face minuni. Am o presimtire buna de tot. Prevad ca vor urma multe multe gravidutze. Doamne ajuta! (Ancutz frumos si Tumpilici, pe voi va vad primele pe lista)
Moicutza-Elena,Androixo,Laurici, Vale, Rozi, Flori, Sorinutza, Madynutza, Asteryutza, Danutza, Gogogsarel frumos, Rely, Alexa si toate toate celelalte pe care nu am apucat sa le salut pupici multi
Florypop, multa sanatate lui bebe mic!

Hai ca am editat lista asta de tshpe ori, cum imi mai aduceam aminte ca am scapt pe vreuna din voi. Oricum nu am uitat pe nici una si imi sunteti super dragi toate!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput