Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Crinu' know-it-all yeap... si dupa cum banuiam tocmai mi se confirma ca si a 5-a e nereusita.
Am batatorit bine de tot forumu' asta in atatia ani, sunt vesnic recunoscatoare ca tare multe am invatat aici.
Pupici si tie si lui Rayan

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

ioi tu fete da ce ne-am strans, ce dor mi-a fost de atmosfera asta !! Lauriciuleeeeee...ce bine ca ai scris sa vad si eu ce mai faci...si lasa, daca nu a vrut fetita sa vina, o sa avem nepotele...ii punem pe baieti sa ne faca un card !...dar revin cu o veche zicala de la stramosii nostri 'daci' (, valabila pentru toate fetele mele "never say never"...nu se stie niciodata, pana la 67 ani mai avem !!!
sa va traiasca fetele mamicilor ! Roxanici, Anis, RalucutzaN si ...sa nu uit de Lory !!! pe unde esti ?...tuturor mamicutzelor sa le traiasca bebelasii !!!
io sa va zi drept ma simt aici ca la o reuniune de "x" ani de la terminarea scolii...pe bune !...
Oana-beu sorry ...dar esti o luptatoare si nu ne dam batute !
deci acum va pup pe bascuta, ca sa o citez pe draga de Georgilici si astept sa vad ce mai ziceti si care mai apareti la interval !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai mai mai, da' ce-mi vazura ochisorii??? Doamne, anul trecut, fix pe vremea asta, va dadeam vestea...
Mi-e tare, tare dor de voi toate, de intalneala noastra... hai ca-mi dau lacrimile.....
... si nu mai am nici cuvinte...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Astery te pup dulce si ma bucur ca ai venit si aici.Pupici luiRazvanel(ne arati si ceva pozici cu minunea ta?)

Flori
Noi

Mergi la inceput

'Mneata !

am intrat rapid sa va intreb de Dandanutza, ce stiti de ea, a nascut ?
o zi faina sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele sinteti minunate si imi era un doooor de voi!!!!

RalucaN super ingeras ai!
Anis sa-ti traiasca papusica, te-a mostenit la ochi! (si eu sper sa ma mosteneasca)

Dandana facea bine, e colega cu mine la mamici, asteapta o fetita.

Va pupic pe toate.

30+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Cu intarziere spun si eu La multi ani lui Asi si Ancutei si visul cel mare sa vi se implineasca !!

Sorina chiar aseara ma gandeam si eu la Dandana ce o mai face . Nu stiu daca a nascut dar in iunie parca ar trebui sa nasca.Sper ca este bine si ea si bebelina ei.

Raluca si Anis aveti doua printese superbe, sa va traiasca si sa aveti numai bucurii din partea lor!!

Florypop sa-ti traiasca baietelul!!

In rest va pe toate , nu va mai scriu pe rand pentru ca sunteti atat de multe si nu vreau sa sar pe cineva.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by Victoria

Eu se pare ca sunt veterana...in cap de lista la aspirante si mi-am mai pierdut si din optimism, dupa 5 IAS si un FIV nereusite. Acum vad ca inatarzie CM - sunt in ziua 40, da nu sper nimic, si nici test nu-mi vine sa-mi fac...Fetele care ati mai facut FIV, ce stiti, se intampla sa intarzie CM dupa FIV?

V

veni, vidi, Victorie!

Crinuta71 a avut ciclul la 50 de zile dupa fiv.

Poate totusi ar fi bine sa faci un test.Am mai auzit fete care au ramas gravide natural imediat dupa fiv.

Am facut test ieri...e negativ, si ziua 41

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scuze ca dau buzna la voi, dar am vazut ca intrebati de Flory asa ca va rugam in numele ei sa tineti pumnii stransi pentru bebe Rares care a avut ceva probleme la nastere (lichid putin, circulara dubla) si in dimineata asta respira singurel. Ne rugam sa fie bine si sa vina repede acasa!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Of Dana p., adevarat graiesti cu enumerarea persoanelor, ca fara nici un gand rau uitam si ne pare rau...asa cum nu te-am trecut fix pe tine..... cu toate ca stii tu ca tin la tine
Madyn si Dandanutza, sa aveti o nastere usoara si la termen si sa va bucurati de bebei !
Sanatate lui Florypop si bebeului.

pup u all

Mergi la inceput