Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova am luat bilete intr-o statiune micuta din Halkidiki, Philoxenia Bungalows e hotelul, demipensiune, am tot citit pe net si lumea care a fost acolo a fost f incantata. e f multa liniste si exact asta imi lipseste, sper sa fie ok, e cotat cu 3* in ulele cataloage si la nemti cu 3* si jumate(m-a distrat faza)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Lucreaza f mult Clau, Giova cred ca tie greu toata ziua cu bebe, te mai ajuta cineva?
March eu nu am fost deloc multumita de pampers, ai incercat huggies? Sunt din SUA si sunt multttt ma bune, le gasesti la Metro, au o banda de elastic pe toata partea din spate si nu mai curge pe langa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anas-haioase pozel ecu Tibi- treb sa mai fac si eu cu aparatul care le paote descarca aici
SIlvi-vacantza palcuta si sa te relaxezi, am uitat mergetzi far abb, nu? Lasa ca si tu ca si Alina ai un flacau super grasunel si haios, sanatosi sa fie!In Halkiki ala a fost mama acu 3 ani si i-a palcut mult!
Cuscra- nu mai vb cu mine pe mess, esti in mutari, sa avetzi spor si bafta!
Daniela- nu sunt mai f. suparata, eu la faa de la posta azi chiar m--am distrat datorita lui fii-ma care parca o certa pe tipa, asa canta
chiar incerc sa ma relxez si destresz in romanica noastra.
De miine dupa amiaza vin socrii, dar eu voi fi cu ei doar doa zile ca vineri plec la capitala pt nunta-nu cred sa mai rezist pian al 5 dimi ca la noi tzin astea pina pe la 1.30, dar nu mergi la bisrica la 5 sau 6 dupa amiazaCE haioasa e Ioana, amea tot cheliutz avad ca e si i-a picat tot parul negru care era si mai bogat si vad ca-i creste ca lui tasu saten inchis, macar de ar mosteni-o pe socrela care are un par tere bogat si fain-merg sa bag si eu ceva la ghiozdan pina apare Emma de la plimbarea de seara!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DAniela si SILVI-eu folossc si huggies si pampers si am vazut ca pampersul de aiic nu e la fel cu cel de la noi, aia de la canada sunt super ok sa stii, pampersul, similari cu huiggies deci ok!
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela, scutecele lui Tibi sunt Huggies. Mult mai bune ca pampers.
Anasebe super pozele. mai ce face Tiberica cu clownul ala.
silvi, da foarte myult munceste, ca tre sa termine iun proiect si e dispe, dar in rest venea acasa pe la 18-19.Cine ma ajuta? eu cu mine insumi. noroc ca am un copil cuminte, exceptie ziua de azi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Fetelor dragutelor, refreshati-ma si pe mine, cum va hotararati de 1 iunie...As veni si io, dar pana la ora 14 sunt la munci...Pupici

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anabordea

Fetelor dragutelor, refreshati-ma si pe mine, cum va hotararati de 1 iunie...As veni si io, dar pana la ora 14 sunt la munci...Pupici

Album

Cine sta cu Dariuta?

maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi folosim Huggies nr. 4. Sunt foarte multumita de ele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Noi suntem inca la nr. 3 Huggies.

mergem la baita.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Gio, soacra mea, si in plus sotul meu are ca program o zi de dimineata si urmatoarea de dupa amiaza, si, deci in la fiecare 2 zile sta cu copiii doar de la 1 si ceva pana la 2 si ceva, cand ajung eu.
PS si cum a ramas cu intalneala de 1 iunie?
Album

Mergi la inceput