Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Noi suntem inca la Pampers nr 2. Si ziceti ca sunt mai bune Huggies??
Eu am avut probleme cu Pampers...ii puneam scutecul si dupa 3 minute ii iesea pipi prin lateral...dar am crezut ca astea sunt cele mai bine si asa tre sa se intample. Acum o sa incerc si Huggies.
Gio, te admir ca nu-ti pierzi rabdarea cu Clau pelcat mereu ba inca il mai astepti si cu papica buna. Eu nu pot sa fiu atat de buna...m-am saturat sa nu puteam face nimic impreuna...asta este o mare frustrare de-a mea.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo Parerile sunt impartite cu Huggies si Pampers. Incearca si tu.
AnaB Cu intalnirea a ramas ca ne vedem pe la 10, in Tineretului, daca e frumos, si daca e urat Nico si cu mine am zis ca ne vedem la Kidex.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SIMO, hai ca acum am vazut postarea ta, cred ca am scris amandoua in acelasi timp si nu am vazut sa iti raspund.
Da, cred ca e vorba despre concursul de care vorbea prietena ta. Nasol e ca sunt doar 450 de locuri (initial cica erau mai multe) si super multi candidati, asa ca eu nu am asteptari prea mari.
Am facut Limbi Straine, franceza-engleza la Universitate. Am facut master de Studii culturale franceze si inca unul de Drept comunitar plus un DESS in Franta.
In ceea ce priveste doctoratul, il fac pe franceza, la Limbi straine, antropologie culturala aplicata pe literatura. Da, profi exista, e vorba de Dolores Toma, profa de literatura sec. XVII la Limbi straine.
Acum sunt asistent universitar la Dimitrie Cantemir, la Limbi straine, nu am vrut la universitate pentru ca era super prost platit si trebuia sa fac si munca de secretariat asa ca am ales o facultate privata unde e super misto, nu ma streseaza nimeni, imi fac orele si asta e, in plus salariul este foarte bun.
Misto masterul pe care vrei sa il faci, super interesant.
Stai linistita, nu m-ai innebunit cu intrebarile. Daca mai ai, iti raspund cu placere.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Uff, nu pot asa dimineata..poate facem o gradina botanica, ceva dupa amiaza...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

AnaB Nu e rea ideea cu Botanica. Spui cand si vin si eu.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Anda, ai planuri frumoase si vei reusi cu siguranta, iar bebe se va bucura de o mamica super intelectuala. In ce an ai terminat facultattea, nu de alta dar poate am fost acelasi contingent.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Misiune indeplinita. imediat merg sa spal vasele.
Simo inca le mai pot face pe toate si sa stau si pe net.Pt cat timp...nu stiu.Mamele noastre sunt in Alba Iulia si nu mi-ar conveni sa se muta nici una la noi sa ne ajute. asa ca.. ne descurcam singurei, ca e mai bine.
Pt. noi iesitul impreuna a devenit un lux. Ma bucur enorm, cand iesim, la sf. de sapt.Zici ca merg sa-mi cumpar nu stiu ce!!!

L-am lasat pe Clau sa-i dea cereale si ce faceau amandoi: se hlizeau unul la altul si bebe n-a papat nimic. asa ca am preluat eu fraiele, n-a mai ras si a papat tot, fara discutii.

Anda ti-am trimis pe net, ce am aflat. El nu stia cate locuri sunt. Cica cu el au mai intrat 125 concurenti. si tine 2 sapt. concursul + candidatii de la Buc. .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

AnaS ideea a fost a Nicoletei, si cred ca va veni si ea...pe la 4-5 daca va e bine eu vin cu placere.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Super. Stabiliti voi o zi si ma conformez.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Unde sunteti???

daca nu mai scrie nimeni, ma bag si eu la spalat vase. revin in 10 min.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput