Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bine v-am gasit.....
si noi pe aici...am papat 100 gr piure de legume-morcovi, telina, morcovi si dovlecei si acum astept sa se mai duca din caldura si sa iesim tura 2 afara...multumesc mult fetelor care mip-au dat solutii antibubite la gurita...
treceti-ne si pe noi cu 7900 gr. la cinci luni (03.06.2006). pe 10.06. avem si noi botezul...de-abia astept....
interesante discutiile despre mijloacele anticonceptionale folosite...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetele, ma bucur ca v-a distrat Ayan!
ANAM, ai rabdare cu serviciul, iti gasesti tu ceva bun. Si ai rabdare si cu bebelina, ca papa ea atat cat ii trebuie. i-o fi si ei cald.
GIOVA, mai ai putin pana la nunta! Ai emotii?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebe, giova, cata si celelalte fete care ati facut botezul, spuneti-mi si mie, va rog, in ce consta trusoul de botez? ce trebuie sa cumpere nasa? trebuie sa ma duc cu nasa sa-i cumpere si nu stiu in ce sa-l imbrac? ceva deosebit...
eu m-am gandit la un body, o camasuta, o pereche de pantalonasi sau o salopeta, cioprapei , opincute, un prosop si cam atat...este bine? mai trebuie ceva?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUMBITA, traditia este asa: nasa cumpara tot. Costumul de botez de preferinta este alb. Ia si tu ceva dragut, dar de vara, ca e super cald, nu si body si camasuta. Bafta cu pregatirile!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Imprumut copil marait! Innebunesc, chiar nu-l vrea nimeni. L-am lasat sa se maraie singur, ca mi-a facut creierii si nervii muci.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AnaSebe, si eu posed una bucata vesnic maraita. Lasa ca o sa ma iau la intrecere cu Alina, care are cel mai rasfatat si urlacios copil.
AnaM, imi pare rau ca pitulicea ta nu papa cum tb! Sub nici o forma nu obliga copilul sa manance ce nu-i place. DAca vezi ca-i place banana, desi se spune ca e alergena, incearc-o in combinatie cu mar ras. MArul e cel mai bun pt sugarei. Si eu am fost nevoita sa inecerc toate combinatiile posibile cu banana, pana sa ajunga azi gaza mea sa pape mar cu branzica, fara banana. Vezi ca banana constipa. E neaparat s-o combini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANAM-- bafta cu jobul si are dreptate BEE cu papa si cu banana- eu zic sa ii dai amr ras ori simplu ori cu o amsur ade cerele, asta le pla ce f. mult, sau cu brinzica mai incolo., dar inati baga-i cate 1 fructy sau o leguma singure- vezi ca mai e un cartof dulce, care le place la bb si incearca sa-i pui in formula si cereale doar de gust nu neaparat sa fie gros, pe linga tzitzi!
ANAS- o fi marait d ela dintzi, poate e si el mai precoce cu ei, ca nu stiu sa te fi plins pian acu sa fie marait. dar a mea e vesele mai mereu, uneori asa tare canta si ma dispera, ca taica-meu profesor de mate- nu-si preapoate face meditatziile decat d co tzin pe balcon sau afara, ca da mereu concerte-doar e duap somn gagica

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, azi am fost tot pe drumuri pentru a cauta excursii in Grecia si a rezerva ceva, pana la urma am reusit dupa unele peripetii, plecarea nu era din Cluj si a trebuit sa caut o alta agentie, avansul nu era 30 ca era 40%, in fine am rezervat ceva spre sa fie ok.
Sa va raspund cu steriletul, e ok si nu prea...adica e ok ca metoda de contraceptie, nu doare cand ti-l instaleaza, doar cand te consulta cu valvele dar asta e, in rest nu simti nimic. Doar ca CM dureaza mai mult, acum in iunie trebuie sa merg la control, sa vedem cum e.Oricum eu l-am pus de la 6 saptamani dupa nastere si nu renunt la el.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris dar am intrat sa va zic de sterilet. Alain saracutul roade la jucaria lui si l-am dat cu ceva Calgel, ce sa va zic, am simtit cum stau sa iasa doi dintisori...m-am emotionat. E cumintel saracu, daca nu are nici o problema, nu-i auzi gurita toata ziua. pentru alaaptat sunt anticonceptionale speciale, de la cabinetele de planificare familiala e cel mai bine sa luati. Citesc ce ati postat si intru mai tarziu, pupici
Silvi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Totusi am iesit putin, s-a oprit ploaia si am scos copilul in haine de casa si eu in treninig.
Am cumparat legume pt. supica, cereale cu lapte si banane- cred ca mai mult sa-mi satisfac eu pofta, dar sunt bune. sunt curioasa daca papa bebe.
Trebuie introduse treptat? sau pot sa-i dau o portie cum scrie pe cutie?
Oana, te inteleg. asa si eu la iarba verde: mama plange copilul, mama ia in brate bb, mama, etc... pana m-am saturat si i-am zis ce-am avut pe suflet de fata cu nasii. de atunci nu mai comenteaza nimic si cand plange sau e ceva, el e primul care alearga. asta in timpul care e acasa, ca cel mai mult e la birou.
Anasebe, Bee, Alina si eu ma iau de mana cu voi. al meu care e un cumintel, nu stiu ce a avut azi, dar nu-i convenea nimic. sa fie si vremea de vina?
Alina acum am intrat in febra pregatirilor, caut marturii, lumanari, ornamente pt. masa mirilor, etc. si incep sa disper.+ ca am inceput sa am cosmaruri: cum ca ma marit in blugi, il pierd pe marco la biserica, ma imbrac mireasa pt. petrecere .
Bumbita, nasa cumpara tot. nu e obligatoriu sa fie alb, poti sa-i iei ce vrei tu sau ea, numai sa fie subtire, ca e vara intr-adevar. Nasa lui Marco i-a luat un costumas care il imbraca si acum: blugi, bluza si o hainuta pe deasupra, ciorapei si papuci. a uitat de body, dar i-am luat eu ca mi-a fost jena sa-i zic.
Ana_M tin pumnii cu serviciul. doamne ajuta. in ce priveste pe iubita mofturici, da-i sa pape ce-i place, asta e.doar nu lasi fata nemancata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu cu copil marait si rasfatat si numai in brate si nici n-am ajuns la dureri de gingii, ne vaitam de un nas semiinfundat ca ne-a mai lasat raceala un picut, de fapt nici n-a fost prea grav ca temperatura n-a urcat mai sus de 37.7. Acum o legan ca este cam fitzoasa si daca o mai tin pana la baia de la 8 precis o sa-mi urle continuu asa ca incercam sa bagam un somnic.
Cata, pupicei Biancai si va asteptam acasa maine. Ma bucur ca i-a scazut febra.
Ioana, pupicei si Razvanelului sa se faca bine cat mai repede. Eu n-am avut probleme cu amigdalele insa Robert a avut si facea toata ziua rosu in gat si febra 40 si remediul a fost nu operatia ci sportul, la 4 ani l-au dat la innot. Si ce vroiam sa-ti mai spun, pune ma si tu un prosop de baie intre patutul lui razvan si al vostru ca sa nu mai cada in groapa aia ca se chinuie bietul de el. Am vazut pozici cu bunici si cu branula
Bombonico super pozele cu fotbalistii, eu nu stiu cine-s aia de prin poze ca ma doare-n 14 de fotbalisti(doar pe mutu l-am recunoscu) So nu esti gravida! pai ia educa-ti ma sotul putin, sa mai stea si el cu Jasmine ca doar n-ai facut-o singura
Alina este mortal Ayan cum rade la delfinul ala, cam de cat timp rade asa? Ioana rade cand are ea chef si pot numara pe degete de cate ori a ras pana acum.
Giova am vazut si filmuletul cu Marcolino cumintelul. pai Ioana isi baga mana si pe langa tzitzi imi imaginez cum va fi cu cremele.
Nico eu n-am inteles nimic din tabelul ala trimis de tine, dumiriti-ma si pe mine ca sunt

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput