Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mamicute,

Multumesc mamicilor pt. urari, am implinit si noi 5 luni ieri Sa traiasca toti bebelushii , sanatosi, papaciosi si fara probleme Fetelor tare greu imi este sa va urmaresc, nu prea am timp pt. ca are Robert 3 zile libere si sta el pe comp.Am de recuperat 2 capitole Incep acum sa citesc ce ati postat la 55
Bee sa iti traiasca Anuka, mult noroc in viata si sanatate multa bebelinei
Giova am ras ieri de nu mai puteam cum te rugai de Marcolino sa papeImi placea cum isi facea sila singur,am vazut ca tu-i puneai in varful linguritei papica, eu o umplu ca sa manance cat deschide gura ca minunea nu tine mult

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BOMBO, ce misto pozele cu fotbalistii!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MARAKI, sa iti traiasca bebele si sa fie sanatos si norocos!
OANA, da' chiar, esti gravi sau nu?
Fetele, ma duc la invatat, m-am distrat destul.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

MARAKI, ce mai faceti voi? In pregatiri de botez? Ce mai zice socrosenia? Pe Dixie l-ati tuns?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Sau parca ziceai ca la 7 luni botezul? Ca nu mai stiu.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina super pozele, fenomonal filmatul. DSoamne ce fain rade in hohote. m-am uitat de nu stiu cate ori la el.
Oana pozele cu fotbalistii nostri. Are cu ce se mandri Jasmine cand o creste.
Maraki ce mai face juniorul? trebuie sa-i umplu si eu lingurita sa vedem cum o fi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by alina80

Sau parca ziceai ca la 7 luni botezul? Ca nu mai stiu.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Maraki are botezul in 19 august, cand avem noi nunta.

L-am dezbracat pe marco, caci vad ca nu se opreste ploaia.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare dragutelor,
Am citit zilnic dar mai din umbra , ca am tot alergat si nu aveam timp sa si scriu si nici starea de spirit necesara. Cu serviciul sunt destul e suparata ca nu reusec sa im gasesc ceva calumea , cu pregatire mea cu tot. Asta e , am plans , am injurat , si am ridicat capul si o iua din nou inainte . Pai lasa ca am sa lucrez sub calificare si cu bani mai multi , fir-ar al naibii de batuti in cap. Si probabil ca din toamna o sa ma reprofilez sa zicem asa, o sa incep o scoala de 2 ani de zile. Deseara o sa primesc un raspuns legat de un servici asa ca tineti-mi pumnii.
Sunt suparata si cu pitulicea asta a mea, ca nu vrea sa pape mai nimic. Am fost la pediatra de 2 ori, primul lapte praf putea si normal ca nu i l-a placut nici copilei. Al doile pe care mi l-a dat e mai normal, nu pute , parca il bea mai bine, dar noi sa bem 150 cat azis pediatra ? In cel mai bun caz 50 , si atunci sa nu fii disperata ? Oricum tot tzitzi ramane baza , doar ca suge f putin. Pediatra a zis sa trec pe legume si carnita de pui . Eu cu carnita nu incep in nici un caz, am inceput cu legume ( fasole verde, morcov, cartof si putina ceapa ) . Rezultatul ? Dezastru , , nu-i place, plange numai cand vede lingurit asi asa mai departe. Il scuipa intr-o veselie .
Azi i-am dat sa linga putina banana si umpic i-am pus in gurita si vad ca ii place, asa ca dragelor stiu ca ati mai zis de cateva ori dar please , ziceti-mi si mie cum pot sa ii dau banana , cu ce pot sa o combin , si nu e prea devreme la 4 luni jumate ?
Gata cu vaicareala ca fiecae are problema , Bia si Razvanel , sa va faceti repede bine, multa sanatate , la fel si voua Selin si Mira
Un pupic la toate , scuze ca nu va mai numesc ., ( Giova mi-ai facut o pofta cu fasolica ta ,, joi imi fac si eu)
Noi sambata si duminica am fost la plaja, la gratar, a fost fain, a dormit pitulicea ( cu scandal inante de a dormi dar asta e ). Mi-a zis pediatra sa o bag in apa ( are pielea hipersensibila si o va ahuta ) , dar inca nu o bag astept sa fie mai calda apa, desi nu e chiar rece nici acum.
Pupici

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina, am vazut filmuletul ,super , pitulicea mea nu vrea inca sa rada in hohote , desi toat aziua o gadal si ma maimutaresc . Duminica a avut o tentativa de a incepe sa rada tare si eu destepat fug dupa tata-su sa o vada si el , si normal ca pana cand am ajuns inapoi i-a trecut cheful. Asa ca mai asteptam

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Am mai facut un test care a iesit negativ dar starile de rau tot le am acum nu stiu de la ce pot fi .Si sincer in momentul de fatza nu vreau bebe ce schimbare radicala intr-o sapt. nu?!
Dar m-am sucarit rau cu sotul zilele astea cat am fost plecati , si i-am zis ca daca mai vrea un bebe sa-l faca cu cine stie el ca eu nu mai vreau Eu cara copilul in car seat,eu schimba-l ,eu tine-o in brate ,eu sa fac toate de parca as fi fost baby sitter angajata si el omul in vacanta ca doar el munceste si e stresat si eu stau acasa si ar trebui sa fiu odihnita Vai ca iar m-am enervat...Si daca i-am atras atentia ca nu e ok ce face tot el s-a simtit ofensat asa ca si-a luat perna si de 2 zile si-a mutat dormitorul Sorry dar m-am descarcat si eu aici ca nu am cu cine vorbi

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput