Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

LA MULTI ANI!
tuturor celor care azi implinesc 10 sau 11 lunishoare
tuturor copilashilor de 1 IUNIE!
tuturor "copilasilor" cu copilashi!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, eu am patit la un moment dat, parerea mea e ca Sara se saturase de acelasi plictisitor mic-dejun. I-am dat painica cu unt si cu fructe din borcan(acelea sunt ca o "dulceata") si a inceput sa le manance. Sau incearca sa le combini cu branza din iaurt sau cu iaurt simplu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, e posibil sa fie o perioada trecatoare, noi nu am patit-o.
Ieri i-am luat caise din piata, f. parfumate si dulci, e incantata de ele.
Incearca sa ii dai fructe noi, poate vrea. De exemplu cirese, daca nu are probleme cu burtica.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Anis, pune-le in iaurt daca nu le vrea singure! eu nu am patit! e masa ei preferata! si orice contine branza dulce... ca mami

eu am probleme ca si-a dereglat programul de somn! cel de peste zi ...oare de ce?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Diana, felicitari ptr ca poti tine cura! si... ghici unde l-am trimis pe sotzul? dupa...capsuni!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca mi-ati dat ideei bune.O las acum cu cele 50 de gr de fructe.O sa incrc maine sa vad.Sunt mirata ca fructele erau preferatele ei.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
incearca sa-i dai o perioada fierte. eu de vreo 2 saptamani de cand iese dimineata afara si mananca in parc ii fac fierte si ii plac mult mai mult decat crude.

poti sa-i alternezi: crude, fierte, coapte (mar).
eu ii dau amestecat: 1 mar, 1 para, 1 piersica, 1 bucata ananas si 1 banana (p-asta n-o fierb). si adaug si 1 masura cereale cu vanilie. uneori ii mai pun si cateva boabe struguri. sau pepene galben.
a mea e innebunita dupa ananas ca e dulce tare.

mamica de maria, 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce mai fac fetele? Mi-a fost dor de voi. N-am apucat sa citesc din urma. Inteleg ca au fost copilasi bolnaviori. Sper ca acum se simt mai bine. Unii bebelusi merg, altii sunt intarcati. Felicitari pentru toate progresele!

Vroiam sa intreb si eu pe fetele care acum intarca (si care se trezeau inainte de mai multe ori pe noapte sa alapteze), la ce ora se trezesc bebelusii pentru papa de dimineata? Pe mine ma tine Tudor treaza pe la ora 4-5. Nu e cam de dimineata?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77226" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (117)

Mergi la inceput